βλακα,εναν μαυρο σκοτωσαν.φυλετικα τα κινητρα καθαρα.
Printable View
βλακα,εναν μαυρο σκοτωσαν.φυλετικα τα κινητρα καθαρα.
ναι ρε συ reject νταξ μπουχέσες ήταν
απλά σου είπα τι κρατάω :beerz:
Στο ερώτημα Hell's Angels ή σκρατσάκια (βλ. παλιότερο avatar Bon) ψηφίζω τους πρώτους!
Πρόταση: Ρε Bon, πέτα ένα Saracen avatar να κλείσεις δισκογραφία Reject!!!
αν ησουν χελλ εηντζελ,απλα θα σε εβρισα τα παντα ολα κομπλε.
αλλα εισαι φιλο-χελλ εηντζελ.
πραγματικα σου ευχομαι να βγεις σε ενα μαγαζι με κανενα γκομενακι,και να τυχει να ειναι στεκι χ.α(συπτωση!!).θα δεις ποσο θα αλλαξεις γνωμη για αυτους,τον τροπο ζωης και την φαση τους.
και ναι,ολοι οι χελλς εηντζελς ειναι ιδιοι,παντου.
σοορυ για το "βλακα",απλα δεν ηξερες.
επισης αυτο εγινε κατα την διαρκεια του σετ των ρολινγκ στοουνς,των οποιων οι χ.ε ηταν φανατικοι υποστηρικτες.
παιζει και φιλμαρισμενο αυτο το λαηβ. ειχαν ξεκινησει κατι τραμπουκισμοι απο την αρχη του φεστιβαλ. στο φιλμ που λεω δειχνει μεταξυ αλλων την βρωμοχιππισα την γκρεης σλικ να φωναζει στο μικροφωνο αναμεσα σε δυο τραγουδια "γουαη αρ γουη φαητινγκ; γουαη αρ γουη φαητινγκ;". σκασε και τραγουδα μαρη.
έλα ρε σιγά ρε δεν σε παρεξήγησα ναούμ...
απλά αυτό που ήξερα εγώ είναι ότι στην αρχή οι x.a είχαν την εύνοια σχεδόν όλου του ροκ
κόσμου της αμερικής , ακόμη και των καλλιτεχνών διότι είχαν κάνει κάτι περισσότερο από τρόπο ζωής τους το ροκ...
την πάτησα και εγώ σαν τον νίκολσον στην ταινία :)
στο woodstock τα διάλυσαν όλα ρε
οκ,ας πω και εγω κατι περι χελλς,προσωπικη εμπειρια και τελος.
ειμαι εξω πριν 2 χρονια,και χτυπαει το τηλεφωνο.
"ελα μαλακα,χτυπησαν ασχημα ενα πιτσιρικι μας,σε 10 λεπτα να εισαι εκει"
τσακιζομαι φυσικα.
μεσα στο γνωστο κωλομαγαζο στα λαδαδικα(εητμπολλ),που φυσικα ειναι στεκι τους και το αφεντικο τους γλυφει το κωλοτρυπιδι για να εχει "προστασια",ηταν ενας πιτσιρικος(17) με την κοπελιτσα του και χορευαν.αρπαζει ενα "αλανι" την κοπελιτσα,παει να την φιλησει με το ζορι,αντιδραει ο μικρος,εισπρατει μπουκαλι στο προσωπο.κλαμμα η πιτσιρικα,μεσα στα αιματα ο μικρος.
οταν μαζευτηκαμε καμια 20αρια ατομα,μας μιλουσαν για οπλα και οτι θα μας θαψουν κτλ κτλ.οταν ομως ειμασταν ΛΙΓΟ περισσοτεροι,εκει αρχισαν τα "ημουν πιωμενος" και μαλακιες.
οταν κατα λαθος επαιξαν εκτος εδρας,κατεληξαν 3 στο νοσοκομειο.και οι μηχανες τους ατσαλοπροκες.
τα μεγαλυτερα μουνοπανα εβερ.και με κολλητιλικια χρυσαυγιτες.
εντιτ-στην μοναδικη μουσικη σκηνη που δεν μπορεσαν ΠΟΤΕ να μπουν,ηταν στο πανκ.εκει τους περιμενε πολεμος,οχι φιλιες.
η αληθεια ειναι οτι παλια δεν ειχαν καμια σχεση με φασισμους κλπ
απλοι ουγκ ρεντνεκς ηταν που τουσ ενοιαζε μονο το ξυδι και οι αμφεταμινες...μετα γαμηθηκε το θεμα οταν εμπλεξαν με ακροδεξιες οργανωσεις στην αμερικη
σοκαριστική εμπειρία !
"τα μεγαλυτερα μουνοπανα εβερ.και με κολλητιλικια χρυσαυγιτες"
τα πουστράκια ! γι 'αυτό έβαλα joe για να έρθει η κάθαρση :P
εκεί σαλόνικα μέσα στους φασιστοεκκλησιοτσαμπουκομαλακόροκάδες είστε ρε πούστη μου
σε αντίθεση με το παρελθόν που είχε σαφέστατα αριστερό πανκ - ροκ παρελθόν. μετά μπλάκωσαν τα μπατσικά και οι παπάδες , και έγινε και σκυλόπολη μουσικά
αυτά.
thnx reject
χαχαχα!
χρεωσε τα ολα στον ψωμιαδη.και στο γεγονος οτι η προοδευτικη ταση εκφραζεται πλεον απο ατομα σαν τον...καντιρου.
περι σκυλουπολης αστο.ολη η ελλαδα ειναι πλεον σκυλαδικο.ή φλωροποπ "ελληναδικο".
για παπαδαριο δεν το συζηταω καν.κρεμασμα με τα ιδια τους τα Αντερα.
λοιπόν εμένα θα μου άρεσε πάρα πολύ ένα θρεντ για την Θεσσαλονίκη , έχω πολλά φιλαράκια
επάνω και γνωρίζω κάποια λίγα.
Σκυλάδικα παντού , αλλά ρε γαμώτι μου η θεσσαλονίκη είναι σκυλομάνα. Όλοι από
ξεκινάνε ε.
Τώρα νταξ , μετά μου βρίζατε τον Αγγελάκα. Η Θεσσαλονίκη ήταν η πρώτη πόλη που
είχε σοσιαλιστικούς συνδεσμους στην Ελλάδα. Φαντάζομαι ότι κάποιος θα γνωρίζει την
Φεντερασιόν αν θυμάμαι καλά.. Με μεγάλη εβρα'ι'κη προοδευτική διανόηση.
Μετά ήρθε το πανκ κυρίως εκεί στην εποχή του Αγγελάκα και πιο πρίν.Πλατεία Ναβαρίνου κι ετσις.. (χαχαχ ότι γνωρίζω λέω και εγώ..)
Μετά... δεν ξέρω και ακριβώς και γιατί άρχισε η συντηρητικοποίηση αλλά δεν γνωρίζω τι έπαιξε ακριβώς και τι οδήγησε εκεί. ίσως γιατί μετά από μια περίοδο έντονης ελευθερίας
και ανεμελιάς έρχεται μια περίοδος με τα αντίστροφα χαρακτηριστικά..
λαογραφία τέλος.χαχα