παντως τον βαλβερδε δεν τον πολυακουσα καλα στις δηλωσεις.σαν απογοητευμενος - μαζεμενος που φαινεται.
Printable View
παντως τον βαλβερδε δεν τον πολυακουσα καλα στις δηλωσεις.σαν απογοητευμενος - μαζεμενος που φαινεται.
Άστο, δεν το έχεις. Σοβαρά, γίνεσαι κάντίρού που μιλάει για κάτι χωρίς να έχει ιδέα.Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Το ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που λες, μεταφράζεται "ο ΠΑΟ ήταν άτυχος ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ". Είναι σα να ρίχνεις 999 φορές το ζάρι και να μη φέρνεις 6 και στην 1000 να φέρεις. Δεν μπορείς με κανένα τρόπο να θεωρηθείς τυχερός.
Ποια είναι η καλή προιστορία στην τύχη; Οι κληρώσεις μας στο CL θα μπορούσαν να ήταν ακόμα καλύτερες, με το δεδομένο ότι ΠΑΝΤΑ ήμασταν σε καλύτερο γκρουπ δυναμικότητας απο σας.
Exo pethanei me kypriako forum!!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Entaksei arrostia nickname Xaloumitsmann!!! :rofl:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAQuote:
Originally Posted by mrmaiden
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Kαλα κανει imo.
ναι αλλα αμα αρχιζει ετσι το χει χασει το παιχνιδι απο τωρα imo και δεν μιλαω για την ανορθωση.
οπως και να χει αληθεια ειπε..απλα δε συνηθιζεις να λες αμα χασουμε τον ηπιαμε με το που γινεται η κληρωση.
δεν ειδα τις δηλωσεις, δε ξερω πως το ειπε.
"Δεν θα είναι εύκολο. Αν προκριθούμε, όλα θα είναι καλά, αν δεν μπορέσουμε να το κάνουμε... μηδέν. Και η Ανόρθωση θέλει την πρόκριση και όχι μόνο εμείς. Πρέπει να τελειώσουμε πρώτα με τις μεταγραφές για να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα"
νταξ δεν το πε ετσι...απλα αυτο με το "αν δεν προκριθουμε 0" νταξ δεν ακουγεται ετσι ευκολα νομιζω
Δικιο εχει. Αν δε περασουνε την Ανορθωση ειναι για το πεος.
Odonian, βαριεμαι, καταλαβαινεις οτι θελεις. Οκ, εχεις δικιο.
hahahaha.
Mas kanane link sto forum.
http://www.anofc.com/maxhtecvoice/showt ... 457&page=4
:behead:
:pingpong:
Λοιπόν... επειδή έχω βαρεθεί αυτή την ιστορία, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Κάνετε λες και είμαστε εχθροί του κράτους, ούτε για τους τούρκους δεν γίνεται τόση φασαρία. Είμαστε όλοι Έλληνες, ίδιο αίμα, γι'αυτό τους χαρακτηρισμούς και τα μεγάλα λόγια καλά κάνετε να τα κόψετε. Τώρα, σαν οπαδός της Ανόρθωσις Αμμοχώστου έχω κάθε δικαίωμα να ελπίζω στο "όνειρο" μου. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος μου, δεν παύω να ελπίζω. Ευτυχώς ή δυστυχώς κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό. Δεν αντιλέγω, η ομάδα που έχει γράψει ιστορία στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν ήταν οτι καλύτερο. Αλλά, θα το παλέψουμε και πού ξέρετε, μπορεί, μπορεί...
Υ.Γ Αν είναι για να προκαλέσετε καλύτερα να μην μπαίνετε στο φόρουμ και... η κατασκοπία δεν είναι καλό πράγμα!
Σ' ένα καθαρό ποδόσφαιρο λοιπόν, χωρίς "θείους".
http://www.electricrequiem.com/forum...lies/beerz.gif
Φιλεν, καλησπεραν, εν χρειαζεται να μαλωνουμεν. Παρεν τα κουβαδακιαν σου τζ αλλη παραλιαν.
Quote:
Originally Posted by ANORTHOSIS
Δε μας χεζετε λεω γω, μαθανε ολοι τους θειους και τις γιαγιαδες.
Και οσο για το κατασκοπια δεν το πολυεπιασα, απο ποτε μου απαγορευεται να κανω ακκαουντ σε ενα φορουμ που ΔΕΝ εχετε οι ιδιοι κλειστο εκτος απ την παρτη σας???