Για σένα μόνο, νινί.
http://www.youtube.com/watch?v=K2y2Gpcbjtc
http://www.youtube.com/watch?v=gLbfn4VZvSg
Printable View
Για σένα μόνο, νινί.
http://www.youtube.com/watch?v=K2y2Gpcbjtc
http://www.youtube.com/watch?v=gLbfn4VZvSg
Είσαι θεός, το αντιβίντεο παίζει να το βρούμε? Δεν είμαι σίγουρος αλλά ήταν μάλλον πλοκάμι και τον αναπαριστούσαν κάνοντας διάφορες καφρίλες.
Μπα. Αυτό δε το 'χω υποψιν.
Χάλασες Ικονοκλαστ...
Ικονοκλαστ γύρνα πίσω, ρημάξαμε.
Η. ΨΟΦΑ
Εντάξει, το βρήκα στο σκληρό μου, thanks.
οταν μπηκε το Strawberry Fields με βγηκε η μυξα απο την μυτη
τι θειλα.. και τι θεα η γκομενα (αν το βγαλε αυτη στα ιντερνετς) που τον εκανε ρομπα , αυτα κυκλοφορουσαν τοτες απο σιντι σε σιντι.υπηρχε και τριτο βιντεακι αλλα μισο... γιατι κολλαγε :(
Βασικά η θεΐλα τώρα που τα ξαναείδα είναι η "απάντηση" των τύπων (μάλλον δεν είναι το πλοκάμι), αλλά το youtube δε μ'αφήνει να το ανεβάσω γιατί έχει κάποια δευτερόλεπτα pron.
ξερετε κανα σουπερ ουαου! ψαχτηρι για παλια επιστημονικα περιοδικα, που δεν τα βρισκει ουτε κ το γκουγκλολ ? κ να τα χει ολοκληρα ψηφιοποιημενα ..
οχι
Από βιβλιοθήκη πανεπιστημίου μπορείς να έχεις πρόσβαση σε πολλά άρθρα και σε όσα τεύχη έχουν ψηφοποιήσει. Αλλά πρέπει να έχεις τίτλους άρθρων - περιοδικών.
κατι τετοιο σ κανει? http://www.sciencedirect.com/
X8es 16-1-12 xa8ike sth nea smurnh h kopela tis fwtografias...den exoun perasei akoma 48 wres wste na dilw8ei i eksafanisi tis stin astunomia...An gnwrizetai kati kalo 8a itan na voi8isete.... Deite thn sto http://t.co/tKZbiX7f ama 3erete kati epikoinwnhste :/ .
ήξερα ότι θα είναι μαλακία και όμως άνοιξα το γαμωλινκ και τρόμαξα. πουστόπαιδο. έχω και δυνατά τα ηχεία.
Spoiler
Το φόρουμ του Firestorm λοιπόν.
αγριο φονικο...
ρε τον ''μαραντονα''...δεν περιμενε να περασει τα 100 ο πατερας του και τον σκοτωσε στο ξυλο στα 97 του
κριμα
Για πείτε αν ξέρει κάποιος. Στη δουλειά που βρίσκομαι τώρα, ας την πούμε εταιρία Χ, έχω εργαστεί με τις παρακάτω συμβάσεις:
4/2/09-21/9/09 2-3 φορές τη βδομάδα 8ωρο
1/9/09-31/8/10 καθημερινά 8ωρο
1/10/10-31/1/11 καθημερινά 6ωρο
1/2/11-31/1/12 καθημερινά 6ωρο
Από 1/1/11 έχουμε συγχωνευτεί (δια απορροφήσεως) με άλλες 2 εταιρίες. Σύμφωνα με νομοσχέδιο όλο το προσωπικό έχει μεταβιβαστεί στη νέα (απορροφώσα) εταιρία, ας την πούμε εταιρία Ψ.
Όπως καταλαβαίνετε, η σύμβασή μου λήγει σε 2 βδομάδες. Ο παπάρας διευθυντής της εταιρίας Χ κάνει την πάπια, βγάζει την ουρά του απ'έξω, και λέει πως δε γνωρίζει τι θα γίνει κι οτι το θέμα αφορά πλέον την εταιρία Ψ. Με άλλα λόγια αν δεν υπάρξει κάποιο νέο μες τις επόμενες 2 βδομάδες (δεν θα υπάρξει), παίρνω το μπούλο. Υπάρχει κανένα παραθυράκι που να με προστατεύει νομικά ή είναι καλυμένοι και στ'αρχίδια τους? Έχει νόημα να ρωτήσω σε καμιά επιθεώρηση εργασίας?
αφού η σύμβασή σου λήγει τότε που είναι η παρανομία γι'αυτούς; Στο χέρι τους δεν είναι να μη σου ανανεώσουν;
Ή χάνω κάτι στο όλο θέμα;
Δηλαδή αφού δεν υπάρχει παρατυπία-παρανομία, ποιός να σε προστατέψει και από τι;
Ε ρωτάω ρε μαν γιατί θεωρητικά είμαι 3 χρόνια εκεί μέσα και δεν έχω μονιμοποιηθεί επειδή με γαμήσανε με διαφορετικές συμβάσεις. Μου φαίνεται πολύ άδικο απλά και εξετάζω μπας κι έχω χάσει εγώ κάτι.
edit: ουσιαστικά ρωτάω αν υπάρχει κάποια παρατυπία που δε βλέπω.
Μονιμοποίηση σε ιδιωτικό τομέα?
Δηλαδή αν είχες εξαρχής σύμβαση για τρία χρόνια και έληγε σε δύο εβδομάδες, και με την δεδομένη κατάσταση της απορρόφήσης της εταιρίας από μια άλλη, θα στην ανανεώνανε? Η σύμβαση σου εξασφαλίζει εργασία καθόλη τη διαρκειά της και θεωητικά σε προστατεύει από αυθαίρετη και αναίτια απόλυση. Στην ανανέωση σου δεν παίζει κανα ρόλο. Τι χαρακτήρα έχει η εταιρεία?
παλιοχαρακτήρα.
Για ΔΕΚΟ μιλάμε.
Ιδιωτικού δικαίου είναι, ναι. Αυτό υποψιαζόμουν, αλλά έλεγα μπας και. Θενκς.
Ξεκίνησα με 840 αλλά στο 4μηνο σκάσανε τα νομοσχέδια με τις περικοπές και έπεσα στα 750.
εχεις 4 διαδοχικες συμβασεις σωστα? με τους ίδιους όρους? γιατί βλέπω ότι το ωραριο ήταν διαφορετικό...είναι λίγο δύσκολο να σου πω αν θα πας για 5η σύμβαση..μπορώ να σου πω ότι μπορείς να πας δικαστικά ...προσωρινή διαταγή και αν την κερδίσεις τότε μπάινεις πάλι άμεσα και μετά ασφαλιστικά μέτρα (βέβαια δε ξω τι θα γίνει με τη μισθοδοσία σου)...αν δεις ότι δε σου ανανεώνουν τη σύμβαση προσπάθησε να βρεις άλλους που δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους σε παρόμοιες θέσεις σε ΔΕΚΟ...και πρόσεξε το δικηγόρο και μην τον πληρώσεις προκαταβολικά
πως μας παίρνει ο ύπνος όταν έχουμε αυτές τις γαμημένες αυπνίες είπαμε?
ηρωινη
αφού έχουμε πει όχι χημείες ρε θείο
όχι για τις αυπνίες τουλάστιχον
ε μαλακια (πετυχημενη) τοτες
κ αν ξυπνήσει?!? τι λέω?
τεσπα, ζεστό μπάνιο προβλέπεται κ κουκούλιασμα. είδωμεν
xapla sto krevati. vale treme. paixe kana misawro me blastidia sta podia panw apo tis kouvertes. ase tismpaketes. teleiwse to epeisodio. paixe angry birds sto kinhto gia kana misawro. apotelesma? se miamish wra tha se exei parei o upnos. pio nwris de se vlepw.
egw otan me pianei aupnia to pairnw apofash kai perimenw perimenw perimenw
πιες ενα ποτηρακι ζεστο γαλα η ενα ποτηρακι κοκκινο κρασι η ενα μπουκαλι μεταξα.
οι αϋπνίες οφείλονται κατά βάση στο άγχος.
το σωστότερο είναι να βρεις την πηγή του άγχους, αν είναι κάτι μόνιμο (το άγχος) θα μπορέσεις έτσι να το έχεις υπό έλεγχο κ έτσι θα είναι δύσκολο να σε ξαναπιάσουν στο μέλλον, στην περίπτωση δλδ που κατάφερες να τις καταπολεμήσεις.
αλλιώς αυτό που θα καταφέρεις είναι να βρεις μια λύση για τώρα κ μετά ξαναβλέπουμε.
για αυτό κ οι γιατροί σε κάτι τέτοια δίνουν κάτι για το άγχος κ όχι αναγκαστικά για τον ύπνο αυτόν καθ'εαυτόν.
χωρίς να λέω βέβαια να αρχίσεις τις χημείες, απλά προσπάθησε να βρεις τι είναι αυτό που σε απασχολεί κ δεν κοιμάσαι (με λίγα λόγια).
δοκιμασμένη συνταγή που δόξα τω θεώ (χμ) πιάνει τα τελευταία χρόνια.
πειδή είμαι μέσα στο άγχος γενικότερα ναι...
να'στε καλά παιδιά αλλά νίκησε ο αδελφός φρικ. 2 ποτηράκια τσίπρο κ ζεστό μπανάκι έκανε δουλειά. με τη σωστή μουσική βέβαια
παιδιά δεν είμαι από αυτούς που θα δείξουν με το δάχτυλο αλλά πιστεύω οτι οι μπάφοι κάνουν πολύ κακό στον ύπνο, τρου στόρυ.
ε ω
θελω να τυπωσω κατι σημειωσεις αυριο αλλα ειναι πολλες και δεν θελω να μου παει ο κουκος αηδονι.
ξερουμε τιποτα φτηνο σε κεντρο-εξαρχεια;
σόλωνος και μπενάκη, 3 λεπτά η σελίδα νομίζω.