ξαναβρήκες τον παλιό καλό ευατό σου; :lol:Quote:
Originally Posted by Dr. Death
btw ευτυχώς που φτιάχνουν μπαχατέλες σκριπτάκια και μπορούμε και απολαμβάνουμε το σύνδρομο της κλειδαρότρυπας :P
Printable View
ξαναβρήκες τον παλιό καλό ευατό σου; :lol:Quote:
Originally Posted by Dr. Death
btw ευτυχώς που φτιάχνουν μπαχατέλες σκριπτάκια και μπορούμε και απολαμβάνουμε το σύνδρομο της κλειδαρότρυπας :P
κανε εντιτ το ΑΙ σε Ε μωρη χαμουρα
το λένε τεστ πατρότηταςQuote:
Originally Posted by Candiru
ελπίζω να μη λογίζεται και το ερ στις ενασχολήσεις...Quote:
γιατί δε στειρώνεσαι είπαμε;Quote:
με τα δυο τελευταία ποστ σου συνειδητοποίησα ότι μπορείς να κάνεις λαμπρή καρριέρα σαν ψυχολογικός σύμβουλος σε μεσημεριάτια τηλεσκουπίδια :lol:
από το πρώτο ποστ σου έγινε σαφές πως η μόνη χρησιμότητά σου είναι το κρεμοσάπουνο.
θα είναι χορηγός η μάρκα μου στην μελλοντική εκπομπή της ένι :lol:Quote:
Originally Posted by Atheist
8a thn afhseis? Den ftiaxnetai apo lipos fwkias? H toulaxiston prin ftiaxtei to kremosapouno den xrhshmopoieitai se lagous kai se kounelia?
σκαστε ρε κανει ψυχογραφημα ο παρασιτος
θα έιναι της body shopQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Καντιρου, πρωτον, σοβαρο ερωτημα. Αποδεχεσαι τα τεστ πατροτητας και τις στειρωσεις γενικοτερα, η τα θεωρεις ακυρα και προτιμας να κανεις ομοιοπαθητικη στειρωση με το να παιρνεις φαρμακα που αυξανουν την γονιμοτητα?
Δευτερον, ΠΟΙΑ φαινομενα τηλεκινησης και τηλεμεταφορας? Εχεις καταλαβει τι ακριβως εκαναν οι Δανοι επιστημονες? Εψαξες να βρεις με τι ενεργεις παιξαν και πειραματιστηκαν? Εχεις καταλαβει τον τροπο με τον οποιο εγινε ολο αυτο, και τι ακριβως εγινε? Συγνωμη για τον λιγακι υποτιμητικο τονο, αλλα αμφιβαλλω... κι οχι επειδη εισια ο Καντιρου, αλλα επειδη το αρθρο του Ροιτερς ειναι λιγο μαλακια... αν θες κανα καλο λινκ, παρε κατι πιο επιστημονικο, αν και ουτε εγω δεν τα πολυκαταλαβα ολα...
http://www.spaceref.com/news/viewpr.html?pid=20993
http://www.iskenderiye.com/wordpress/?cat=12080
οσο αρλούμπα έγραψα μια και το άρθρο ήταν όντως μαλακία, άλλο τόσο αρλούμπα έγραψες και εσύ στα μπολντ και τοανακοίνωσες και ως σοβαρο, τρομάρα σου :lol:Quote:
Originally Posted by Fixxxer
τόση μαλακία ούτε ο στορμραιντερ
καλημέρα από τα ελεύθερα αγωνιζόμενα τρίκαλα :P
γου του φου?Quote:
(εφτουχη)
Υποπτευομαι οτι μονο η Σωτηρια επιασε την προφανεστατη ειρωνεια προς την ομοιοπαθητικη... δε γμτ. Επισης, δεν ειπα πουθενα οτι εγραψες αρλουμπα, αλλα μιας και το παραδεχεσαι απο μονος σου, τι παραπανω να πω εγω. Απλα δεν χρειαζεται σε οτιδηποτε πολιτικο/πολιτιστικο/επιστημονικο/κοινωνικο/θρησκευτικο και ουτω καθ΄εξης να πετας κι ενα σχολιο... δεν καταλαβαινεις οτι δεν γινεται να εισαι ενημερος και σχετικος με ΟΛΑ τα θεματα για τα οποια γραφεται κατι εδω μεσα?
πού έγραψα ρε παπάρα τη γνώμη μου για το θέμα; απορία εξέφρασα για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό!Quote:
όσο για το χιούμορ σου περί ομοιοπαθητικής τόπιασα αλλά ήταν τόσο μπανάλ και τόσο προβλεπόμενο πως προέρχεται από ΑΣΧΕΤΟ με το θέμα.
χμου, πέρα από αυτό, δεν έχεις tv εδώ και 8 χρόνια, αλλά τι μεσημεριανες εκπομπες τις ξέρεις
και αληθεια πως προφυλασεσαι χωρις προφυλακτικα και στείρωση, έχει ενδιαφερον (όπως και όλα τα θεματα που πας να αποφυγεις)
Quote:
Originally Posted by enitharmon
α, αυτο ειναι πανευκολο γι αυτον!
Quote:
Πεθαινω...το καντιροπαιδο τατιανοβιο... :rofl:
υπαρχουν πληρως ανακυκλωσιμα;
λοιπόν, δείτε:
στην πούτσα μας.
Αλλαγη ρεπερτοριου
Η γοργονα τα ισοπεδωνει ολα
Βρες καλως το παλικαρι....
http://rapidshare.de/files/35950073/Gor ... 8.wmv.html
Quote:
Originally Posted by HAVOC
:rofl:
μόνο κινούμενα σχέδια βλέπει, απλώς η τηλεόραση παίζει χωρίς να βλέπει κανείς (κακή ελληνική συνήθεια)
αν δεν κάνω λάθος, είναι από λατέξ, φυσικό προϊόν από καουτσουκόδεντρο, το μόνο σκουπίδι είναι το πλαστικοποιημένο αλυμινόχαρτο της συσκευασίας. Ενοείται ότι δεν μπορώ να εκμηδενίσω τα σκουπίδια, όμως τα έχω ελαχιστοποιήσει, υπολογίζω περίπου στο 1/10 ενός μέσου νοικοκυριού.Quote:
Γιατι δεν φυτευεις ενα καουτσουκοδεντρο στην αυλη σου να τα φτιαχνεις μονος σου?
1.5 ψηφιακή σχεδίαση.Και είχα διαβάσει.Μπράβο.Άντε το άλλο εξάμηνο πάλι. Εε ρε μπούστη.
Ψηφιακή Σχεδίαση, εννοείς πύλες,αθροιστές,flip flops, χάρτες karnaugh και δεν συμμαζεύεται;
Ναι.
εγώ την είχα περάσει με 7.5 τότες :p
e kai ti mafto, e kai ti mafto esy eisai esyyyy k egw eimai egwwww
βαργιεμαι.
Ebgala se 2 meres 150 euro k den prepei na faw oute cent.... Opote eimai pali afragkos, gamw ta 12wra....
Τον παίρνει η αυπνία από παντού. Γαμώ δηλαδή, έχω σχολή στις 10:00, μου την σπάει όταν γαμιέται η βδομάδα από την Δευτέρα.
Δεν το κατεβάζω αλλά λογικά είναι η γνωστή ανορθόγραφη ταινία ε;Quote:
Originally Posted by HAVOC
Ταινιάρα, αλλά δε φτάνει και πάλι μεγαλεία τύπου Μανολιός ο Μπήχτης.
Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να ξυπνάς με ημικρανία.
σχεδόν καταποντίστηκαν Ανατατολικοί Ν. Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής
yeap το είδα,όπως και τον ηγέτη αγωνιστή με το κίτρινο αδιάβροχο
Quote:
πηγες να βοηθησεις?
Εγώ πήγα.