Ήγγικεν η ώρα.
Printable View
Ήγγικεν η ώρα.
Εδώ το νέο Mayhem
http://www.terrorizer.com/news/strea...ly-terrorizer/
Είχε γράψει ο Necromanzee Cogent πριν κάνα 2 σελίδες ότι είναι μέτριο και ο Teloch δεν τραβάει.Καταλαβαίνω οτι 5 ριφ μόνο, αλλά να πω την αλήθεια αν δεν το είχε επισημανει δεν θα το πρόσεχα τόσο πολυ και έχει ένα δίκιο.Δεν είναι κακό με 2 ακροάσεις που έκανα.Έχει στοιχεία απο πολλά πράγματα,λιγο emperor,λίγο thorns,λίγο grand declaration....εμένα μου φάνηκε καλύτερο από το προηγούμενο.Αttila φοβερός πάντως.
σκιζει σατανιστικα κωλαρακια
http://www.youtube.com/watch?v=p-RC7I3RV7s
Νέο κομμάτι Wolves In The Throne Room.
και πολύ κράτησε η διάλυση.
Ενδιαφέρον είναι κάπως, και το γεγονός ότι η "άμπιεντ" έμπνευση τους δεν εκφράζεται με το τυπικό drone τρόπο που είναι συνηθισμένος τελευταία, αλλά με μία επιστροφή στο Tomhet ας πούμε. Δε ξέρω εάν ολόκληρο δίσκο έτσι θα ακούω συχνά, αλλά καλύτερα που πειραματίζονται γιατί είχανε φτάσει σε ένα τέλμα (έστω κι αν το celestial lineage ήταν πολύ καλό)
πσ. βασικά θυμίζει αυτό που είχε κάνει πολύ καλύτερα ο Murmuüre στο μοναδικό του δίσκο (τσεκάρετε απαραίτητα αν δεν το έχετε ακούσει)
άκουσα το νέο Mayhem και φρίκαρα με το πόσο τρομακτικά βαρετό είναι, well done παιδιά
έπιασα λίγο κάτι Forest Poetry ξανά, το χω αφήσει καιρό το άθλημα, το Vanvid των Sortsind και άλλα ER 2005 πεταμένα της THR, όλα στη θέση τους
βγαίνει σε δίσκο το Enemy of Man των Kriegsmaschine, αν το πάρει κάνα μάτι στις Αθήνες ρίχτε σύρμα
Ra, παλαβή αρπαχτή αυτό το Darkthrone, ξεπέρασαν τον εαυτό τους
βγάζω το underground από τον τίτλο, βάζω το Tomhet που ξαναπαίχτηκε και λέγεται Emptiness
ξύλο (να φάει)
Γελάω με τις σβαστικες παντου
WoM;
Α δεν είπα, και λήκαρε όλο το άλμπουμ; Στο bandcamp ένα είχαν. Ωραίος Ρα.
Λήκαρε και το Burzum.
Ψάχνω και δεν το βρίσκω. Μπας και έχει δει κανάς ανθρωπας πουθενά εκει έξω το demo των Sulphuric Night? 2 κομμάτια είναι και το ένα παίζει στο youtube αλλά δεν έχω βρει πουθενά το 2ο. Κάντε καμιά καλή όποιος έχει άκρες.
Με ένα σύντομο ψάξιμο θα σε απογοητεύσω αλλά βρήκα αυτό από μια κασέττα που πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει.
Thanks. Το χω υπόψη μου αυτό αλλά δεν μου είπε και τίποτε οπότε ψάχνω συγκεκριμένα το 2ο κομμάτι από το demo για να δω αν είναι σε ίδια φάση με το άλλο. Επίσης, μπας και έχει κανεις καμιά ιδέα πως μπορεί να κάνουν τις κιθάρες να έχουν αυτόν τον ήχο?
πάρε ένα κασετόφωνο και κοκκίνησέ το μέχρι να μη πάει άλλο :P σαν υπερβολικό saturation ακούγεται δηλαδή, τώρα που/πως/τι ακριβώς, δύσκολο.