Αααα το φαντάστηκα ότι το er θα είχε κάνει πάλι το θαύμα του.
Printable View
Αααα το φαντάστηκα ότι το er θα είχε κάνει πάλι το θαύμα του.
Τι στον πέο συμβαίνει σε αυτόν τον κόσμο και όλοι τελευταία γράφουν το "εναντίον" έτσι -> "εναντίων"; Σας έχουν χαζέψει οι κορρέκτορες από τους προτσέσορες των εξυπνοκινητών σας;
Μια χαρά είναι ο Αρκάς.
Δεν ήξερα οτι ο καλός ο σκιτσογράφος είναι αυτός που συμφωνεί με τις δικές μας πολιτικές απόψεις.
Κριτικάρει τον Σύριζα, άδικα; Η δικαιολογία είναι οτι δεν χτυπούσε τόσο πολύ τον γαπ ήτον χοντρό;
Καλά τα λέει, με καυστικότητα, εξυπνάδα και χιούμορ και ας μην συμφωνούμε σε όλα.
Γενικά επειδή δεν είμαστε ακόμα 15 χρονών να λέμε ότι η καλύτερη σάτυρα είναι οι ΑΜΑΝ
Μας ενδιαφέρει, αυτός που κάνει σάτυρα, από τη στιγμή που επιλέγει να πάρει θέση να μην είναι με τους "παραιτηθείτε", αυτή τη σκατόψυχη μάζα
Γενικά όσο χειροτερεύει η κατάσταση και ένα 30% του κόσμου είναι στο όριο της φτώχειας και κάτω, τα πράγματα είναι πιο λεπτά και ευαίσθητα
Οπότε ναι, από τη στιγμή που επιλέγει να πάρει θέση, αν αυτή δεν είναι σοβαρή, να πάει να γαμηθεί
Ας ξαναπώ τα ίδια λοιπόν.
Κρίνοντάς τον ως σκιτσογράφο, δεν μπορείς να πεις κάτι άλλο από το οτι είναι εξαιρετικός. διότι μπορεί να μη συμφωνείς με αυτό που σατιρίζει, ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ είναι μοναδικός.
Σα να μου λες ο Ρονάλντο είναι μαλάκας γιατί εγώ έιμαι Μπαρτσελόνα και βάζει γκολ στην αγαπημένη μου ομάδα. Δε μας ενδιαφέρει πού βάζει γκολ, αλλά πόσα και πώς τα βάζει. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Τώρα, σαν άνθρωπος, κάποιος χαρακτηρίζεται μαλάκας ή δύο φορές μαλάκας όχι μόνο από τον κόμμα που υποστηρίζει αλλά και από πολλά άλλα. Μαλάκες που να συμφωνείς εσύ πολιτικά θα έχεις συναντήσει φαντάζομαι.
Εν τέλει στηρίζουμε Αρκά και φυσικά το "μετά την καταστροφή" που δε το αναφέρει κανείς ποτέ, που μου μάθατε τον Αρκά από την Ελευθεροτρυπία ναούμε.
μεταφέρθηκαν τα ποστ του πολιτικς εδώ... και δεν ξέρω πια αν όλο το θρεντ πρέπει να μεταφερθεί στο πολιτικς...
δε νομίζω ότι απέρριψε κανείς όλο το έργο του Αρκά πάντως. Απλά έφαγε και τρώει κράξιμο γιατί την τελευταία 2ετία (3ετία;) έχει ψιλοξεφτιλιστεί και συνεχίζει, με επαναλαμβανόμενα κρουσματα...
Και για να σε προλάβω, παίζει να το διάβασα όταν βγήκε -περίπτερο γαρ- φυσικά να μην κατάλαβα τα περισσότερα γιατί ήμουν πιτσιρίκι και το έχω ξαναδιαβάσει άπειρες φορές έκτοτε.
Κατά τα άλλα, λες απίστευτες μαλακίες, με το συμπάθειο.
https://i.imgur.com/8K75EIo.jpghttps://i.imgur.com/xtGxuUq.jpghttps://i.imgur.com/VWisabo.jpg
Με βάση αυτά τα τρία τυχαία παραδείγματα από το fb page του, είναι φανερό ότι μιλάμε για καυστική και πνευματώδη σάτιρα ε;
Για να μην "ξαναπείς τα ίδια" χέστηκα για το πού κατευθύνεται αυτή. Αν εσύ θεωρείς αυτό το χιούμορ πνευματώδες και ευφάνταστο, καλή τύχη στο επαναληπτικό τεστ της Γλώσσας που γράφετε αύριο.
o αρκάς έχει καταντήσει "ομάδα αλήθειας" με μαθηματική ακρίβεια από τις εκλογές του ιανουαρίου του 2015. δεν ξέρω αν φταίνε τα γεράματα που κάνουν τον άνθρωπο πιο συντηρητικό ή αν πάντα ιδεολογικά φλέρταρε με τον νεοφιλελευθερισμό και επειδή τώρα έκανε ένα κομποδεματάκι μετά από τόσα χρόνια σκιτσογραφίας, θέλει να το προστατεύσει μπροστά στην κουμμουνιστική λαίλαπα που μας απειλεί, αλλά μέρα με τη μέρα πλησιάζει τον απόλυτο πάτο.
και σαν να μην έφταναν όλα αυτά που γράφει, έχει ενταχθεί υπέρ της πιο ψεκασμένης πτέρυγας του νεοφιλελευθερισμού, τους "παραιτηθείτε". σε λίγο θα χρησιμοποιεί βιβλιογραφία άδωνι γεωργιάδη στα σκίτσα του...
κρίμα. 0.
Ρε λασπόνερε, βάλε σε μια τάξη τη σκέψη σου ρε παιδάκι μου. Συγνώμη αλλά τα επιχειρήματά σου είναι επιπέδου 2ας δημοτικού.
Όταν κρίνεις το Ρονάλντο σαν ποδοσφαιριστή, κρίνεις το αν βάζει γκολ, αν έχει καλό σουτ, αν τα πάει καλά η ομάδα του, κλπ. Αν έχει πολιτική άποψη ο Ρονάλντο ΔΕΝ επηρεάζει το παιχνίδι του και το αν είναι καλός ποδοσφαιριστής.
Όταν κρίνεις έναν σκιτσογράφο ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΑΤΥΡΑ, δεν κρίνεις μόνο αν ζωγραφίζει ωραία, αλλά και το περιεχόμενο της σάτυρας καθαυτό. Ε λοιπόν το πολιτικό χιούμορ του δεν είναι καν ούτε κοντά στο να το πεις αστείο, είναι μητσοτακέικο, ποταμίσιο και "παραιτηθείτε".
Θες να πεις ότι είναι γενικώς και αορίστως "ευφυής"; Ευφυής πιστεύω ότι είναι και ο Μάκης Βορίδης. Σημαίνει κάτι;
Στην έκθεση 15 είχα γράψει στις πανελλαδικές.
Το δεύτερο καλό είναι.
Φεισμπουκ δεν έχω, δεν παρακολουθώ, ε άντε έγραψε και δυο κρυάδες πες, και;
^Καθόλου δύο μόνο, είναι ο Αρκάς των τελευταίων ετών αυτός ακριβώς. Αν θες να το παίζεις πρωτοδισκάκιας με το "Μετά την Καταστροφή" είναι ένα, το να υπερασπίζεσαι τον Αρκά σήμερα είναι κάτι εντελώς άλλο.
Υποτιμάτε πολύ το επίπεδο των παιδιών του Δημοτικού αν τα συγκρίνετε με τον Λασπόνερα.
Άσχετα με τις μπούρδες που γράφει πλέον, ο Αρκάς δε ζωγραφίζει ωραία εδώ και πολύ καιρό.Quote:
Όταν κρίνεις έναν σκιτσογράφο ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΑΤΥΡΑ, δεν κρίνεις μόνο αν ζωγραφίζει ωραία, αλλά και το περιεχόμενο της σάτυρας καθαυτό.