μετράει ενέργεια.
ισχύς = ενέργεια/χρόνος
ενέργεια = ισχύς * χρόνος.
όχι?
Printable View
μετράει ενέργεια.
ισχύς = ενέργεια/χρόνος
ενέργεια = ισχύς * χρόνος.
όχι?
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
KWh είναι. Είναι μονάδα ενέργειας, όχι κατανάλωσης!Quote:
Originally Posted by Odonian
shmera lew na mhn katsw na diavasw katholou kai na liwsw olh mera stribontas kai paizontas
Thanx. Μονάδα ενέργειας λοιπόν και όχι κατανάλωσης. Με φυσική έχω να ασχοληθώ από το σχολείο και έχω ξεχάσει τις μονάδες.Quote:
Originally Posted by Weiss
K gw!
τωρα καταλαβαινω γιατι αφηνετε τα πισι σας ολη μερα ανοιχταQuote:
Originally Posted by Ithilmir
0,16 έχει εδώ (σε ιδιωτικο εταιρεια) + 6,5 Euro παγιο
ithilmir θενξ
O Atheist anakaluptei ton Al.
http://www.youtube.com/watch?v=7Ft4Ogih2vs
http://www.youtube.com/watch?v=YxWvhnnEk6Q
http://www.youtube.com/watch?v=mPLZXU57KcE
And the list just goes on and on.....
Ήταν ωραίος ο Όζης ε.
edit: http://www.youtube.com/watch?v=vYBbXJCOgOs&NR
Οίκτο.
Sumptwmatika to eblepa thn kuriakh to sugkekrimeno video (mou to edeixne enas a8hnezos :P ). Pragmatika oiktro. Me tupous san autous tous telemedes k tous xrhstes tou ER (ante oxi olous) pisteuw katalabainete eukola giati 8a bgei pali o Pswmiadhs....
σημασία δεν έχει οτι το βίντεο ειναι γτπ
σημασία δεν έχει οτι δέν είναι αστείο.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ
Κυρίως η μουσική απο το happy hippo έχει σημασία.
Basika to El Bimbo exei shmasia (to tragoudi pou paizei sto bar Blue Oyster sth megalh twn mpatswn sxolh) k opoios to exei sth sugkekrimenh ektelesh ton 8ermoparakalw na to anebasei k ton euxaristw prokatabolika. To allo uparxei :D
Ψιτ, ε, μαθηματικε σεντερ μπακ, η ενεργεια την οποια μετραμε σε κιλοβατωρες ειναι η ενεργεια που καταναλωνει το σπιτι μας, αρα ειναι μοναδα καταναλωμενης ενεργειας. :P Και ειδικα οταν μπαινουμε στο ΕΡ ειναι 100% καταναλωση.Quote:
Originally Posted by Odonian
αυτό ήρθε από πανικοβλημένη γνωστή μου. Είναι μούφα ή σοβαρό;
Quote:
den xerw an isxyei alla...
Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην ανοίξετε κανένα μήνυμα με τον τίτλο "invitation", ανεξάρτητα με το
ποιος το στέλνει, πρόκειται για ένα ιό ο οποίος "ανάβει" μια ολυμπιακή δάδα που καίει το σκληρό δίσκο του Pc. ** *
Αυτός ο ιός θα σας σταλεί από ένα άτομο που έχετε ήδη στη λίστα επαφών σας, για αυτό θα πρέπει να ενημερώσετε όσο το δυνατό
περισσότερους.
Είναι προτιμότερο να λάβετ! ε αυτό το μήνυμα 25 φορές από το να λάβετε τον ιό και να τον ανοίξετε.
Εάν λάβετε μήνυμα με τον τίτλο "invitation" μην το ανοίξετε και κλείστε αμέσως το Pc.* Είναι ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε από το CNN και αξιολογήθηκε από τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός που έχει υπάρξει ποτέ.*
Ο συγκεκριμένος ιός ανακαλύφθηκε εχτές από το MCAfee και δεν υπάρχει ακόμα λύση" για αυτόν. Απλά καταστρέφει τον Τομέα Zero του σκληρού δίσκου όπου βρίσκονται οι σημαντικότερες πληροφορίες.
Αποστείλετε αυτό το mail σε όσους γνωρίζετε, στους φίλους και
γνωστούς σας και θυμηθείτε πως αν το αποστείλετε σε όλους αυτούς, θα επωφεληθούμε όλοι............!!!! *
Αχαχαχαχαχαχα, ανάβει ολυμπιακή δάδα και καίει τον σκληρό δίσκο λέει.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Καντιρού, δώσε μου το email σου. Έχω να σου κάνω forwards μερικά invitation emails.
Επίσης τώρα καταλαβαίνω πόση μαλακία δέρνει μερικούς και τρώνε αμάσητες όσες μαλακίες διαβάζουν σε sites τύπου indymedia.
είχα πάρει και παλιότερα μέηλ παρόμοια που τελικά ηταν μούφες (πχ σβήστε το αρχείο με σήμα το αρκουδάκι γιατί είναι πολύ επικίνδυνος ιός και τελικά ήταν ένα πρόγραμμα του υπολογιστή).Quote:
Originally Posted by Steel Assassin
Η όλη του δομή του κειμένου δείχνει ότι είναι μούφα, (πχ θα μπορούσε για να γίνει έγκυρο να δίνει κανένα λινκ της Μικροσοφτ σχετικά με τον ιό) όμως μπορεί αυτή η δάδα να είναι και απλώς ένα εικονίδιο που σου εμφανίζεται όταν σε προσβάλλει ο ιός και να σου καταστρέφει μετά το δίσκο (όχι φυσικά από τη φωτιά της δάδας)
Ναι !!!!!!! και μενα μια φορα μου χε ερθει ενα μεηλ που ελεγε οτι πρεπει να εχω τα ματια μου δεκατεσσερα γιατι μπορει να ερθει ενα αρχειο που να λεει "Κατοβίτσε" με σημα το πεπερονι. ΔΕΝ πρεπει να πατησουμε μεσα στο πεπερονι γιατι ψηνεται στο BIOS ενα ψηφιακο μακρυναρι που καιει τα σημαντικα στοιχεια του επεξεργαστη, οπως ολοι γνωριζουμε!! Εχει αναγνωριστει απ τη McDonalds ως το πλεον επικινδυνο. Παρακαλω πρωωθηστε το σε οσους γνωριζετε και χωνευετε μαζι με μισολιτρη Erdinger. Αν παρ ολα αυτα το πατησετε και το πισι σας την "φαει" δοκιμαστε να κουνησετε το tower πανω κατω, 26 φορες με ροπη προς τα δυτικα, ωστε να το ξερασει. Στειλτε το στους φιλους σας.
kaigete ARXEIO TOU EPEKSERGASTI leei.
8a i8ela poli na dw ena arxeio tou epeksergasti. prin pe8anw.
Gia arxh auto sou kanei?Quote:
Originally Posted by HIV
OMG
Not Found
The requested URL /videos/lektikos/videoclips/knock-out_mad-vers.zip was not found on this server.
Apache/1.3.37 Server at www.lektikos.tv Port 80
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Ήταν αρχείο του επεξεργαστή! Και το έκαψε, το εξαϋλωσε, το εξαφάνισε!!!
Καντιρού! Να προσέχεις!
λιώνω
Το έφαγε, το ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΕΡΟ.
δεν κατάλαβα τίποτε. Βάζει ο ένας ένα λινκ που δεν οδηγεί πουθενά και οι άλλοι κοροϊδεύουν
den koroidevoun, exoun xestei sto gelio giati MERIKOI EXOUN AKOMA XIOUMOR. mesilika punkh.
Προτίνω split, sticky & lock.
proteinw na vreis kopela.
xaxaxaaxaxaxaxaxaxxa
to avatar!!!!!!!!!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
τελικά τι να απαντήσω στην γνωστή μου; ότι αυτή κινδυνεύει πιό πολύ από τον ιό της γρίππης των πτηνών (που μάλλον μας έρχεται ξανά μια και άρχισαν πάλι τα προληπτικά μέτρα) παρά το PC της από τον ιό της Ολυμπιακής Δάδας;
telika ta camel ta natural flavor einai ok tsigara.
Πες της οτι δεν κινδυνευει απο τιποτα απο τα δυο και να ζησει τη ζωη της. Χμ, μολις θυμηθηκα να παρω τηλεφωνο για παραπεντε. Σιγα μην ειναι ακομα εκει, Ελληναρια θα κλεισαν απο τις 1.
kantirou pes ena asteio tou tipou "swpa re ,kikloforei kai se avi kai si mono to akous?"Quote:
Originally Posted by Fixxxer
edit: ta sinolika post exoun kseperasei ta 500.000 opote kalitera na to valete stin vitrina sti 8esi twn 350.000 post.
variomoun TOSO poly pou ekatsa kai ta metrisa :/
:) eimai xaroumenos
egw nystazw
πάντως έχω παρατηρήσει πώς όταν ποστάρω στο οφ τόπικ έχω μετά και δική μου σελίδα 8)
οφ (ή ον) τόπικ: Ρε παιδιά τι κάνετε με διπλά σιντιά που έχουν σπασμένο μηχανισμό της διπλής θήκης; Ανάθεμα με αν τους 2 τελευταίους μήνες έχω αγοράσει ένα ακέραιο. Πουλανε τέτοιες αδειανές θήκες; (Παραδείγματα: Λεβιάθαν από Μαστοντον, ΝτεντΜούν το φετινό μπεστ, κλπ)
πουλάνε ,ναι
και με μαύρο διαχωριστικό και με διαφανες
VALTE NET EXEI MOSTO :P
ta spane :P