Quote:
Originally Posted by Hunted_By_A_Freak
Θα δεχόσασταν να μην καταναλώνετε τόνο, ώστε να προστατευτούν οι πληθυσμοί του ψαριού και τα οικοσυστήματα;
Printable View
Quote:
Θα δεχόσασταν να μην καταναλώνετε τόνο, ώστε να προστατευτούν οι πληθυσμοί του ψαριού και τα οικοσυστήματα;
:mrgreen:Quote:
Ελληνικά με τόνους ή χωρίς, δεν έχει σημασία. Έχει καταντήσει αηδία αυτό με τα greeklish πλέον, ειδικά στα μεγάλα posts.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν γράφω σε κάποιο φόρουμ μου είναι αδύνατον να γράψω σε γραικύλικα, κάτι που δεν συμβαίνει και στο IRC. Λες και λοκάρει το σύστημά μου σε μια λειτουργία.
Προτείνω μια τράϊαλ δοκιμή μόνο Ελληνικών στο Politics και συμφωνώ ότι τα "μεγάλα ποστ" πρέπει σταδιακά να περιοριστούν σε Ελληνικά μόνο.
Δεν χρειάζονται τα διαλυτικά. Τράιαλ. :DQuote:
Originally Posted by DM
Τρολλ
γιατί προσβάλλω τη καλύτερη γλώσσα του κόσμου στην οποία γράφτηκε ο εθνικος μας υμνος.Quote:
Originally Posted by DM
Subtle.Quote:
Originally Posted by Kalki
exw sinithisei na grafw griklis. an dokimasw twra na grapsw me ellinikous xaraktires tha ginei to eksis:
εχς ενα ελαττςμα ειμαι ο πιτσαδοροσ κ εχασα τοθσ ξεσθ
gi auto loipon proteinw na meinoun ta gkriklis. les k tha pathete tipota ama ta diavazete. aman pia i gkrinia sas
DM κατα τη γνωμη σου ειναι λιγακι απειλη τα greeklish για την ελληνικη παιδεια, ειδικα οσον αφορα στο περασμα της στις επομενες γενιες;
Εννοω οτι το αλφαβητο παει να λατινικοποιηθει, σε λιγο τα ελληνακια δεν θα θεωρουν δικη τους την ελληνικη γλωσσα.
:? :? :? :? :? :? :?
αμα δε πείτε τη μαλακία για ελληνοκεντρισμό δε γινεται ε?
:?
Δεν μας θελουν ελληνες αλλα πολιτες του κοζμου.
:?
οκ, συνέχιστε
mayhem, δε μας γαμάς και 'συ ρε αδερφέ;
είπες κι εσυ τη δικιά σου τη μαλακία τωρα, μπράβο