to diko mou 'i ths allhs ranias? :lol:
Printable View
to diko mou 'i ths allhs ranias? :lol:
...της ΠΑΟΥΕΡ.
Parepimptontws na shmeiwsw pws sto xtesino house eixe lathos. Edeikse skhnh kati deuteroleptwn me to koritsaki akrwtiriasmeno panw sto foreio, ekei pou edeixne pws thn etoimazoun sto xeirourgeio ktl, enw telika den akrwtiriasthke pote.
στο 04x08 εκεί που λένε ότι η μάνα της 13 έχει Huntington λέει ο House ότι η 13 έχει 50% να είναι και η ίδια ασθενής πρέπει να είναι μια από τις πολλές βλακίες που λένε στη σειρά και δεν το καταλαβαίνουμε γιατί δεν είμαστε γιατροί :P
και που κατάλαβες ότι είναι βλακεία, αφού δεν είσαι γιατρός... :P
έχει κάτι σχετικό το βιβλίο της βιολογίας
απ' όσο θυμάμαι, νομίζω πως ισχύει.
ούτε εγώ είμαι γιατρός δηλαδής αλλά στην ψυχ είχα κάνει ασθένειες που προκαλούν άνοια, όπως πάρκινσον, χάντινγκτον και άλλα σε ον κάθε σάββατο μεσημέρι στις οθόνες σας.
Yo, είναι επικρατές αυτοσωμικό. Αν η μάνα είναι ομόζυγη τότε οι πιθανότητες είναι 100%.
στο βιβλίο της βιο έλεγε ότι έχει γίνει γονιδιακή θεραπεία,
οπότε λογικά για να γίνει δεν θα έπρεπε να γονίδιο να είναι υπολειπόμενο?
μετά από 1235236 αρρώστιες και 235673357 ό,τι να'ναι θραπείες, δε νομίζω να μην έδιναν προσοχή σε μια τόσο απλή λεπτομέρεια.
του battlestar galactica είναι απείρως καλύτερο
αφού εκεί έχουν 13 πρωταγωνιστές!
άμα το σκεφτείς όμως είναι γαμάτο διότι ο Χάους είναι όντως θεός
http://spoilertv-house.blogspot.com/200 ... -post.html
άντε γαμώ την τρέλα :D
Quote:
Originally Posted by fandango
δε ξέρω, φάνηκε πολύ underwhelming το όλο σκηνικό με House-Wilson. Και όλο το teaser δηλ. αν το συγκρίνουμε με τα παλαιότερα teasers. Υποτίθεται πως έχουμε αφήσει τη σχέση των δυο φίλων στο ναδήρ και πως ο House είναι ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική του μιζέρια, αλλά δε μου δείχνει κάτι τέτοιο το trailer. Επίσης: γιατί δεν τους διώξαν ακόμα; Τους καινούριους καλέ. Αχ ναι, αφού η 13 έχει Huntinghtones. Οπότε πρέπει να υπομείνουμε άλλη μία season με τους καινούριους που δε μας νοιάζουν. :gun: :evil: