gia trelo ksulo i Gouliaki!! sto prwto deuterolepto arxize na fwnazei!
auti kanei gia mpamoulas oxi gia ithopoios!! milame oloi itan san isterikoi gtp!!
Printable View
gia trelo ksulo i Gouliaki!! sto prwto deuterolepto arxize na fwnazei!
auti kanei gia mpamoulas oxi gia ithopoios!! milame oloi itan san isterikoi gtp!!
se tsitwnan autes oi duo seires san na xes piei 3 varelia kafe .Quote:
Originally Posted by R & R
Πείτε μου μία ελληνική σειρά η οποία να είναι κατα βάση κωμική και να μην ουρλιάζουν!
Το Ρετιρε δεν ειναι ωραίο επειδη ειναι καλτ. Συμφωνω απόλυτα με Μπάντυ Λακευ. Σατύριζε με πετυχημένο τρόπο εκείνη την δεκαετια. Και νομίζω οτι οι ατάκες τις είναι διαχρονικές. Δεν ήταν απαραίτητα ποιοτικό αλλα απέχει πάρα πολύ απο τις τραγικές θεατρικές επιθεωρήσεις καθώς και απο το κυνικο και έξυπνο χιούμορ. Βρισκεται καπου αναμεσα γι'αυτο εγινε τόσο αγαπητη! Ζήτω η κακία της Ξυνής, Θανατος στους φλώρους φαρμακοποιούς που ποτέ δεν πήραν ξεκάθαρη θέση! Είναι μέσα στο τοπ τεν μου... Τώρα το καταλαβα..
Είμαστε στον αέρα.-
Οι Απαράδεκτοι=Της Ελλάδος τα Παιδιά(όταν γυρίζαν στην πραγματική αεροπορία)=Δύο Ξένοι(Πρώτη season)
Εκμέκ Παγωτό, Και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή.
Φέτος μ'άρεσε το Χαμένος Παράδεισος με τα απίστευτα γυρίσματα.
1. Sto para 5
2. Oi aparadektoi
3. Ekmek pagwto
4. Eisai to tairi mou
5. Eimaste ston aera
6. S'agapw, m'agapas
7. Sabbatogennhmenes
8. Oi au8airetoi
9. Kai oi pantremenoi exoun psuxh
10. Duo ksenoi
*den ebala to "Ti psuxh 8a paradwseis mwrh?" mias k pote den teleiwse. Kata t'alla empaine aneta.
10 apo tous 14 logous pou mporw na skeftw pou m' ekanan/ me kanoun n'anoiksw thn thleorash. H seira einai tuxaia
Telos:
ENTIT giati ebala 2 fore tis sab/menes o axrhstosQuote:
Originally Posted by Solo Carriera
καμία επαφή.
50-50
Εγκλήματα.
Αυτό το παρα πέντε, πολύ στημένο humor ρε γμτ.
e me tpt omwsQuote:
Originally Posted by Atheist
Συμφωνώ με atheist. Επίσης στημένο humor imo είχαν και οι 2 ξένοι και οι Σταύλοι της Ερριέτας Ζαίμη. Αλλά πολύ πιο πετυχημένο από του παρα πέντε. Btw, τη πρώτη χρονιά οι σταύλοι ήταν πολύ ωραία σειρά.
κι εγω συμφωνώ κάπως. αν και ομολογώ οτι γελάω απλα δεν είμαι φανμπόις.Ο Φιλιππίδης είναι απόλαυση, και ο Μπουλάς το ίδιο.Quote:
Originally Posted by Atheist
Άλλο δεν είναι το παρα πέντε; Αυτό με τη Καρύδη;Quote:
Originally Posted by Mostos
ontws ta kanate ligo gyro apola me mpoliko tzatziki
oxi re seis.apla to paidi prwta eipe th gnwmh tou gia to para5 k amesws meta gia to 50-50.
To 50-50 που έγραψε ο Άθεϊστ σίριαλ είναι; Κι γώ προσπαθούσα να καταλάβω τι εννοεί ο ποιητής. :oops: