pffffffffffffffffff...:moutza:
Printable View
cancer sto thema mas:
νομιζω το θεμα μας ειναι ποσο παρακαλεσε τους αντμινς η ξεφτιλισμενη ερπετη τσετσενα να την αφησουν να ποσταρει. και γιατι.
:moutza::moutza: kai
love actually ΚΑΛΕ
ta skoupidia eksw apo thn porta.k opoios katalave.
wat.
Προτείνω, για να αποκτήσει ενδιαφέρον το πράγμα, να γράφουμε κάτω από κάθε φωτογραφία που ποστάρει η γιουλάι πώς πιστεύουμε ότι συνδέεται με τον κάνσερ, μπας και καταφέρουμε να αποκρυπτογραφήσουμε το μυαλό της κάποια στιγμή.
Είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος όλα θα βγάζουν νόημα.
Ας πούμε αυτή λογικά σημαίνει κάτι του στυλ "κάνσερ πρεζάκι μου λείπει η ΠΡΟΒΟΣΚΙΔΑ σου" ή "θα φτιάξω ατμόσφαιρα και θα σου βάλω την προβοσκίδα μου στον κώλο", αν είναι πιο επιθετικό το νόημα.
Για πείτε γνώμες.
Πιστευω οτι εννοεις πως ο κανσερ πρεπει να παραδεχτει τη σχεση αγαπης μεταξυ τους επιτελους (δηλαδη να μην υποκρινεται σα να υπαρχει ενας ελεφαντας στην ντουλαπα και ολοι τον αγνοουν) και επισης δηλωνει πως ειναι η μαστουρα της με το αρωματικο ελαιο διπλα.
Λατρεύω πως έχεις ελληνοποιήσει τα αγγλικά ιδιώματα.
εγω πιστευω οτι απλα περασε δυσκολα παιδικα χρονια, ο μπαμπας της δεν την αγαπουσε ή ισως δεν ηταν εκει και ετσι μεγαλωσε οντας κοινωνικα δυσλειτουργικη. οι σχεσεις εξαρτησης ειναι τυπικα σημαδια βαριας καταθλιψης, μια ενδειξη ομως οτι επιθυμει μια βαθυτερη επικοινωνια και ισως αγαπη την οποια δυστυχως οι συνθηκες που ζουμε δεν μπορουν να της δωσουν. αν το συνδυασεις αυτο με μια ευαισθησια μπορεις να καταλαβεις πως απλα νιωθει μονη της και καθε απορριψη την στελνει ακομα πιο κοντα στην απελπισια.
big deal μωρη.