Ασιάτης πολέμαρχος που δεν προλαβαίνει ποτέ καμμία πτήση;
Spoiler
Κατάλαβες;
Printable View
Ασιάτης πολέμαρχος που δεν προλαβαίνει ποτέ καμμία πτήση;
Spoiler
Κατάλαβες;
Έξω βρέχει και η γυναίκα μου κοιτά λυπημένα από το τζάμι...
Φοβάμαι πως πρέπει να την αφήσω να μπει μέσα...
Μπαίνει ένας τύπος σε ένα μπαρ, πλησιάζει και παραγγέλνει ένα ρούμι κόλα. Ο μπάρμαν του βγάζει ένα κόκκινο μήλο, τον κοιτάει ο τύπος και του λέει: τί είναι αυτό ρε φίλε, με δουλεύιες; Δοκίμασε του λέει μπάρμαν. Παίρνει το μήλο ο τύπος, δαγκώνει και κατευθείαν κοιτάει τον μπάρμαν και του λέει: ρε συ, αυτό έχει γεύση ρούμι. Δοκίμασε και από την άλλη πλευρά του λέει ο μπάρμαν, ο τύπος δοκιμάζει και λέει: γεύση κόλα, απίστευτο! Μα πως το κάνεις αυτό; Ο μπάρμαν χαμογελάει και πριν προλάβει ο τύπος να κάνει την επόμενη ερώτηση εμφανίζεται ένας δεύτερος και παραγγέλνει τζίν τόνικ.
Με την σειρά του ο μπάρμαν του βγάζει ένα πράσινο μήλο. Τον κοιτάει ο τύπος και του λέει: τί είναι αυτό ρε φίλε, με δουλεύεις; Δοκίμασε του λέει μπάρμαν. Παίρνει το μήλο ο τύπος, δαγκώνει και κατευθείαν κοιτάει τον μπάρμαν και του λέει: ρε συ, αυτό έχει γεύση τζιν. Δοκίμασε και από την άλλη πλευρά του λέει ο μπάρμαν, ο τύπος δοκιμάζει και λέει: γεύση τόνικ, απίστευτο! Μα πως το κάνεις αυτό;
Πριν προλάβει να πάρει απάντηση εμφανίζεται και ένας τρίτος, πλησιάζει, καλησπέρα λέει και κοιτώντας τον μπάρμαν: Φίλε ένα...εκεί τον διακόπτουν οι άλλοι 2 και του λένε: διάλεξε ένα μήλο, ο τύπος έχει απίστευτα μήλα με διαφορετικές γεύσεις. Τους κοιτάει, κοιτάει τον μπάρμαν, αλήθεια λένε; ρωτάει. Ο μπάρμαν χαμογελάει, και μπορώ να διαλέξω ότι γέυση θέλω, ο μπάρμαν κουνάει το κεφάλι συγκαταβατικά. Ωραία λοιπόν, θέλω ένα μήλο με γεύση μουνί.
Ο μπάρμαν αρπάζει ένα μήλο και του το δίνει, ο τύπος το παίρνει, κοιτάζει με απορία και δαγκώνει για να το φτύσει απευθείας και να φωνάξει: ρε σεις, πλάκα μου κάνετε; Αυτό έχει γεύση σκατά! Δοκιμάσε από την άλλη πλευρά, του λέει ο μπάρμαν.
Καλα το μυριστηκα και μουτζωσα δηλαδη!
Τι τρώνε οι αδελφοί Κατσάμπα στον κινηματογράφο?
Spoiler
και μιας και πιασαμε κατσαμπα, δεν ξερω αν το χουμε πει ηδη εδω, αλλα πηγαινε καπως ετσι.
παιρνει τελεφωνο ο ιδιοκτητης της δισκογραφικης των Katcamba τους αδελφους λοιπον
- Τι θα γινει ρε παιδες νταξ πανε ποσα χρονια ακομα να βγαλετε εκεινο το αλμπουμ, ειπαμε ξερω γω υπομονη αλλα παει ποσος καιρος, συμβολαιο υπογραψατε κλπ
αδελφοι κατσαμπα
- Νταξ ρε να ουμε πως κανεις ετσι,Spoiler
Τι γυρίζει και μου λέει;
Spoiler
Πώς λέγεται η Νιγηριανή τηλεφωνήτρια?
Spoiler
"O πατέρας μου μας εξομολογήθηκε σήμερα ότι έχει κι έναν γιο στην Τουρκία, από τότε που δούλευε στην Μίλητο.
Δεν το πιστεύω ότι έχω κι άλλο αδερφό..."
Spoiler
Πάω να φτιάξω τη φάτνη και έρχεται η άλλη και με σκουντάει.
Κάτσε μωρή της λέω μη ρίξω καμιά παναγία
γνωριζεις theo chi?