Κρίμα τα λεφτά που θα χαλάσεις.
Θα περιμένω να δω κλαμμένο ποστ μπέρνη μετά την πρεμιέρα. Έχει να πέσει γέλιο.
Printable View
Κρίμα τα λεφτά που θα χαλάσεις.
Θα περιμένω να δω κλαμμένο ποστ μπέρνη μετά την πρεμιέρα. Έχει να πέσει γέλιο.
αλήθεια πιστεύεις οτι όσο μαλακία κι αν είναι δεν θα του αρέσει;
alhtheia, einai malakia na milaw ston eayto soy
alhtheia, einai paparia na postareis se ena thread tainias pou de sou aresei
de mas kanete th xarh na pate pouthena allou? euxaristw
mitsmann gamw tous generals sou re pou mas dhmiourgeite provlhma!!!!
αλήθεια, με αποστόμωσες.
paw aurio na noikiasw gia review tis ypoloipes tainies na erthw etoimos \m/
Χωρις πλακα τωρα ε, εμπιστευεσαι περισσοτερο το γουστο ενος με το ψευδωνυμο McG (δεν αποκλειεται να εισαι κι εσυ βεβαια λολ) που εχει κανει 10 καθυστερημενα ποστς, ολα σε αυτο το θρεντ, παρα οποιουδηποτε αλλου, εστω κι αν αυτος ειναι ο Μπερνιν ο οποιος ενθουσιαζεται ως γνωστον ευκολα. For what it's worth, ακουσα καλη κριτικη απο τουλαχιστον δυο (2) ατομα που εχουν την ιδια λατρεια για sci-fi με σενα, και παραλληλα ειναι ετοιμοι να κραξουν με τον ιδιο δηθενισμο την οποιαδηποτε ταινια, οποτε ισως και να σου αρεσει!
mits theloume kai esena sthn premiera
fixxxer milame kai aurio me thl, mila me drakous ktl alla isws an thelete na pame les na to doume tetarth oloi? kai egw xanapaw pempth sto megao to vmax gia kaules? no problemo
skefteite kai provlhmatisteite. aurio teleiwnw frontisthrio stis 5 kalo einai an xerete mexri tote e gia na kleisw. i an de variesai malaka se parirnw apo dhmokrito kai pame mall gia kafe kai kleisimo eishthriwn mh paw monos. kai na kanw kontomaniko terminator
no fate butr what we make
εντάξει, μπορείτε να λέτε και να πιστεύετε ο,τι θέλετε, αλλά όχι και οτι θα έκανα φέηκ που λέει "μαλακία ταινία έκανα" για να μπω να τρολλάρω το terminator, σοβαρευτείτε.
κατά τα άλλα φυσικά και δεν εμπιστεύομαι το γούστο κάποιου που είτε θάβει χωρίς να την έχει δει είτε έκατσε και την είδε σε cam (γελάει ο κόσμος), αλλά η αλήθεια είναι οτι εγώ ΔΕΝ έχω πετύχει καλό review. Ε και για αυτό που είπα για το μπέρνη πως ο,τι μαλακία και ναναι θα το βρει τουλάχιστον ΤΙΜΙΟ και θα ΠΟΡΩΘΕΙ, ε δίκιο έχω και το ξέρετε.
Και να ξαναπω οτι αν είναι καλό με μεγάλη μου χαρά θα φάω το καπέλο μου, αλλά πρέπει να καταλάβετε οτι δεν μου φτάνει ένα "ωχ καημένε έχουμε δει και χειρότερα" ή ένα "για να περνάει η ώρα καλό είναι¨. Μακάρι οι φίλοι σου να έχουν δίκιο. Ελπίζω βέβαια να είναι σεναριογράφοι/σκηνοθέτες/μπούμεν κλπ.
Α και μπέρνη, το "με αποστόμωσες" πήγαινε στο ολοκληρωτικά απίστευτα αδιανόητο "είναι παπαριά να ποστάρεις σε θρεντ ταινίας που δεν σου αρέσει". Δηλαδή πραγματικά σε κάτι τέτοιο δεν ξέρεις τι να απαντήσεις.
Η αληθεια ειναι πως ο μονος λογος που ανεφερα τους δυο φιλους μου, ειναι γιατι ταιριαζουν ακριβως στην κατηγορια "εγω θα το σκηνοθετουσα καλυτερα και νομιζω οτι το σεναριο μπορουσε να ειναι καλυτερο και ο ηθοποιος δε με επεισε", οποτε εξεπλαγην οταν μου ειπαν οτι το βρηκαν αρκετα καλο. Θα το δουμε και θα κρινουμε... Εγω παντα κοιταω περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο το σεναριο, δηλαδη μου λενε για το Τ3 οτι ηταν μαλακια και δεν καταλαβαινω γιατι, ακομα δεν εχω καταλαβει, το καλυτερο επιχειρημα που εχω ακουσει ειναι το "ελα μωρε ποιο Τ3".
antimusic mallon se mperdepsa gia allon re sorry e
adikia na sta xwnw esena apla eimai ompernis.sumpatha me
apofasisa
2meres seri kai i trith se therino
kioti katsei
protinw oson afora thn tainia voulwma mexri na th doume ontws
ai koimhsou re karafla
haha
thes na milhsw gia t3?
emena mou arsese
diaole exw akoma ta popcorn me th fatsa tou theou allwste
omws eixe polla senariaka lathi
stis hmeromhnies px ktl
eixe lathi pouu o cameron de tha ekane apo apopsi apotelesmatikothtas twn terminatorwn
px de mporei i terminatrix na mh mporei me th mia na vrei th gomena tou john mesa sto iatreio
gelaei o kosmos
me to thlefwno kai ton io ta gamhsan ola .to vivlio pou eixe vgei prin thn tainia ta eixe ligo kalutera
omws leei auto pou lew gia significant events, i judgement day got postponed, einai o pio wraios arnie kai genika sthrizw
marese
alla an eixan emena voitho nomizw tha htan polu kaluterh
mostow kai arxidies
kai gamw tis hlikies pou mperdeue to zwon
όχι, είχε μακράν τον χειρότερο άρνι, και έναν ανύπαρκτο σκηνοθέτη να μην ξέρει πότε να τον μαζέψει και να του πει "όχι δεν θα βάλεις γυαλιά αστεράκια, όχι δεν θα πάθεις νευρικό κλονισμό γιατί είσαι ρομπότ, όχι δεν θα πεις "I'M BACK" γιατί είναι απλά lame."
Γενικά και ενώ το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα κακό ρομπότ να κυνηγάει τους καλούς (όταν είναι αρκετό για έναν james cameron κάνεις τουμπεκί), έχουμε διάφορες μαλακίες τύπου τηλεχειριζόμενα φορτηγά και ιούς του ιντερνέ, και κεφάλια μέσα σε τουαλέτες (class όχι αστεία). Ηλίθια gags από βλάκες που προσπαθούν να μαντέψουν τι μπορεί να βρει cool ένα 13χρονο και αποτυγχάνουν παταγωδώς. IN MY T3.
έχουμε τα 2 πρώτα, dead serious, δηλαδή έπαιρναν το κόνσεπτ "δυο ρομπότ που ήρθαν απ το μέλλον για να παίξουν μπουνιές" και του έδιναν βαρύτητα και σοβαρότητα (εκεί φαίνεται ο σκηνοθέτης), στο 3 είχαμε μια μαλακιούλα να περνάει η ώρα. δε μου φτάνει. Tα terminators οφείλουν να θέτουν standards.
για τις χαζομάρες προτιμώ-να-περπαταω-αργά-και-απειλητικα-από-το-να-σκοτώσω-καναν-άνθρωπο δεν ξεκινάω καν.
εξαίρεση το πολύ καλό φινάλε, που ήταν και το μόνο σημείο που άξιζε πραγματικά.
βέβαια και εμένα όταν το είχα δει σινεμά μου είχε αρέσει, αλλά νταξ πρόσκαιρος εντυπωσιασμός ήταν, έχει και την πλάκα του να βλέπεις τον άρνι να γκρεμίζει μισή πόλη, τώρα με το ζόρι την ξαναβλέπω.
Λίγο πολύ ότι είπε ο ρινς. Το 3 το είχα δει σινεμά και δε μου έκανε μεγαλύτερη αίσθηση από όταν είδα πχ. X-Men 2. Ήταν μια τυπική εφφετζίδικη ταινία με τερμινέητορ. Τα πρώτα 2 είχαν ένα άλλο αέρα, πιο "σοβαρό".
Ήταν σαν να συγκρίνεις το Alien 4 με το 2 ξέρω'γω. Κι εκεί είχες την γνωστή πρωταγωνίστρια, αλλά στο 2 ο Κάμερον είχε πάρει το σενάριο και έφτιαξε ολόκληρο setting ενώ στο 4 ήταν η τυπική ταινιούλα με τα εφφέ.