φφ απο τη νύστα μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα να καταλάβω οτι ψηφίζουμε το χειρότερο,και σκάλωσα απίστευτα.
εννοείται το phantom menace κυρίως λόγω
Spoiler
Printable View
φφ απο τη νύστα μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα να καταλάβω οτι ψηφίζουμε το χειρότερο,και σκάλωσα απίστευτα.
εννοείται το phantom menace κυρίως λόγω
Spoiler
Εννοείται τα ep Ι και ΙΙ.
Το ΙΙΙ έτσι κι έτσι. Θα γάμαγε άμα παίζανε ηθοποιοί.
ola ta star wars gamane
Ok to phantom menance eixe pio tight pacing, ligotero cheezy skhnes (perissotero goofy nai, alla i'd take goofy over cheezy any given day) pio wraio action, pio wraies mass maxes, podracing, to ypobryxio ta3idi, ton 8eo Jar Jar (yeah. I said it) ton Qui Gon. Den lew oti to 2 htan xalia. Isa isa gamato htan, to goustara poly.
Opws eipa k sto prwto mou post, AN hmoun ypoxrewmenos na diale3w mia at gun point 8a dialega to 2.
KoiliaSabrela δε θελω να στο χαλασω, αλλα οσο αυτοι ειναι παιδια που δεν εχουν ανακαλυψει την προσωπικοτητα τους, αλλο τοσο οποιος ψηφιζει το 2 και το 3 (ο ενας αμπαλος δηλαδη) ειναι κολλημενοι λατρεις οτιδηποτε "κλασικου" και παλιου που πριν καν κυκλοφορησει οποιαδηποτε ταινια της νεας τριλογιας ειχαν βγαλει συμπερασματα. Ειδικα για αυτες τις δυο ταινιες μπορω να αντικρουσω οποιοδηποτε επιχειρημα αρνητικης κριτικης τους με εναν απλο παραλληλισμο με τις παλιες ταινιες.
Ηθοποια? Ο Emperor ειναι ο ιδιος, ο McGregor ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η ΤΙΜΙΑ ΣΚΩΤΣΕΖΑΡΑ, η Πορτμαν γυρω στις 10 κλασεις πιο γαματη ηθοποιος (και γυναικα) απο την Καρι Φισερ και ο Κριστενσεν απλα αξιοπρεπης για μενα, οπως και ο Χαμιλ. Γελαει ο κοσμος με Χαν Σολο στο συγκεκριμενο, οσο :pink: χαρακτηρας και να ειναι (για αυτο δε φταιει ο Φορντ βεβαια, ο Λουκας φταιει).
Σκηνοθεσια? Γελαει ο κοσμος, ιδια και απαραλλαχτη και στις 6.
Μουσικη? Βλεπε το αποπανω.
Σεναριο? Ωραιες οι αποκαλυψεις στα 5 και 6, αλλα το στορι των 2 και 3 εχει πολυ πιο πολυ βαθος.
Σπεσιαλ Εφφε? Εδω μας τα χαλαει η νεα τριλογια. Απο οτι φαινεται ο κοσμος προτιμαει τα σκατα εφφε, αλλιως δεν εξηγειται το θαψιμο της χρησης τελειων ψηφιακων εφφε στα καινουρια.
Γενικα πολλα ειπα και θα νομιζει ο κοσμος οτι ειμαι πωρωμενος με Star Wars :!:
Kαμια σχεση, απλα σας γαμανε καλα και haters gonna hate, gtfo απο το θρεντ :-)
ΥΓ. Το Phantom Menace υστερει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ σε καποιους τομεις, αλλα καπως επρεπε να ξεκινησει το στορι, τι να γινει τωρα. Τα γαματα που ανεφερε ο Μορμ ομως εινια οντως γαματα, απλα οχι αρκετα.
Θα μπορουσες να με εχεις μουτζωσει για 100 πραγματα εκτος απο αυτο ρε κακομοιρη, αυτο ειναι το πιο στανταρ απο οσα εγραψα :P
Not. ΤΡΕΛΟ φετιχ με φισερ στο VI και αντι-πορτμαν έτσι κι αλλιώς (διπλά περίεργος δηλαδή).
Άρα κάπως πρέπει να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας κι εμείς :!:
Το δεχομαι, αγαπαμε περιεργους.
Οχι, εχω αφιερωσει πιστευω πανω απο 1% της ζωης μου σε ταινιες, σειρες, νουβελες και χαζεμα στο ιντερνετ στο Star Wars, εχω δει και συναυλια να παιζουν επι 2 ωρες τη μουσικη απο τις ταινιες με live τον τεραστιο που επαιζε τον σιθριπιο να κανει την αφηγηση :touched: . Αν δεν σαρεσουν τα καινουρια, δεν εισαι ΤΡΟΥ και τιμιος, εσυ να πας αλλου! :P
Ρε συ Φιξ, σταμάτα να νομίζεις ότι όταν κάποιος δεν προτιμάει κάτι καινούριο το κάνει μόνο και μόνο επειδή νοσταλγεί το παλιό.
Η εννοια του καθυστερημενου ηαρικου παραλληλισμου ως απαντηση σε ενα μη ισχυον επιχειρημα ειναι να προβαλλεις ενα αλλο αστειο επιχειρημα για την αντιθετη αποψη απο αυτην που εκφραστηκε για να δειξεις στον αλλον οτι αυτο που εγραψε δεν εχει λογικη βαση, οπως ουτε αυτο που εγραψες εσυ (o καθε εσυ). Ως εκ τουτου, κι εγω εγραψα στον Σαμπρελα πως οπως βλεπει αυτος τη "νεολαια" χωρις σωστες βασεις κρισης για την αποψη τους, ετσι μπορουν κι αυτοι να κανουν το ιδιο.
Με απλα λογια, οσο κατηγορουν οι νεαροι τους παλιους ως οπισθοδρομικους και οι παλιοι τους νεους ως απειρους (οχι το πλαγιο οκταρι), δεν παει πουθενα ο (ανυπαρκτος εξαρχης στο θρεντ αυτο) διαλογος καθως εκφραζονται μονο αβασιμες αποψεις. Αν θελεις, αυτο μπορει να συνεχιστει επ απειρον (οχι το αντιθετο του εμπειρου), καθως θα εχουμε μια αλληλουχια ποστς "γαμαει" "οχι δε γαμαει" για το οτιδηποτε, αλλα δε νομιζω πως υπαρχει καποιο νοημα σε αυτο.
Κατα τα αλλα, εκανα ενα ποστ στο οποιο ανεφερα πολυ συγκεκριμενα καποια πραγματα που ειναι σαφως οι υποκειμενικες μου αποψεις, αλλα σιγουρα εχω μια αλφα βαση για να τα υποστηριξω και να τα εκφρασω, σε αντιθεση με τις 5 σελιδες μαλακιας ως τωρα :!:
i like them all
αν διαλεγα worst με το ζορι θα πηγαινα σε phantom menace κυριως γιατι ειχε σπαστικη φατσα και παιξιμο το πιτσιρικι αλλα απτην αλλη ειχε και Liam Neeson και Darth Maul
και στο ΙΙ το λαβ στορυ με τον τροπο που ανεπτυχθη ε ηταν για τον πουτσο και ο κριστενσεν μετριος το λιγοτερο αλλα μουχε φανει καλυτερο απο το Ι
το ΙΙΙ εχω να δω απο τοτε σινεμα αλλα ειχα δακρυσει :touched:
τα παλια δεν τα πιανω στο στομα μου απαγορευετε
μαλακιτσες εχουν κι αυτα βεβαια (εκτος του V) αλλα μεχρις εκει ειναι κλασικ τι να λεμε
τα καινουρια ειναι πιο γαματα σε χορογραφιες στις μαχες και στο
"πολιτικο" κομματι τους απο τα παλια ε και τα εφε λογικο ναναι πιο συγχρονα