εγω δε θα το γκουγκλαρα αλλα αφου το εγραψες κ το βρηκα ευκαιρο για κοπι πειστ βρηκα αυτο http://kourdistoportocali.com/post/32407/xatzistefanou βλ τελευταια παραγραφος
Printable View
εγω δε θα το γκουγκλαρα αλλα αφου το εγραψες κ το βρηκα ευκαιρο για κοπι πειστ βρηκα αυτο http://kourdistoportocali.com/post/32407/xatzistefanou βλ τελευταια παραγραφος
Ίδιο target group με Λαζόπουλο. 100%.
Τώρα μπορεί εμμέσως πλην σαφώς να δηλώνει υπερφανάτα σύριζα κλπ, άμα τα γαμήσει ο σύριζα δεν του τό χω σε τίποτα να το γυρίσει σε φάση Σώτη Τριανταφύλλου.
Κατά τα άλλα καλό είναι να γράφονται αριστερά / αριστερούτσικα πραγματάκια, αλλά δε θα πάψω όσο καλά κι αν τα λέει (που δεν τα λέει) να τον έχω γραμμένο. Φάση όπως έχω τον Λαζόπουλο ακριβώς.
σε ένα φεησμπουκικο παραληρημα πριν καναδυο μηνες, λογικα τρωει και στο βερολίνο που βρίσκεται τώρα σκατα
δε νομίζω να δηλώνει υπερφανάτα σύριζα. θυμάμαι ότι σίγουρα έχει κράξει χοντρά και σύριζα.
έχει κράξει όλα τα πρόσωπα και πράγματα που υπάρχουν στο σύμπαν. κατά κάποιο τρόπο είμαι σίγουρος ότι στο τέλος, σ'ένα σκηνικό βγαλμένο θαρρείς από αρχαιοελληνικό μύθο, απλά θα φάει τον ίδιο του τον εαυτό.
Σύριζα κράζει, εξωκοινοβουλευτική αριστερά γουστάρει η ανωμαλάρα.
https://www.facebook.com/nanogodberl...5?stream_ref=1Quote:
Το γεγονός ότι η Amstel έχει το ασύλληπτο θράσος να κάνει λογοπαίγνια με το όνομα του δολοφονημένου Φύσσα προκειμένου να πουλήσει μπίρες είναι το άκρον άωτον της χυδαιότητας και θεωρώ ότι δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο.
Spoiler
πρέπει να αγοράζει likes, δεν εξηγείται αλλιωςQuote:
Έχω δουλέψει χρόνια στην διαφήμιση. Ξέρω ότι η κάθε συλλαβή του σεναρίου περνάει από χίλιους ελέγχους και κρίνεται από κάθε σκοπιά. Το ότι δεν επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν την φράση "Αλκοτέστ παρακαλώ" ή κάτι τέτοιο, αλλά διάλεξαν το όνομα "Φύσσα" να το λέει ένας μπάτσος σε έναν Ελληναρά ντυμένο με Ελληνόψυχα γαλανόλευκα το θεωρώ εσκεμμένο. Εσείς μπορείτε να βγάλετε ό,τι συμπεράσματα θέλετε, εγώ θα εμμείνω στην δική μου ανάγνωση της πραγματικότητας επειδή ξέρω καλά με τι είδους ανθρώπους έχω να κάνω όταν μιλάω για Αιλλαδετσυότεικυ διαφήμιση.
50 mins · Edited · Like · 44
Ας μην τον βγαλει καποιος απο την νιρβανα του και του πει τπτ για τον Τακαρο ε .
Βασικά στο τσακ το πρόλαβα, γιατί ΜΌΛΙΣ ΤΟ ΈΣΒΗΣΕ
και αναρωτιέμαι , πως μπορεί και διαβάζει ο κόσμος αυτόν τον καθυστερημένο ?
Εδώ υπάρχει κόσμος που ψηφίζει Πάνο ψεΚΑσΜΜΈΝΟ...
μου φαινεται πιθανό η συνωνυμία με τον δολοφονημένο να έπαιξε τον ρόλο της στην επιλογή του διαφημιστικού.
+ 1
Μερικοί σκατοπληρωμένοι script writers σε μια διαφημιστική-κάτεργο που πρέπει "χθες" να έχουν παραδώσει τα draft για τα σποτ για την ανοιξιάτικη προώθηση της νέας μη αλκοολούχας μαλακίας της αμστελ που ταργκετάρει σε άνδρες 25-40, ξενυχτάνε γαμωπαναγίζουν και κάνουν brainstorming, ξαφνικά ένας λέει: "-Ρε μαλάκες, γιατί να μην προσποιηθούμε ότι βάζουμε μερικούς γνωστούς αθλητές που πίνουν τη μαλακία και δε μεθάνε αλλά... στην πραγματικότητα να βάζουμε ένα μπάτσο να ειρωνεύεται τον θάνατο του δολοφονημένου ράππερ και πολιτικού ακτιβιστή;" "-Πωωω καυλώνω! Στείλτε από τώρα το spec στο τμήμα διαχείρισης κρίσεων, μπορεί ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου και ο atom_smasher απο το ER να μας καταλάβουν!"
αγαπητέ εξυπνάκια αυτό που λέω είναι πως το όνομα "Φύσσα" και ο ντόρος που θα δημιουργηθεί κάνει αρκετό θόρυβο για να πείσει τους διαφημιστές ότι αξίζει να ρισκάρουν προκειμένου να προωθήσουν την παπαρίτσα τους.
Ποιός ντόρος τρελέ μου; Υπάρχει άνθρωπος με σώας τα φρένας που θα έκανε τη σύνδεση που έκανε ο γκουρού;
edit: Επίσης λες ότι αποφάσισαν να τα σκάσουν συγκεκριμένα στον Τάκη Φύσσα γιατί κάνει συνωνυμία με τον Παύλο και όχι για την ηλίθια ατάκα του αλκοτεστ.