ΕΑΑΚ simulation mode
ε, έτσι είναι, τάχα δε συμμετέχετε στις εκλογές, βγαίνει αυτοδύναμη η ΔΑΠ παντού και μετά πάει όλη η αναρχία και ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, λουστείτε τα τώρα
Printable View
ΕΑΑΚ simulation mode
ε, έτσι είναι, τάχα δε συμμετέχετε στις εκλογές, βγαίνει αυτοδύναμη η ΔΑΠ παντού και μετά πάει όλη η αναρχία και ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, λουστείτε τα τώρα
αν ηξερα οτι θα παρει τον πουλο αφου βγει θα εβγαινα να του κανω προεκλογικη εκστρατεια, αλλα αφου δεν ισχυει το ασυμβιβαστο θα τον τρωμε στη μαπα μεχρι να τον πνιξει καποιος με το "επαναστατικο" φουλαρι που κυκλοφορει απο τοτε που εκλεχθηκε.
βυντνα ομπαμα με ποιο κομμα βγηκε ο δικος σας και περναει, γιατι εμας καλα μας γαμαει ο συριζα.
Συριζα , δεν ειμαι σιγουρος αν βγηκε
Επισης θελω να σε ρωτησω καιρο ποια ειναι αυτη στο αβαταρ σου , αν δεν εχω ξαναρωτησει
electra δωσε ονομα καθηγητη
ε βαζει κλασσικα Στατιστικη Φυσικη, εχει μαζευτει -κλασσικα επισης- ολος ο Νομος Αττικης να δωσει, και υστερα απο μερες, βγαζει αποτελεσματα, μια (1) λευκη κολλα οπου εγραφε λιτα, "Ουδεις Επερασε"
μετα απο επισκεψη στο γραφειο του και μερικες ψιλες (λεει το ισως και οχι ουρμπαν λετζεντ) περασε περιπου 20-22 ατομα.
αυτη φυσικα ειναι και η σωστη εφαρμογη της "αναβαθμολογησης"
:touched:
Μια πιο light εκδοχή του παραπάνω νομίζω έχει εκτυλιχθεί και στους ηλεκτρολόγους/μηχανολόγους εδώ με γνωστό αρχίδι που κάνει μαθηματικά ΙΙΙ.
Μιλάμε για άτομο που κάνει το μάθημα μαζί με έναν άλλον και στο τέλος στα γραπτά, γράφεις του αλλουνού τις 4 μονάδες, και απλά τις δικές του δεν τις ακουμπάς.
εννοάς τον Κάππο;
Ναι.
ενας καριολης μου εκοψε το σερι.υποψιαζομαι για μαλακιες.θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα
έδωσα πριν καμιά βδομάδα θεωρία(60 επιλογής & 10 Σ Λ) χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα γιατί την επόμενη έδινα 2 βαρβάτα
Spoiler
πραγματικο γεγονος στους μηχανολογους πριν απο κατι χρονια
αδιαβαστος φοιτητης παει τουριστας στην εξεταση και καθεται χωρις να ξερει οτι δε μπορει να φυγει πριν να κλεισει ωρα.
απο τη βαρεμαρα γραφει στο γραπτο ολη την ομαδα του ολυμπιακου ή της αεκ , θα σας γελασω
περναει με 5
Spoiler
Οποτε ενα ειναι το συμπερασμα. Οι καθηγητες μας ειναι παλαβοι και δε παιζει να βγαλουμε ακρη ποτε.
εγω παντως ετσι περασα την Φυσικοχημεια, γραφοντας απλα στην κολλα την ομαδα που υποστηριζω
η ουσιωδης λεπτομερεια ειναι οτι με τον καθηγητη εχουμε στην ιδια εξεδρα διαρκειας :)