pws ta leme omws re darkomen e???? exoume kai oi dyo legein pistevw :-o
Printable View
pws ta leme omws re darkomen e???? exoume kai oi dyo legein pistevw :-o
Εδω μιλάνε τα emoticons. :)Quote:
Originally Posted by Cadaveric_Incubator
paw gia ypnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
isws to megalytero post mou :P
:touched:
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...0&lngDtrID=253
Η παράσταση "2" του Δ.Παπαιωάννου έκανε πρεμιέρα χθές στο Παλλάς.
Ο κύριος είναι γνωστός στο ευρύ κοινό για την μεγάλη του επιτυχία με την σκηνοθεσία της τελετής έναρξης των ολυμπιακών αγώνων 2004, όμως όσοι ασχολούνται με τον χορό τον παρακολουθούν αρκετα χρόνια πριν, στις δουλειές του με την ομάδα συγχρονου χορου-χοροθεάτρου "ομάδα εδάφους".
Γενικώς ήταν αδύνατον να μη μου αρέσει, είναι εγγύηση ο συγκεκριμένος, αλλά η χθεσινή πρεμιέρα ήταν πραγματικά εξαιρετική. Απο τις καλύτερες δουλειές του που έχω παρακολουθήσει. Την παράσταση έντυσε μουσικά ο Κ.Βήτα και ο συνδυασμός ήταν εξαιρετικός. Πρωταγωνιστής ήταν ο Σερβετάλης (και ήταν rather εντυπωσιακός για ηθοποιός). Το θέμα της παράστασης ήταν ο άντρας, και κ.Παπαιωάννου το κάλυψε με απίστευτο χιούμορ και σαρκασμό και με την γνωστή του καλαισθησία και πρωτοτυπία. Τα εισητήρια είναι κάπως τσιμπημένα, αν όμως κάποιος μπορεί είναι πραγματικά κρίμα να χάσει την παράσταση. Η ομάδα του Παπαιωάννου θέτει τον πήχη για την ελληνική σκηνή.
http://www.athinorama.gr/theatre/art...p?c=dyo&i=1572
ksupnhsa alla nustazw.
kavlwtiko?
.
πάω για μπάνιο στη θάλασσα
Καλημέρα ηαρ!!!
Γεια σας, παραιτήθηκα από τη δουλειά μου και από την ερχόμενη Παρασκευή θα είμαι άνεργη και θα κοιμάμαι όλη μερα.
Θα πίνω μπύρες μπροστά από την τηλεόραση φορώντας άσπρο φανελάκι ΜΙΝΕΡΒΑ (θ'αφήσω και μούσι) και θα ρεύομαι δυνατά, τρομάζοντας το γάτο που θα κοιμάται στη μπυροκοιλιά μου.
Ωραίαπουθάναι!
mhn ksexaseis na agoraseis kai konservofasolada.
που δούλευες και γιάντα παριατή8ηκες;
Σε βιντεοκλάμπ.
Και παραιτήθηκα γιατί οι συνθήκες εργασίας εκεί πέρα έγιναν ανυπόφορες, αλλά άμα θέλετε άπλυτα και κοτσομπολιά, από την 1η Δεκεμβρίου.
Ουφ!Τελειώνω με την καθαριότητα στο σπιτι σε λίγο.Ξεπατώθηκα. :(
επέστρεψα από τη θάλασσα, ακόμα ζεστή είναι ρε γμτ :?
Έχεις πρόβλημα.Νοου οφενσ ε.
;\ΑΠΌ τον πλΑΝΉΤΗ Χαπι σου στεκλνω κοζμική ΑΓΑΠΗ
['
:weed:
to mouni kai to kotopoulo theloun xeri asxeto :P
ok
δοκιμασα απ το καλυτερο μαυρο που εχω δοκιμασει ποτε μου...μοσχοβολησανε λιβανι τα πλεμονια μου.
πόση την είχε;
:rofl:
Αν και τότε θα τα πνευμόνια του θα μυρίζανε ΧΥΣΙΛΑ.
κράτησες κανα σποράκι?Quote:
Originally Posted by Dr. Death
ΓΑΜΩ
ΤΟ
MULTISIM.
ΓΑΜΩ
ΤΗΝ
ΨΗΦΙΑΚΗ
ΣΧΕΔΙΑΣΗ.
βάλτε antenna
ο ορισμός της κωλοφαρδίας εν δράση
[quote=Raven Lord]κράτησες κανα σποράκι?[/quote:1ilo8e0d]Quote:
Originally Posted by "Dr. Death":1ilo8e0d
κερασμενο :wink:
δεν αξίζει την ταλαιπωρία και το αγχος να μεγαλώσεις φυτό στην ελλάδα
μην πατησετε το παρακατω λινκ
http://www.zentastic.com/videos/bmevideo-3.wmv
μην πατησετε το παραπανω λινκ
καλα να πα8ετε
Γιατί?Γιατί?Γιατί? :shock: :shock: :shock: :shock:Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Ω θεοι τι είδαν τα μάτια μου.
Εβαλα να το κατεβασει, πηγα μια μεχρι την κουζινα και την ωρα που ξαναμπηκα στο δωματιο το pc εκανε restart.Quote:
Originally Posted by DarkOmeN
Δεν θα αντεξε το shock μαλλον.
πειτε και τι κοντεκ θελει γιατι ακουω μονο ηχο και βαριεμαι να κατεβασω το μεγκα πακ
Hahahahah diavazw twra sxediasi,skataQuote:
Originally Posted by DarkOmeN
anyway ,γμτ, ευκαιρια να κατεβασω τους κοντεκς anywayQuote:
Originally Posted by Bullet
είναι να απορείς το video
Το βιντεακι σε κανει να νιωθεις ενοχες για εναν απλο πονοδοντο.
Α.....You can listen to any PDF (written in english) instead of reading with Adobe Acrobat Reader 7.0 or 6.0, and the shortcut is:
Ctrl+shift+b - to hear the entire Document
Ctrl+shift+v - to hear the page
Ctrl+shift+c - to resume
Ctrl+shift+e - to stop
'Switch on' the speakers, open any PDF File and test........... unbelievable.
Όντως, μην δείτε το βίντεο.. :puke:
Καληνύχτα ίαρ, καληνύχτα γκρί σκύλε WBRB, καληνύχτα κερατωμένη από λούγκρα σύζηγο φίλη_havoc, καληνύχτα σε όλους.. :)
αηδια
Μερικα δευτερολεπτα στην αρχη και μετα το κλεισα το βιντεο.
Τι ζγκατά δίχνει πιά;
Δε θες να ξερεις.
δε το ξερα αυτόQuote:
Originally Posted by HAVOC
δοκίμασα να ακούσω όμως ελληνικό pdf και λύθηκα στα γέλια