Πολύ ευχάριστο thread..
Νιώθω διχασμένη. Κατερίνα; Kuolema;
:(
Printable View
Πολύ ευχάριστο thread..
Νιώθω διχασμένη. Κατερίνα; Kuolema;
:(
Με τη βλακεία σου! Εσύ και κάποιοι ακόμα έχετε πολύ γέλιο!
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl::rofl::rofl: :rofl: :rofl:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:rofl: :rofl: :rofl:
Please, συνεχίστε!
Μην το σκέφτεσαι! Enterthenick και... ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ!!!Quote:
Originally Posted by Kuolema
Ρε μλκ dlord πως τα πετάς έτσι. Ανατρίχιασα απ'το δέος.
Χε, χε! Είσαι ΟΚ φίλε! Τελικά δε φαίνεσαι και τόσο βλαμμένος!Quote:
Originally Posted by Brummie
EPITELOUS ENA FILARAKI POU EXEI DIKIO! ! !Quote:
Originally Posted by Brummie
Please, αυτό το forum μην το κλείσεις ποτέ. Το χιούμορ κάνει καλό!!!
den einai sto xeri tou pia.
to xamer exei to er STI MPOUKA.
Μη φοβάσαι, αχαλίνωτε. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να πειράξει αυτό το όμορφο forum. Μη μου αγχώνεστε, απλά συνεχίστε τα αστεία. ΟΚ, Dragonlord (keep the flame burning and don't you ever stop entering the nick, :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:)?
χαζομάρες.
Ela re malaka min vrizeis, den ftaio, itan proi, den eixe douleia, evrexe kiolas, kai THOLOSA!!!Quote:
Originally Posted by chris_boss
On topic: Giati asxoleitai kapoios toso polu me ena forum sto internet? Diladi to atomo asxoleitai perissotero apo oti ta idia ta meli tou forum, tora kollisa, tipota pio simantiko den exei na kanei? Akoma ki an diakubeuontai (ox kollisa ki ego) oikonomika sumferonta, kai pali, den varethike? Kala den milao allo, giati eimai o "enterthenick=Fixxxer" kai eimai axalinotos.
Τι να πει και ο Mitsmann/Darkling/κλπ.Quote:
Originally Posted by Kuolema
... αναρωτήθηκε ο nikodimos/Odonian.
o nikodimos είναι ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ (ον τόπικ)
Πάντως πέρα από αστείο/γελοίο της υπόθεσης, το σκεφτόμουν πριν και είναι πολύ "κάπως" το γεγονός ότι ένα κείμενο που ουσιαστικά τα χώνει (έστω, εμμέσως) στο er, δημοσιεύεται ως editorial-or-sth στο επίσημο site του metal hammer - ειδικά από τη στιγμή που θα μπορούσε άνετα να τα γράψει εδώ (ενυπόγραφα πάντα, αφού το προτιμά). Και βασικά το θεωρώ λίγο ξεφτίλα για το hammer να παρουσιάζει "επίσημα" τέτοιες μονόπλευρες απόψεις τη στιγμή μάλιστα που άλλοι συντάκτες του (όπως και τόσος κόσμος) χρησιμοποιούν το forum κανονικότατα και χωρίς πρόβλημα. Εντάξει, ο Ζαχαρόπουλος διάβασε εδώ μέσα κάποια πράγματα για τον εαυτό του που δεν τού άρεσαν. Τι να κάνουμε, ειδικά όταν γράφεις σε ένα περιοδικό είναι λογικό να δεχτείς και καλές και κακές κριτικές. Απλά εδώ μέσα οι δεύτερες δε γίνονται πίσω από την πλάτη σου όπως συνηθίζεται. Άλλοι συντάκτες περιοδικών δεν έχουν λάβει τόσο (έως και καθόλου) αρνητικό feedback - δε νομίζω να είναι τυχαίο, άλλωστε ο συγκεκριμένος είχε γράψει διάφορες μαλακίες εδώ, με χαρακτηριστικότερο ίσως εκείνο το "εγώ έχω όλα τα βιβλία του τάδε αλλά εσάς δε σας τον συνιστώ" (που αναφέρθηκε ήδη). Όπως και να έχει, ήταν προσωπικό θέμα και δεν ξέρω με ποια λογική αυτό το κείμενο μπήκε σε περίοπτη θέση στο site του hammer (εμφανίζεται μόλις κάνεις click στο κουμπί "Enter", δηλαδή στη δεύτερη σελίδα και έτσι ουσιαστικά το βλέπουν όλοι όσοι επισκέπτονται το site). Λυπάμαι. Ελπίζω μόνο το συγκεκριμένο κείμενο να πήρε έγκριση για δημοσιεύση λόγω άγνοιας/αδιαφορίας/ηλιθιότητας και όχι επειδή έχουν κι άλλα άτομα που σχετίζονται με το metal hammer παράπονα οιασδήποτε φύσεως από το er (είναι ανάγκη να πω ποιο συγκρότημα μού έρχεται αντανακλαστικά στο μυαλό;).
Κλείνοντας, δεν ξέρω ποιοι και πόσοι ενοχλούνται που πλέον υπάρχει τρόπος να βγουν παραέξω πράγματα που θα τα προτιμούσαν κρυφά - είτε μιλάμε απλά για μια κακή άποψη για κάποιον, είτε για παρασκηνιακούς τραμπουκισμούς εγχώριων metal stars και για σχέσεις αλληλοεξάρτησης μεταξύ "δημοσιογράφων" και διανομέων. Ας βάλουν καλά όμως στο κεφάλι τους ότι το er ούτε θα κλείσει, ούτε θα αλλάξει πολιτική όσον αφορά την ελευθερία του λόγου στο forum. Αν διαβάζετε κάτι που δε σάς βρίσκει σύμφωνους, η πόρτα είναι ανοιχτή ανά πάσα στιγμή για να υποστηρίξετε τις θέσεις σας και να κριθείτε επί ίσοις όροις με τον συνομιλητή σας στα μάτια του αναγνώστη. Αλλιώς μπορείτε πάντα να επιλέξετε την εύκολη οδό της "δια της σιωπής απαξιώσεως" (sic), γράφοντας θριαμβευτικούς μονολόγους πίσω από την ασφάλεια της "δια της βίας αποσιωπήσεως" των άλλων. Ban σε όλους.
Now playing: "Όταν σολάρει ο χαμμεράς εσύ δε θέλω να μιλάς"