Χθες βρήκα καλό γκρουπάκι και παίξαμε ωραίο vs! Αποκαταστάθηκε η εκτίμησή μου στο game ρε :P
Abruzzi είδα με έκανεσ add, άντε πού είσαι; :cool:
Printable View
Χθες βρήκα καλό γκρουπάκι και παίξαμε ωραίο vs! Αποκαταστάθηκε η εκτίμησή μου στο game ρε :P
Abruzzi είδα με έκανεσ add, άντε πού είσαι; :cool:
Parasight σε έκανα κι εγώ!
μέχρι τώρα πόσα DLC έχουν βγει για το παιχνίδι; 2;
η έκδοση που δίνουνε με την έκπτωση τα έχει όλα;
παιζω λιγο το single player μπας και νιωσω
λοαντερ πες id θελω να μου γραψεις ριβιου για το uncharted 2 γιατι δεν το αξιζω να εχω την τιμη
sfssfg
Krasnur
σε έκανα add κι εσένα ή τουλάχιστον, έκανα κάποιον Abruzzi, ελπίζω να ήσουν εσύ λολζ
ε ξέρει κανείς να μου απαντήσει στο προηγούμενο; φγσδφγ
Ναι 2 έχουν βγει και είναι δωρεάν.
οκ έβαλα φράγκα στη χρεωστική μου, αύριο θα μπορώ να το αγοράσω :D
Κι εγώ θα το πάρω. Στείλτε nicks με PM να σας προσθέσω (θα δω και όσα μπορώ εδώ).
Sorry κιόλας δηλαδή αλλά έπαιξες ένα game και σου χάλασε την εκτίμηση; Welcome to the internets, αν βρεις ένα παιχνίδι που να μην του συμβαίνουν χάλια multiplayer έλα να μας πεις ποιο είναι!
Επίσης το Tank είναι ευαίσθητο θέμα, χαλαρά ο κυριότερος λόγος για να αποκαλέσουν κάποιον noob οι ελιτιστές :P
Abruzzi ένα campaign να παίξεις ίσα ίσα για να δεις τα zombie types, και να δοκιμάσεις όπλα/εκρηκτικά. Από εκεί και μετά όσο και να παίξεις το ίδιο νέος θα φαίνεσαι στο Multi οπότε καλύτερα μπες να μάθεις και κανένα κόλπο :P
Ναι κι εγώ κάποως έτσι το πήγα αλλά δεν ήταν αυτός :P
Όταν σε κάνει Invite πήγαινε στο Community tab του Steam -->Invites --> Accept τον Αbruzzi.
Ρε περιμένετε να βγει το 2 να χωθώ κι εγώ :P
nice, το πήρα και από χθες χώνω!!
όσοι θέλετε κάντε με add, έχω όνομα krasnur
δεν εχω προλαβει γαμω,πεσαν αρκετα μαζεμενα
αλλα τι tank λετε ρε,με αγχωνετε =p
το μυαλο μου πηγε σε tank-healer-dps λολ =p