Spoiler
Printable View
Spoiler
False: πηδούσε την κόρη του captain που τον πήγε στο Pyke, έκανε γερό finger bang την αδερφή του, και πήδηξε την Osha στο Winterfell
Και στην σειρά ντε
https://www.youtube.com/watch?v=127eyT21iTc
Έχεις δοκιμάσει να μην ποστάρεις;
Spoiler
Spoiler
Πριν λίγο επεσα πάνω σε αυτό και κόντεψα να πνιγώ. Μετά το πρώτο λεπτό γίνεται επικο:
https://www.youtube.com/watch?v=RMvt13PtV5I
ante pali flame war me spoileries onibotsou
Ονιμποτσε εχω δευτερη προταση αφου δεν ακολουθησες την πρωτη μου προταση (ακα σκασε πια)
μπορεις σε οτι γραφεις σε αυτο το τοπικ να το βαζεις ντηφωλτ σε σποιλερ. Οτιδηποτε. Ακομα κι αν κανεις ενα ποστ που λεει "."
δεδομένου ότι έχεις διαβάσει τα βιβλία, έρχεσαι δω πέρα και μας ρίχνεις προβληματισμούς για τη σειρά
σε ανθρώπους που δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία
ενώ εσύ γνωρίζεις τι θα γίνει
πραγματικά σου φαίνεται λογικό όλο αυτό?
Βρε ανθρωπε του θεου,η ερωτηση που κανεις, ειναι μια ερωτηση καποιου που εχει διαβασει ΚΑΙ τα βιβλια Και βλεπει και τη σειρα.
Βαλε τον εαυτο σου στη θεση καποιου που δεν εχει διαβασει γραμμη απο τα βιβλια.Δεν ξερει την προιστορια, δεν εχει αυτες τις ανησυχιες.
Ερωτησεις τετοιες "μπορει" να κανει καποιος που δεν εχει διαβασει τα βιβλια.Και απαντηση μπορουν να του δωσουν οι "διαβασμενοι" μετα απο παροτρυνση των υπολοιπων "αδιαβαστων" μονο σε σποιλερ η με πμ.Δεν μπορουσες να μας ρωτησεις εμας που εχουμε διαβασει πως μας φαινονται αυτες οι αλλαγες στη σειρα στο αλλο θρεντ?
Εκει ανηκει η ερωτηση σου.
Κανείς απο οσους ξερουν τι γινεται δεν "ανακινει" θεματα ΕΔΩ.
Πραγματικα ειναι καλο να ποσταρει καποιος σε ενα θρεντ, αφου το εχει διαβασει απο την αρχη σελιδα σελιδα για να δει πως κινειται η ολη φαση!
Καντο λιγο σε παρακαλω.
ωραία σου απαντάω εγώ λοιπόν: από τότε που τους είδαμε πρώτη φορά περιμένουμε όλοι να μάθουμε τι σκατά είναι αυτά τα πράματα
στην τέταρτη σεζόν βρέθηκες και το σχολίασες εσύ που έχεις διαβάσει και ξέρεις, πως θες να το πάρουμε αυτό δλδ?
και η μούτζα στραγάλι για να συνεχίσουμε την κουβέντα ε?
εδώ με κέρδισες
αληθεια οχι δεν θα ακουγες,διαβασε και εκεινο το θρεντ σελιδα σελιδα και θα δεις.
Και ξαναμανα τωρα που το σκεφτομαι και αν το σκεφτεις και εσυ,Spoiler
Αληθεια σου μιλαω παντως και με καλη διαθεση,σε αλλα φορουμ που εχουν ξεχωριστα θρεντ βιβλιο/σειρα θα ειχες φαει μπαν για κανα μηνα ανετα :)
όχι
φχαριστημένος?
διάβασε πάλι το ποστ του ζουμορίτο και προσπάθησε επιτέλους να καταλάβεις τι σου λέμε όλοι πόσες σελίδες τώρα
λίγη προσπάθεια να μπεις στη θέση εκείνων που ΔΕΝ έχουν διαβάσει τα βιβλία
ξαναδιάβασε το ποστ του ζουμορίτο
και ξαναπροσπάθησε σε παρακαλώ
ονιμπότσε με την περίπτωσή σου όπως καταλαβαίνεις δύο πιθανότητες υπάρχουν:
α) στραβός γυαλός
β) στραβάρμενίζεις
αν (α), γιατί κάθεσαι και τυραννιέσαι? νομίζεις ότι θα αλλάξεις μόνος σου κάτι εδώ μέσα, θα τους φέρεις όλους στον δικό σου τρόπο σκέψης?
αν (β), γιατί δε το ισιώνεις λίγο το καΐκι ρε μαν?
.
Μιας και δεν εχω διαβασει τα βιβλια, τουλαχιστον οχι μεχρι εκει που ειναι η σειρα, οχι, ποτε δε με επιασε καμια θεληση να μαθω παραπανω για τους White Walkers.
Ισως μονο μετα το τελευταιο επεισοδιο θα ηθελα να μαθω 1-2 πραγματα παραπανω, αλλα δε με καιει και ιδιαιτερα. Πιο πολυ θελω να μαθω για τον Lord Of Light και για αλλα πραγματα να σου πω.
Γενικα, τι σκοπο εχει μια τετοια ερωτηση απο καποιον που εχει διαβασει τα βιβλια? Να μας "προβληματισει" και να μας παρακινησει να θελουμε να μαθουμε κι αλλα?
Αυτα τα πραγματα ειναι υποκειμενικα και πηγαια, δεν προκαλουντα. Μην συμπεριφερεσαι λες και εισαι ο συγχρονος Σωκρατης.
Έχει μαλακιστεί γενικά ο Ονιμποτσο σε αυτό το θρεντ, αλλα στην προκειμένη νομίζω πως κάνετε αδικαιολόγητα σαν κακογαμημένες θείτσες. Δε ρώτησε κάτι παράλογο, και, μιας και έχω διαβάσει και τα βιβλία, το πρόβλημα εδώ δεν είναι πως σκάει ερώτηση κάποιου που έχει διαβάσει τα βιβλία, αλλά πως εσείς βλέπετε την ερώτηση σαν ερώτηση κάποιου που έχει διαβάσει τα βιβλία και άρα ξέρει κάτι παραπάνω (πράγμα που μπορεί να ισχύει, μπορεί και να μην ισχύει) και άρα πάει να κατευθύνει το κοινό.
Είναι ένας προβληματισμός που θα μπορούσε να δημιουργηθεί σε οποιονδήποτε, κουλάρετε λίγο.
Νομιζω οτι μας κατηγορεις αδικα εν προκειμενω. Δεν παραπονεθηκαμε για κατι παραλογο, και μιας και δεν εχω διαβασει τα βιβλια, το προβλημα εδω δεν ειναι οτι σκαει παραπονο καποιου που κανει σαν κακογαμημενη θειτσα που εχει διαβασει τα βιβλια, αλλα κανουμε ολοι παραπονα σαν κακογαμημενες θειτσες που δεν εχουμε διαβασει τα βιβλια. Οποτε μην κανεις σαν κακογαμημενη θειτσα που εχει διαβασει τα βιβλια, γιατι δε μπορεις να συμπασχεις με απλες κακογαμημενες θειτσες οπως εμεις.
Γέλασα.
Ε όχι και θείτσες.
oneibotse se ekanan ban apo ta got official threads ? malakia poy exeis kai ekei ton idio kwdiko
To δείχνει στο 4*04 αυτό;Quote:
Spoiler
Θύμισέ μου...
LOL οχι δεν το δειχνει στο 4χ04.
γραψε μας για την τριτη σαιζον κατι χωρις να βαλεις σποιλερ, ισως υπαρχει καποιος που δεν την εχει δει!
Μας έχει βρει νέος Candiru, και όλοι ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί αυτό.
εγω πάλι δεν βρίσκω νόημα στην ερώτηση (αδιαφορη κακογαμημενη - αν και παει καιρος απο την τελευταια φορά, γιατί ψοφησε ο μακαριτης, ευτυχώς - θείτσα)
Τα πήρε λίγο στα πλάγια.
http://31.media.tumblr.com/6b2d7badd...xy5o1_1280.jpg
αυτη η μαλακία μόδα με το μισό ξυρισμένο κεφάλι πότε θα περάσει;
ινβ4 δεν είναι μόδα, "we are all individualists!"
το έκανε για το καινούριο hunger games λέει, μην είμαστε άδικοι
Γεωργαντας, Βισση με ξυρισμενο κεφαλι, "fannatics", Μυκονος, και teleia-teleia-teleia στην εισαγωγη.
ορισμος της Τεχνης.
Δευτερο "meh, οκ καλο ητανε..." στη σειρα επεισοδιο για μενα προσωπικα, με εξαιρεση 2-3 καλες φασεις, οπως:
Spoiler
Spoiler