δεν εχω μπει ποτε μεσα να δω τι παιζει στο public
επειδη εχει γεμισει ο πειραιας με αφισες για τα εγκαινια,ειναι τα ιδια χαλια με τα metropolis ή την παλευουν καθολου?
Printable View
δεν εχω μπει ποτε μεσα να δω τι παιζει στο public
επειδη εχει γεμισει ο πειραιας με αφισες για τα εγκαινια,ειναι τα ιδια χαλια με τα metropolis ή την παλευουν καθολου?
Tα ίδια + ότι είναι περισσότερο χάος.
Μουαχ, είμαι δουλειά, έχω τελειώσει τη δουλειά, έχω βάλει ωτοασπίδες, μου μιλάει ο διπλανός μου, του νεύω "ναι ναι οκ" και αυτό είναι. Γαμάτη φάση. Με πονοκέφαλο φεύγεις από εδώ μέσα διαφορετικά. Παιδάκια 30-40-50 ετών σταδιάλα.
για δε φευγεις?
Ε δε γίνεται :s
για πες για τον αποστόλη.
Εγώ είμαι αθώος.
Με απέλυσαν σήμερα, απο την πάρτ-τάιμ, λόγω περικοπών :|
:( κρίμα ρε συ. Μακάρι σύντομα να βρεις κάτι καλό.
Search Terms Driving Traffic
Top keywords driving traffic to electricrequiem.com from search engines. Updated monthly.
* electric requiem
* rock stuff
* fast forward abc
* mounares
* υοθ πορν
* pimatakia
* "ewallpapers.eu"
* μουναρες
* ulver gagarin
* ronald mcdona
pimatakia.
πήρα χθες επιστολή από δικηγορικό γραφείο ότι χρωστάω στη forthnet και θα έχω κυρώσεις άμα δεν πληρώσω.
το αστείο είναι ότι εγώ forthnet στο πατρικό μου δεν έχω από το 2005 ξέρω'γω ενώ για το καινούριο σπίτι η ενεργοποίηση της σύνδεσης έγινε χθες, ίδια μερα που έλαβα το γράμμα.
πώς με εκνευρίζουν αυτά τα ηλίθια λάθη.
επίσης έφαγα τρελό χώσιμο από τη δουλειά και φεύγω για καφέ!
χτες λιγο πριν κοιμηθω, ειχα βαλει ενα μεσημεριανο τρας και ειχε ενα "ρεπορταζ-αφιερωμα" στην Γιαννα Αγγελοπουλου-Δασκαλακη και απο πισω επαιζε αυτο..
Είσαι Νεράιδα της Αυγής
η πιο όμορφη όλης της γης
μ' ένα χαμόγελο μπορείς
τα θαύματα να πεις
ζομγκ μου έτυχε ακριβώς το ίδιο πριν από μερικούς μήνες. Μου στείλαν επιστολή ότι χρωστάω 130 ευρώ και ότι αν δεν εξοφλούσα το χρέος μου θα με πήγαιναν στα δικαστήρια και θα πλήρωνα και τα δικαστικά έξοδα.
Όταν είχα φόρθνετ είχα βάλει αυτή τη μαλακία (adsl in a box νομίζω) που προπληρώνεις τη σύνδεση σου, οπότε ήταν αδύνατο να έχω ίντερνετ και να χρωστάω ταυτόχρονα.
Ήταν ωραία μέρα εκείνη που μου ήρθε το γράμμα. Δεν είχα ποτέ πριν την ευκαιρία να τα χώσω σε δικηγόρο. Έγραφαν κιόλας οι μαλάκες "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ" και όταν τους ρώτησα να μου πουν ποια ήταν η προτελευταία φυσικά δεν ήξεραν. Με τα πολλά καταλήξαμε σε ένα "τι να σας πω κύριε, εμείς μια λίστα έχουμε με αυτούς που χρωστάνε και στέλνουμε τις ειδοποιήσεις, δεν ξέρουμε ποιοι χρωστάνε και ποιοι όχι, να τα βρείτε με τη φόρθνετ".
Οπότε αν όντως δε χρωστάς μην αγχώνεσαι, αλλά μπορείς πάντα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο κι εσύ, είναι ωραία.
Στα υπόλοιπα νέα, αγόρασα ξανά πένα (είχα 3-4 χρόνια να χρησιμοποιήσω) και μπορώ και πάλι να γράφω σαν άνθρωπος. Γαμώ τα στυλό σας.
Να ρωτήσω, ποιά είναι αυτή η γραμματοσειρά και πώς μπορώ να την προσαρμόσω σε photoshop;