εχω το cd εδω και κανα τριμηνο -το ειχα ακουσει στα παιταχτα 2,3 φορες και χτες το εβαλα να ξαναπαιξει και γαμαει στο χαλαρο
RA PARIAH θελω υπογραφη στο εξωφθλλο του cd με αιμα the manowar way:P
Printable View
εχω το cd εδω και κανα τριμηνο -το ειχα ακουσει στα παιταχτα 2,3 φορες και χτες το εβαλα να ξαναπαιξει και γαμαει στο χαλαρο
RA PARIAH θελω υπογραφη στο εξωφθλλο του cd με αιμα the manowar way:P
Εγώ θέλω εξώφυλλο εμπνευσμένο από το I Spoke To The Oak...
Ωπα!
στηριζουμε λοιπον!
edit:στηριζουμε και πορωτικα-καθαρα-φωνητικα-εκλεισε-ο-λαιμος-μου
ευγε!
Clockwork, εάν αναφέρεσαι στα καθαρά φωνητικά της πρόβας, ευτυχώς στην κανονική κυκλοφορία θα είναι πολύ-πολύ καλύτερα κι από έμπειρο τραγουδιάρη!
GG, εντάξει με συγκίνησες βρε άτιμε! :pink:
Manowar :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Τι θαγίνει, ρε παίδες; Κανά live θα δούμε πριν τον Ιούλη; Όταν ακυρώθηκε η τελευταία σας εμφάνιση έπαιρνα αντικαταθλιπτικά για ένα μήνα:P
Κανονίστε τίποτα, να παίξτε και καμπόσα από τα καινούρια τραγουδάκια να γίνει της Κολάσεως!!! Στηρίζουμε Three Ravens μέχρι εκεί που δεν παίρνει!
:dfinger::twisted:
Υ.Γ. Μάριε, τον οδηγό του Conan και τα μάτια σου!!!:pink:
Λοιπόν, επιτέλους κάναμε my space! (ξεπουληθήκαμε, :grin:)
http://www.myspace.com/insidethegrove
Από εκεί και πέρα η κυκλοφορία νούμερο 2 προχωράει κανονικά, το mastering βρίσκεται στα τελειώματα, όπως και το artwork (από τον Bartlett). Ξανά πέντε κομμάτια διάρκειας 32 λεπτών, οπότε μάλλον πρέπει να θεωρηθεί EP. Αυτά για την ώρα, σύντομα θα ανεβάσουμε και κανά κομμάτι.
ου ξεπουλημένοι
:pink::touched:
Αφού το 'φερε η κουβέντα λοιπόν (:razz:), το artwork το χουμε έτοιμο στα χέρια μας και απομένουν κάποιες "πινελιές" στο mastering. Πέντε κομμάτια περίπου 32 λεπτά. Από την ίδια εταιρεία (Hyperblasted). Αυτά... :)
τελειωμενο ειναι φοβερο. ο τυπος το κατεχει απειρα, το μονο ψεγαδι ειναι με τα λογκοζ.
το ιπι τωρα, ειναι (πολυ) καλυτερο απ' το ντεμπουτο χωρις τις τελευταιες "πινελιες", το λεω χωρις επιφυλαξη και με μεγαλη σιγουρια.
Μια κριτική που μας χαροποίησε ιδιαίτερα είναι η παρακάτω...
http://evilfraggle.de/HellenicMetal/...rogression.htm
and the vocalist simply kills.
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched: