Εφόσον μπορεί να καλύψει το κόστος της ιατρικής φροντίδας με άλλες μεθόδους, όπως η φορολογία, γιατί να με αναγκάσει να το κόψω;
Printable View
Κυκλοφόρησε χτες στα μετρό μια σχετική προκύρυξη απο την autonome antifa που, αν και το τραβάει απ'τα μαλλιά σε σημεία, λέει και σωστά πραματάκια. Δεν τη βρίσκω ονλαιν να παραθέσω.. =\
Χοντρή ή φέηκ; Γιατί να θέλει το κράτος να παράσχει ιατρική φροντίδα;
χειμωνας. να βγαινεις εξω απο το μαγαζι για ενα τσιγαρο. να εχει κρυο (χιονι ακομα καλλιτερα).
διαλειμμα απο τη βαβουρα του μαγαζιου. λιγα λεπτα ησυχιας. ακους το χαρτακι να καιγεται σε καθε ρουφηξια.
πιανεις κουβεντα με το γκομενακι που βγηκε να καπνισει επισης.
καλη φαση
λεσβία η αποπάνω;
αντικαπνίστρια, τέτοιες παπαριές λέμε για να σας πείσουμε ότι θα είναι ωραία (καταταγείτε, μας έλεγαν)
Ξέρω' γω, αυτό το θέμα αφορά εσάς τους σοσιαλιστές. :) Τη δική μου άποψη τη γνωρίζεις, το κράτος δε θα έπρεπε να προσφέρει κανένα είδος υπηρεσίας, εκτός από αστυνομία, στρατό, δικαστήρια (ό,τι απαιτείται για την εποπτεία και προστασία της ελευθερίας των πολιτών). Στον βαθμό όμως που η άποψη μου είναι μειονοτική και πολύ μακριά από την σύγχρονη πραγματικότητα, τουλάχιστον περιμένω από το κράτος να μην μπλέκει σε θέματα της ζωής μου που δεν προκαλούν ζημία σε τρίτους.
Έβλεπα το παρακάτω και θυμήθηκα το θρεντ.
Δείτε όλα τα parts, αξίζει.
Ωραίο αρθράκι
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=211616
:thumbsup: