είδα τα γκολ
:touched::touched::touched:
εντάξει μέχρι και στο σχόλιο του μινμιν δίνω δίκιο
Printable View
είδα τα γκολ
:touched::touched::touched:
εντάξει μέχρι και στο σχόλιο του μινμιν δίνω δίκιο
ayta einai mlkies ekswfylla, wraio tha itan tis pswras gia sport "kypello e? na"
Αν πώ ότι δεν εύχαριστήθηκα την 6αρα θα είμαι ψεύτης....αλλά ρε κοπρόσκυλα,πείτε μου τον λόγο που Τούμπα δεν μπορέσατε(θέλατε) να αλλάξετε 3 πάσες χωρίς λάθος?Η αποχή συνεχίζεται έτσι?
μιλάνε κι οι αρειανοί του λεκανοπεδίου!! :χ
αν ήμουν αεκτζής δε θα ήξερα ποιον να πρωτοβρίσω, αστεία πράγματα.
είναι απλό , πρώτα τον Χιμένεθ που είναι αστείος , μετά το λαμόγιο και τον χοντρό , και πολύ λίγο τους παίχτες που τόσο ξέρουν τόσο παίζουν
http://www2.paok24.com/dbimg/news/6784_front.jpg
megalos tipos,afou evgale ton el zar pou aman kaname na kamei mnia aksiologi emfanizei k na pastelosei,afou o arias itan enas apo tous kaliterous tou gipedou k ton eixe sapisei sto pagko 2 mines,kamei to anepanalipto eno exoume faoul sto 90 k to skor 2-2,thimithike na vgalei ton ivits(o pxio psilos paixtis) gia na valei ton epithetikotato k proto mpoi savini.ena megalo respext
ενα δευτερο ευχαριστω στον αγαμιδη μετα το δωρακι τσιμπουρ
κατι ηξερε που εστειλε επιστολη στον γιωργακη να σταματησει το πρωταθλημα
Κοπή πίτας στις 20 Μαρτίου έκαναν οι άλλοι.
Στην επόμενη κοπή πίτας τους φαντάζομαι με αποκριάτικες στολές να σουβλίζουν αρνιά.
ποιους εννοας?
ο αγαμιδης δεν ηρθε καν-ειναι πολυασχολος ο ανθρωπος που να τρεχει σε γηπεδα τωρα
τον χοντρο τον μπουκετιαζα ευχαριστως
η μαλακια ειναι
οτι εχω μεινει 66 κιλα ζακι και δεν αποκλειεται να τις μαζευα:-?
Για τον χανουμοσκωλικα Μπιλαρα αναφερεσαι κοιλιά?Οχι ρε,τρελος εισαι,στον αφησαμε εκει ησυχο να σας κανει πουταναριο.
Και μολις με το καλο ολοκληρωσει το εργο του περιμενω θριαμβευτικη επιστροφη στην ομαδα της καρδιας του,στον Παπαναστασιακο για να σφραγισει τον θανατο τους.Παιζει να ειναι το μεγαλυτερο πουτανοπαιδο που εμφανιστηκε ποτε στα ελληνικα γηπεδα,σιχαμενος,ισως μονο η κυρια Τσιαρτα να μπορει να τον κοντραρει ανετα.
τους έχω δωράκι πάντως και στους 2 :)
Κάτσε να χαλαρώσω με κάτι άλλα που έχω , και θα με δείτε στην ΤιΒι :)
περι Δημητριαδη, εκτος του οτι πλησιαζει επιπεδα Τασου Μητροπουλου ως παραγων (με προοπτικες να τον ξεπερασει)
ηθελα να πω οτι μου ηταν τρομερα αντιπαθης ως παικτης, κλασσικος φορ περιοχης αλα Μαχλα, Βαϊτση, Μπατσινιλα (!!!)
και ολους αυτους τους αμπαλους που βγαζει συνεχως το ελληνικο ποδοσφαιρο
πώς τον γουσταραν οι ΑΕΚτζηδες που εχουν δει μερικους παικταραδες στην επιθεση τους, ποτε δεν καταλαβα
ενταξει εβαλε καμποσα γκολ αλλά...
Quote:
τι είπε ο Σάχα στους συμπαίχτες του μετά την λήξη..
"ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"
ti na kanei re o agamidis, aytounou tou eipane ela edw kai koitakse na trekseis tin omada me ayta ta lefta, pws kai ti den mas noiazei pantws parapanw den bazoume. aytos ekopse ta kinita kai ta noikia kai paei gia na tou poune bravo... an den yparxoun lefta ti na kanei o agamidis, to kalytero pou tha mporouse tha itan na min eixe mplextei pote
o dimitriadis kaneis den kserei ti kanei...
μην είσαι θύμα όσους έδιωξε έφερε παραπάνω και δικούς του.
Οι μισθοδοσίες ανέβηκαν αντί να παίσουν.
Ο τύπος πέρα από μέγας βλάκας αν παρατηρήσεις συμπεριφορά είναι Κούγιας wannabe.
Η φάση με τον τζιμπούρ δεν σου βρωμάει καθόλου?
O χοντρός όταν ήρθε στην ΑΕΚ ζήτησε κλειστό 3ετές συμβόλαιο , τον πρώτο μήνα ζήτησε και του έφτιαξαν καινούριο γραφείο στους Θρακομακεδόνες (ενώ ήταν θέμα μηνών να φύγουν) που στοίχισε (τα έπιπλα μόνο) 6.000 euro
έχει μουρλαθεί να γαμάει σάπιες γκόμενες δημοσιογράφους και να το παίζει καπεταν ΑΕΚαρας.
Πέρυσι εδώ τα έλεγα , γύρναγε τους συνδέσμους πίνοντας ουισκάκια και τους έλεγα να βρίζουν την διοίκηση , φυσικά τον έδιωχναν, αλλά κάτι λέει για το πόσο μουνάκι είναι...
Αλλά είπαμε , πίσω έχει η αχλάδα την ουρά ....
Ε αστεία πράγματα μετά τα 6, αλλά ο παμπο είναι επικίνδυνος. Πάλι άφησε τους παίκτες να κάνουν ο,τι τους κατέβει. Ο μιραλας έπρεπε να έχει φύγει με απευθείας κόκκινη από το 9 (δε νομίζω να είχαμε 6ρα τότε ε) και γενικά ειδικά οι γαυροι (έδρα γαρ) είχαν το ακαταλόγιστο σε όλο το παιχνίδι. Μαζί με τον παππα, οι χειρότεροι διαιτητές του πρωταθλήματος ιμο. Αλλά μπήκαν 6 αυτή τη φορά και δεν πειράζει.
Quote:
Στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης», ο Δραμινός παρατηρητής του Παμπορίδη του μετέφερε (και τον επιβεβαιώνουν και τα ριπλέι) πως στο 9ο λεπτό ο Μιραλάς έπρεπε να δει απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον λαιμό του Σκόκο (δεν είδε ούτε κίτρινη).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιραλάς έπρεπε να αποβληθεί… ξανά, καθώς έφτυσε τον Μανωλά (δεν έβλεπε ο διαιτητή). Επίσης στο 23’, ο Ιμπαγάσα έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί έπιασε από το πρόσωπο τον Γκερέιρο (μπροστά στον Παμπορίδη). Κίτρινες κάρτες έπρεπε να δουν και οι Τζιμπούρ (για χέρι), ο Ντιόπ (τουλάχιστον μία), ο Νασούτι (για αγκωνιά) και ο Μανωλάς (για σκληρό μαρκάρισμα).
Αν και γενικά είμαι μέλος του κινήματος "ΔΕ ΜΟΥΤΖΩΝΩ", τώρα την άξιζες.
ntaks den mas riksan eksw to symbolaio tou xontrou kai oi misthodosies tou agamidi. kai sou lew den tous exw kamia sympathia to antitheto. apla nomizw oti to pragma brwmaei apo to kefali kai aytoi oi dyo einai apla oi lakedes tous. me to djebour kanan megali mlkia kai xasan kai polla lefta den mporw na to katalabw,ektos an tous ta exei dosei o marinakis katw apo to trapezi na ta baloun kateftheian stin tsepi kai na min plirwnoun kai efories ...
opws kai naxei an einai na ksekinisei to kynigito as ksekinisei apo aytous.
Ομοιότητες aka Σωσίες μεQuote:
Originally Posted by Αδαμίδης
Quote:
Originally Posted by Παπανδρέου
Χαχ ναι οκ. Τι σε αυτά που έγραψα ήταν λάθος; Ποια από τις φάσεις που περιγράφεται στο quote είναι λανθασμένα εκτιμημένη; Ο παμποριδης μπήκε στο ματς για να αφήσει τους γαυρους (κυρίως, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν καταλαβαίνει από κάρτες) να κάνουν ο,τι θέλουν και σε συνδυασμό με την ανυπαρξία της ΑΕΚ ήρθε η εξάρα. Το ίδιο έκανε και ο διαιτητής στο δικό μας, απλά εμείς δεν ήμασταν ανύπαρκτοι και φάνηκε περισσότερο. Ο παμπο κατάφερε να κάνει τραγικά λάθη (που επηρέασαν τον αγώνα, εκτός αν πιστεύεις ότι ο μιραλας θα σκόραρε και από τα αποδυτήρια ή ότι αν ο γαυρος ήταν με 10 παίκτες 80+ λεπτά θα ήταν τόσο κατηφόρα) σε ματς που ήταν εύκολα του γαυρου.
Δε θα πόσταρα καν αν είχε αφήσει κάνα δυο οφσάηντ ή το ένα γκολ ήταν μούφα πέναλτυ. Έχω ξαναγράψει (όχι τυχαία σε προηγούμενο παιχνίδι του παμποριδη ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ) ότι για μένα επικίνδυνο παιχνίδι ή τσαμπουκάδες στη διάρκεια του παιχνιδιού, όταν μένουν ατιμώρητα είναι πολύ χειρότερη περίπτωση από τα μπέναλτυ και τα οφσάηντ. Χρειάζεται να εξηγήσω το γιατί;
Ο ΠΑΟ κατέθεσε μια πραγματικά καλή πρόταση για τη βελτίωση της κατάστασης στο ποδόσφαιρο και κανείς δεν ασχολήθηκε, ούτε ο μαρινακης με τη λίγκα του, ούτε η ΕΠΟ, ούτε ο ΓΓΑ.
Για το αρχείο: http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=389907
Για εξήγησε τι εννοείς.
Έντιτ: Κάτι λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά σχετικό με το τόπικ. Όλοι οι γκαζμάδες δω μέσα που κάνανε ρεζερβέ τα ταγκς τους μην τους φάνε τη θέση, περιμένουν τη θεία φώτιση για το υπεργαμάτο ταγκάρισμα που θα αφήσει εποχή; Τελικά έχουμε τόσα ωραία πράγματα να πούμε για το πρωτάθλημα και αντί αυτών 10+ ρεζέρβες. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΕΗΤΟΡΣ; :ρ
ανασυσταση της ΕΠΑΕ τωρα
Ποτέ δεν ήμουν συνδεσμίτης, ποτέ δεν δήλωσα Original, Θύρα 21 , κλπ.
Μια ζωή ΑΕΚ και μόνο, μέσα στα 90'ς μια βαρβάτη παρέα είχαμε ένα πουλμανάκι και οργώναμε όλη την Ελλάδα, 20 τρελαμένοι ήμασταν και αγαπάγαμε την ΑΕΚ , χωρίς το καπέλο κανενός συνδέσμου.
όλως ο πρόλογος για να πω ότι η ανακοίνωση της Original με καλύπτει απόλυτα , ιδικά το τελευταίο κομμάτι
Quote:
Κυριακή 20-3-2011
.... Ο "Μπίλαρος" μας είπε επί λέξη πως: "Έχω παραιτηθεί από σήμερα (20-3-2011) και θα πάω στο χωριό μου τη Θεσσαλονίκη να αράξω και να γουστάρω". Ο πρόεδρος το ίδιο, ότι η παραίτηση του είναι στη διάθεση των ιδιοκτητών - μεγαλομετόχων. Για τους λόγους βέβαια της κατάντιας της ΑΕΚ ούτε κουβέντα και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!!!
Έξι ημέρες μετά και ο μόνος που νοιάζεται είμαστε εμείς, ο κόσμος της ΑΕΚ. Οι αδερφές, γιατί για αδερφές πρόκειται, ακόμα να παραιτηθούν. Τα λόγια τους μείναν λόγια. Λόγια φόβου για να μην φάνε ξύλο, για να μας ικανοποιήσουν έστω στιγμιαία. Τόσο ΑΔΕΡΦΕΣ. Φαίνεται πως για εσάς κυρίες μου οι παχυλοί σας μισθοί, η ζωάρα που κάνετε από την ΑΕΚ πίνοντας το ουίσκι σας σε πολυτελή ξενοδοχεία, η καβ.... και το ψώνιο σας, να βγαίνει ο εαυτός σας από την αφάνεια, έχοντας τον τίτλο του προέδρου της ΑΕΚ, (γιατί αν δεν τον είχατε ούτε η νονά που σας βάφτισε δεν θα ήξερε το όνομα σας), είναι ποιο σημαντικό από το σεβασμό απέναντι στην ομάδα και πολύ περισσότερο τον κόσμο της. Εσείς ΑΔΕΡΦΕΣ ζείτε από την ΑΕΚ ενώ εμείς ζούμε για την ΑΕΚ και αφού δεν παραιτήστε θα σας παραιτήσουμε εμείς. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
τους έκαναν τη μούρη κρέας πάλι.Quote:
«Για πολλοστή φορά προσπαθούμε να καταλάβουμε αν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στα Πειθαρχικά της όργανα, υπάρχει στοιχειώδης λογική. Η άρνηση του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής, κ. Ναυπλιώτη, να δικάσει ως οφείλει μέσα στις προθεσμίες που ορίζονται από τον Κανονισμό, αν μη τι άλλο μας φαίνεται παράλογη.
Πόσο δύσκολο είναι να τηρηθεί μια υποτυπώδης ισονομία, γιατί για ουσιαστική και πραγματική δικαιοσύνη δεν βγήκε ακόμη... κασέτα να μας διδάξει;
Με ποια λογική, υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός (για τις αγωνιστικές ημέρες τιμωρίας του Kevin Mirallas) δικάζεται ημέρα Σάββατο (!!!), της ΠΑΕ ΑΕΚ εκτάκτως Δευτέρα προκειμένου να αγωνιστεί εναντίον μας με την παρουσία κόσμου στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ για την υπόθεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να βρεθεί μια από τις δεκάδες βολικές ημερομηνίες για να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα; Θα έπρεπε να ντρέπεστε, που σε κάποιους κάνετε εξυπηρετήσεις και απέναντί μας δεν κάνετε ούτε το καθήκον σας.
Γιατί μας θέλετε απέναντί σας; Γιατί δεν σέβεστε μια ομάδα με στελέχη που έχουν προσφέρει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο; Γιατί προκαλείτε τον φίλαθλο κόσμο να απαξιώσει ακόμη περισσότερο το Ελληνικό Ποδόσφαιρο ή στη χειρότερη περίπτωση να αγνοήσει τους νόμους σας, αφού εσείς οι ίδιοι δεν τους σέβεστε;
Απαντήσεις σε όλα αυτά, όπως και για τον ορισμό της εκδίκασης της υπόθεσής μας στις 31 Μαρτίου 2011, δεν πρόκειται να μας δώσετε. Όπως δεν καταφέρατε να μας εξηγήσετε καμιά απόφασή σας, εκμεταλλευόμενοι την καλή μας πίστη και την προσπάθειά μας να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η αγανάκτησή μας ξεχειλίζει. Αν η παρουσία του Π.Α.Ο.Κ. στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο πολύ σας ενοχλεί, μην μας το δείχνετε χρησιμοποιώντας πλάγιες οδούς, αλλά πείτε το μας ευθέως για να πράξουμε αναλόγως.
Πλέον μας έχετε απέναντί σας. Δεν πρόκειται για απειλή, αλλά για δική σας επιλογή. Σας παραδίδουμε στην κοινή γνώμη, όπως σας αξίζει.
ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.".
οι σερρες δε μπορουν να κλαιγονται που αντι να ειναι πρωταθλητες υποβιβαζονται;
αλλα πως να παιξεις με τετοια ψυχολογια =(((((((((((((((((((((((((
μπαοκ εναντιον ολων.λολ
ο γιος γκαγκατσης τι λεει για ολα αυτα?
ΕΤΣΙ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ! 10 ΕΝΑΝΤΙΩΝ 12 ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!