[quote=Phantom Duck]Πες ένα. ΕΝΑ. Αν μου πεις κανένα τύπου Anal Cunt ή Agoraphobic Nosebleed μπορώ να σου εξηγήσω γιατί δεν είναι η ίδια περίπτωση. Και ονόματα τύπου Satanic Warmaster ή ξέρω γω καμια epic metal μπάντα του στυλ "Metal Warriors" πάλι δεν είναι το ίδιο. Άλλο το όνομα να μη σου αρέσει κι άλλο να δείχνει κάτι για το επίπεδο σκέψης της μπάντας.Quote:
Originally Posted by "Lost_In_Cooperland":7l04n4kz
Το γούστο του μουσικού δεν έχει σχέση με τη μουσική που παράγει; Και πώς θα αποφασίσει γαμώ το κερατό μου αν η μουσική που ακούει είναι καλή και άξια κυκλοφορίας; Πλάκα μου κάνεις; Αν το γενικότερο ύφος της μπάντας (από όνομα έως εξώφυλλο/ artwork, attitude, εταιρία και στίχους) είναι παιδικό και δείχνει ότι η μουσική έχει το βάθος ενός "αντιγράφω και μαθαίνω" της Β' Δημοτικού πώς θα μπορέσει ο άλλος να τους πάρει σοβαρά (γενικά μιλώντας;).Quote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
"Σάιενσκορ".Quote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
Εχεχεχ.
Τεσπά, δεν κάνω άλλο post περί του θέματος σε αυτό το thread. Αν θέλει κάποιος ας κάνει άλλο thread ή split να συνεχίσουμε την κουβέντα. Sorry για το offtopic.[/quote:7l04n4kz]
1) Lynyrd Skynyrd (sorry jim), Yes, Metallica, Iron Maiden, Def Leppard, Scorpions, The Beatles, Pink Floyd, Spock's Beard, Bullet For My Valentine, Funeral For A Friend, Papa Roach (τα τρία τελευταία δεν ξέρω τι λένε από μουσική, αλλά νομίζω είναι αρκετά γνωστά ονόματα). Αυτά με μια σκέψη, η λίστα είναι ατελείωτη. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν, απλά σαν ονόματα είναι λίγο ό,τι να 'ναι και αν κρίναμε από αυτά, κλάφτα χαράλαμπε.
2)Το γούστο του καθενός στο οτιδήποτε (κινηματογράφος, λογοτεχνία, μουσική) δεν συμβαδίζει με την μουσική που παράγει. Το ότι ας πούμε εγώ προτιμώ τον Φελίνι και ο Χ μουσικός horror movies β΄ διαλογής, μού δίνει αυτομάτως το προβάδισμα στον τομέα της σύνθεσης; Δε νομίζω. Ακόμη και τα μουσικά ακούσματα είναι εν πολλοίς άσχετα. Υπάρχουν πολλοί μουσικοί που ενώ ακούνε κλασσικό ή prog rock ξέρω γω, εκφράζονται αποκλειστικά μέσω του heavy ή του power. Είναι άσχετο το τι μου αρέσει να ακούω με το τι μου αρέσει να παίζω εγώ ο ίδιος. Εννοείται βέβαια ότι πολλοί παίζουν αυτά που τους αρέσει να ακούνε.
Παιδιά σόρρυ κι από μένα. Κάποιος μοντεράτορας να το σπλιτάρει.