Re: Chris Haikus Leaves Om!!!
απόλυτα δεκτή η λογική,
αλλά το καινούργιο ΔΕΝ ειναι (ούτε καν πλησιάζει) την έκπληξη (προσωπικά πάντα μιλώντας δεν χρειάζεται να το λέω εε)
είναι διαφορετικό, είναι βήμα μπροστά, αλλά όχι κ έκπληξη
μόνο κ μόνο που είναι 2 5λεπτα κομμάτια, μισό κομμάτι σύνολο δλδ πες, δεν μπορούμε να μιλάμε για έκπληξη
ουσιαστικά 2 samples από τον επερχόμενο δίσκο ακούσαμε
γαμώ, όμορφα πράματα, διαφορετικά, αλλά περιμένουμε τον δίσκο
αν τώρα εκεί με εκπλήξει όσο κ το Pilgrimage, θα'ναι πολύ καλά
μέχρι τώρα δεν το'χουν καταφέρει
εμένα το γκέμπελ μπάρκαλ μου άρεσε πολύ αλλά
Quote:
Originally Posted by VirusXI
Στην συνέχεια βλέπω πως καταντάει (
http://vimeo.com/1669907)
το καλύτερο κομμάτι που γράφτηκε στα 00's, Γελώντας Έξω Δυνατά στο σημείο 00:40.
ωπω ρε μάνα μου έγκλημα.
οκέη συμφωνώ ότι τα γεμίσματα στο συγκεκριμένο βίντεο του ατγκίζα είναι τελείως άκαιρα - και εντυπωσιάζομαι γιατί κάτι τέτοια δεν έκανε ούτε στους grails, που είναι και κάπως πιο πολύπλοκοι.
όμως αν το καλοσκεφτείς είναι λογικό - πρώτον γιατί δεν έχουν/είχαν αποκτήσει την απαιτούμενη χημεία, δεύτερον γιατί το κομμάτι ήταν αυτό που ήταν επειδή Σίσνερος και Χάκιους, όχι επειδή Σίσνερος σκέτος.
οπότε καλύτερα να τον κρίνουμε απ'τον ερχόμενο δίσκο όπως λέει και ο σουώλεν.
μπόνους ερώτηση-παγίδα - ποιοί από σας που συμμετέχετε σ'αυτή την κουβέντα θεωρείτε τον μπιγκμπίζνες ντράμερ πιο ταιριαστό απ'τον κρόβερ (στους μέλβινς πάντα);
To gelio tou video einai to 1:13, oxi to 0:40.
Εγώ θεωρώ τους Big Bussiness σκατένια μπάντα.
Sorry kiolas alla :moutza:
Καταρχήν το βίντεο απ'την Γιαπωνία μου φαίνεται μια χαρά πλέον μπροστά στο κακούργημα που πόσταρε μετά ο lab.
Δηλαδή ο Al είναι απελπιστικά μόνος και ο άλλος σολάρει στη γκοσμάρα του και υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού. Καμιά συνοχή.
Προτιμώ το πρώτο βίντεο λοιπόν που προσπαθεί τουλάχιστον να κρατήσει τα προσχήματα.
Όσο για το νέο στυλ και ανανέωση και μπλαμπλα, οκ σίγουρα δε με χαλάνε τα πληκτράκια και τα εφφεδάκια και ωραία και ανανεωτικά όλαυτα. Είναι και το μόνο ενδιαφέρον στο κομμάτι δλδ γιατί το πρόβλημα είναι ότι ακούς ένα μέρος του κομματιού με την άποψη του Chris:
Quote:
Originally Posted by VirusXI
που κυλάει όμορφα κιωραία και tripparιστά όπως οι OM που αγαπήσαμε, ακούγοντας δεμένα τα 2 οργάνα κιόχι να παίζει ο καθένας στον κόσμο του. Πιθανότατα να ταν ένα γαμηστερό κομμάτι μόνο με το μπασοτύμπανο. Με τα πληκτράκια θα ταν έπος, χωρίς να τα έχει όμως ανάγκη, αυτό λέμε.
Με τον άλλο τον τύπο που δεν έχει δυναμικές ακούς τη βερσιόν που δεν έχει πλήκτρα και δε καταλαβαίνεις τι γίνεται στο τέλος. Δυνάμωσαν; Όχι; μμμ τώρα "έχωσαν";
Όσο για την ερώτηση παγίδα, dunno, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με Melvins. Αυτό που ξέρω μόνο είναι ότι live γαμήσανε παίζοντας και οι 2 drummers μαζί =) Αυτό με επιρρέασε και μ'αρέσει πολύ το Senine Animal. Επίσης γαμάν οι Big Business (με τον drummer των Melvins στην γκιθάρα!). Έπεσα στη μπαγίδα σου λοιπόν;