xaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Printable View
xaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Το ER άρχισε να με επηρεάζει. Πριν από κανένα 2ωράκι έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για διακοπές στη Ρόδο και έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται "Χμ... Στη Ρόδο που είναι η 6 που έχωσε ο Μπέρνι"...
Darkling says:
6, εξι, εξ, Χ
Darkling says:
Ω ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
Ε ρε φίλε, εδώ είναι που θα σκάσει ο αττίλα και θα πει "μαγκες μια φορα κι εγω πηδαγα σπιτι την παρανομη και περασαν απο κατω κατι μπατσοι και τους την πεσανε δεκα φρικια κι εγιναν μπαχαλα" και θα φτάσει σε feeling το παλιό καλό er.
Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Καλα σας τα λεει η Χ σε γενικες γραμμες. Ρειβεν Λορντ, εισαι εξυπνο παλικαρι, δεν παιζει ρολο αν σου εχουν φερθει σκατα ή οχι, καθε ατομο ειναι διαφορετικο, θα φερθεις δηλαδη σκατα εσυ σε καποια επειδη σε εχει πληγωσει καποια αλλη? Τοτε εσυ θα χασεις αν αυτη η καποια ειναι καλυτερη. Αν υπαρχει απο πριν ξεκαθαρισμα προθεσεων, τοτε ολα οκ, αν οχι ομως και ειμαστε σε περιπτωση που απο οτι λεει ο Μπερνι και οι δυο νομιζουν οτι εχουν σχεση μαζι του, τοτε τα εχει κανει πουτανα. Επισης, καποιος αμπαλος (Δρ Ντεθ) ρωτησε την Χ τι ηλικια εχει, γιατι ρε παλικαρι, ποιος κανονας λεει οτι απο μια ηλικια και μετα πρεπει να γινεσαι μαλακας δηλαδη? Ουτε εσυ ησουν παντα μαλακας, ναθιν περσοναλ.
Η ατακα για το στικυ ηταν ολα τα λεφτα σε αυτο το θρεντ, αντε να χουμε και κατι να θυμομαστε.
φίλε φιξα... έχεις εν μέρει δίκιο σε αυτά που λες.
η ενστασή μου είναι ότι οι κοπέλες από τη στιγμή που πηδήχθηκαν με το μπέρνιν θεώρησαν αυτονόητο ότι τα έχουν. και αυτό συμβαίνει κατ'εξακολούθηση στην καθημερινή ζωή.
Egw pantws raven lord den to'xw kanei pote, giauto mhn vgazeis t'apwthhmena sou panw mou.
Kai Dr. Death eimai 25 k perifanh pou mporw k leitourgw eilikrina k starata stis sxeseis mou k den paizw/koroidevw ton opoio suntrofo/gomeno, oso k an pate na mou perasete pws auto einai to "in thing to do" h' to kathierwmeno. I beg to differ, k m'aresei na dinw auto pou thelw na pairnw. Exw tespa timiothta mesa mou k kwlogoustarw oso k an krazete :)
K an vrethei kapoios na me pei pouritanh h' hthikologa k alles tetoies malakies, tote ti na pw re paidia, eiste pragmatika gia ton poutso an den katalavainete ti suzhtame k sas aresoun auta ta kathierwmena skata k den apozhtate kati allo.
edit: Kai h megisth tragelagukothta sas fainetai sto oti an eixe postarei gunaika analogo skhniko tha htan kariola, poutana k tsoulaki tou ketara , enw o burnin einai magkas k "pat pat" sthn plath k :thumbsup: re megale.
edit 2: Flame away :!:
To edit 1 είναι ίσως το πιο γελοίο πράγμα που έχω διαβάσει εδώ μέσα το τελευταίο μήνα.
Που το σκέφτηκες αυτό το πράγμα και το είπες δλδ? Πως σου ήρθε?
Εντάξει, αν κάπου το έχεις δει εδώ μέσα βάλε το λινκ και θα ζητήσω συγνώμη αλλιώς καλύτερα να σκέφτεσαι λίγο πριν μιλάς, ο σκοπός εδώ μέσα είναι να γίνεται μια σοβαρή συζήτηση όχι να λέμε ότι μας κατέβει για να στηρίξουμε μια αστήρικτη άποψη που από προσωπικό κόλλημα έχουμε.
Επίσης, φίξξερ ελπίζω να κάνεις πλάκα ή να τα έχεις με γκόμενα που διαβάζει το φόρουμ, άλλη εξήγηση πραγματικά δεν υπάρχει. Σοβαρά μιλάω.
Και τέλος ρε φίξξερ που το είδες δλδ ότο ο μπέρνη φέρθηκε σκατά σε κάποια γκόμενα? Ο άνθρωπος τη δουλειά του έκανε, αν είναι κάποιος που θα κάνει μαλακία και θα πληγώσει κόσμο αυτός θα είναι η τρίτη γκόμενα που θα ρουφιανέψει. Ο μπέρνης τπτ κακό δεν έκανε απλά βρέθηκε στη μέση της όλης κατάστασης να αγωνίζεται το παιδί να μη πληγωθεί κανείς (και να δώσει και λίγη χαρά στη γκόμενα με τα βυζιά).
Ναι, τι ακριβως σου φαινεται περιεργο δηλαδη σε αυτα που εγραψα? Να στο εξηγησω, δεν ειναι δυσκολο. Σαββατο ειναι, δουλεια, αραζω, δεν εχω τι να κανω... ελαμπορειτ.
Με πρόλαβες πριν κάνω έντιτ και προσθέσω μια παράγραφο, δες γενικά, εξήγησε γτ διαφωνείς με όλους τους υπόλοιπους που συμφωνούν στα προφανή και επειδή φεύγω τώρα τα λέμε από Δευτέρα.
Μίλα σοβαρά όμως αλλιώς πες να σταματήσω (ή στείλε πιεμ ότι μας διαβάζει η γκόμενά σου)
Δε διαφωνω με κανεναν και δε συμφωνω με κανεναν. :P
Συμφωνω σε ΓΕΝΙΚΕΣ γραμμες με την Χ, αν και θεωρω οτι ο τροπος που τα γραφει ειναι πιο εριστικος κι απο τον δικο μου και οτι υπερβαλλει, αλλα το κανει πιστευω μονο επειδη ειναι η μονη (φαινομενικα) που υποστηριζει τη μια αποψη, οποτε εχει παρει την αμυντικη σταση. Κυριως δηλαδη σε αυτα που λεει οτι επειδη το κανουν ολοι δε σημαινει οτι πρεπει κι αυτη να το κανει ή να μην το βλεπει ασχημο, επισης σε αυτο που λεει για την ηλικια κι οτι δεν παιζει ρολο. Τωρα τα αλλα ποστ της τυπου "γτπ" κτλ δεν εξυπηρετουν τον σοβαρο οπως λες διαλογο και εντεινουν την ατμοσφαιρα.
Κατα τα αλλα, αυτο που βρισκω πιο αστειο ειναι τα εξης δυο. Πρωτον, οτι αυτα που λες εσυ αυτονοητα, και εσυ και οι περισσοτεροι ειστε ΚΟΤΕΣ για να τα κανετε και αν σας ανακαλυπταν θα τρεματε απο πανω ως κατω, γιατι ειναι πολυ πιο ευκολο να το γραψεις σε ενα φορουμ και μετα να γελασεις με αυτο που εγραψες. Δευτερον, γνωστοι αγαπουληδες ολοι εδω μεσα κι ας το παιζουν το αντιθετο, εχει πλακα που γενικα ειναι στη φαση Μπερνιν γαμα ρε, σιγα και τι εγινε, χωσε οσο μπορεις. Αφου μεχρι κι ο Ρειβεν Λορντ γνωστος αγαπουλης, εχει γραψει παλιοτερα οτι αυτος δε μπορει να χωρισει ποτε, κι οτι μεχρι τωρα οι αλλες τον εχουν χωρισει (εκτος κι αν εριχνε σταχτη στα ματια και ειναι τρελο τυροαλανι τελικα :twisted: ).
Τελος, εχει πολλη πλακα που αν εσυ ησουν ο 6 (και ο 1, αλλα ειδικα ο 6), οχι απλα καριολα θα την ελεγες την αντιστοιχη μπερνιν, χιλια δυο αλλα θα ελεγες και θα εκανες, τηλεφωνα μεθυσμενος και αλλα γραφικα που εχουμε γραψει σε αλλα θρεντ.
Τωρα ειδα την τελευταια παραγραφο, δεν ειπα οτι φερθηκε σκατα ο μπερνιν ποτε εγω, εγω απλα ειπα οτι τα εκανε πουτανα, προσθετοντας και ενα χαμογελακι διπλα μαλιστα. Παω να αλλαξω αβαταρ γιατι αηδιαζω με την παρτη μου.
τωρα πας να της χωθεις, αλλα ξερεις οτι εχει δικιοQuote:
Originally Posted by pitchfork
X αγαπη μου, καθε φορα που διαφωνεις με μια αποψη μας, μπορουμε να ειμαστε απλα "λαθος" η εστω "μηδεν" και οχι "για τον πουτσο".
Και τωρα γεμισε την καροτσα με καστανα πρεπει να πανε στη Βουλγαρια μαζι με το καλαμποκι. Εχουμε ηδη αργησει!!