logiko einai na ton katsadiasei, afoy twra plerwnete 2 vroxous. ti na ton pei kopse ton ena na plhrwneis enan?
opote, to stelnete to ena k kratate to allo pu ginetai 8ari.
koilia apanta.
Printable View
logiko einai na ton katsadiasei, afoy twra plerwnete 2 vroxous. ti na ton pei kopse ton ena na plhrwneis enan?
opote, to stelnete to ena k kratate to allo pu ginetai 8ari.
koilia apanta.
ρωτάω γιατί ο πωλητής κατσάδιασε το παιδί που πήγε να κάνει την αλλαγή και τελικά δεν την έκανε.Έχει δίκιο που λέει ότι 1 γραμμή δεν θα τα σηκώνει ή απλά δεν θέλει να κόψουμε την δεύτερη και λέει μαλακίες;
edit : Η βασική μου ερώτηση είναι να κάνω την αλλαγή ή όχι :D
Μα και εμείς αυτό σκεφτόμαστε να κάνουμε,απλά μου φάνηκε περίεργος τόσος ζήλος από τον πωλητή. η διαφορά στο παγιο είναι 5 ευρώ.
Τα ίδια έλεγαν και για PS3, τα ίδια και για 3DS. Λες και δεν το ξέρουν.
Αλλά οκ Keighley γνωστό σίχαμα που τσεπώνει φράγκα. Ας είναι καλά τα Doritos.
http://4.bp.blogspot.com/-aai8SKRDi4.../s640/roth.jpg
Παίζω realms of the haunting λοιπόν.
Retro με μπόλικα fmvs -καλά γυρισμένα αν εξαιρέσεις την ξεπερασμένη τεχνολογία- αλλά αρκετά ιδιαίτερο. Συνδυάζει το στυλ των Τex Murphy, δλδ φουλ 3d περιβάλλον για εξερεύνηση με Keyboard & mouse αλλά παράλληλα, έχει fps μέρη στα οποία γίνεται σαν το Doom. Το σενάριο πάει πολύ καλά και τα ξεπερασμένα γραφικά δεν μπορούν να υποβαθμίσουν το απίθανο art direction της στοιχειωμένης έπαυλης. Η ατμόσφαιρα όμως είναι το ατού του παιχνιδιού : μεγάλο χεσίδι αν το παίζεις βράδυ με ακουστικά. Κάτι διάβασα πως διαρκεί πενήντα ώρες άρα καλό καλοκαίρι.
τεράστιο.
1) Όχι. Κι εγώ μια τέτοια εντύπωςση είχα πριν από καμιά 10αριά χρόνια που το τελείωσα τελευταία φορά και θυμάμαι πως στο τέλος μου είχε φανεί αρκετά πιο μικρό.
2) Ακόμα νομίζω πως μια φορά κι έναν καιρό είχα κάνει θρεντ για τούτο αλλά για πολλοστή φορά κάνω λάθος
Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνει ξεχωριστό θρεντ ακόμα αλλά
http://youtu.be/qpHWJMytx5I
..στο μέλλον όλοι οι gamers θα είναι fit. Άνετα θα πέσει το παγκόσμιο ποσοστό παχυσαρκίας. Θα το χρειαστούν κιόλας γιατί αν υπάρξει υποστήριξη για τίποτα Amnesia μάλλον θα θέλουν να αποφύγουν τίποτα καρδιοπάθειες.
"The action feels like real running," Virtuix boss Jan Goetgeluk told Road to VR. "The immersion is intense. I had a former Marine try HL2 yesterday, and he was slightly shaking."
edit: Γελάω στη σκέψη Fifa/PES ή κανα Virtual Tennis σε 1ο πρόσωπο με Wii mote/ Kinnect/ PS move
μπορουμε να φτιαξουμε shortcut στο desktop το οποιο με καποιο τροπο να απενεργοποιει την 1η οθονη και να ενεργοποιει την δευτερη και τουμπαλιν;σε windows vista.
βοήθα λίγο, τι κάρτα?
π.χ για nvidia ξέρω ότι μπορείς να το κάνεις από το control panel της, και αν θυμάμαι καλά, παίζει να κάνεις και assign hot key
Πάντως για AMD, από το Catalyst ---> Preferences ---> Hotkeys και στο 1ο dropdown menu διάλεξε να σου δείξει τις επιλογές για Creating / Arranging Desktops.
Θα σου βγάλει απο κάτω λίστα με όλες τις επιλογές όπως disable primary monitor, switch active monitor κτλ. Βάλε το hotkey που θες, τικαρε και το κουτάκι του για να το κάνεις active και οκ.
Εναλλακτική, μπακάλικη αλλά ίσως πιο κοντά στα γούστα σου επιλογή:
Εάν χρησιμοποιείς μόνο την 1 οθόνη ανα πάσα στιγμή τότε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας --> screen resolution και στις επιλογές για πολλαπλές οθόνες βάλε duplicate, ώστε και οι 2 οθόνες να δείχνουν το ίδιο πράγμα. Οπότε ανοίγεις και σβήνεις όποια θες να βλέπεις την κάθε στιγμή, κάνοντας ουσιαστικά το power button της κάθε οθόνης να είναι το hot key σου.