pasokara paidia.
Printable View
pasokara paidia.
eimai kainourgio account neas sixamenhs user..kai antapodidw.
Τράβα πόσταρε στο πρέπον thread, συντρόφισα. Βάλε κίτρινη μπογιά, αν έχεις πρόβλημα με λίτες, το συνηθίζουμε εμείς που κινούμαστε ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
agapiti nea xristria kas steile mou pm me to msn sou na ta poume ektenestera.
Έχει να πέσει παντόφλα iskra...
ιντερνετοπέφτουλας :!:
kas σε αγαπάω κι εγώ πάρα πολύ πες μου σς παρακαλώ ποια είσαι έστω και με πιεμ, είμαι εχέμυθος και έρχομαι αβάδιστα στο χώρο σου.
ειμαι η συνειδηση σου..και ειμαι ολυμπιακος.
EEEEE problepontai trela gamhsakia totenes.. :)
Δεν πιστεύω το nick να είναι από τον Kas the Bloody-handed. :roll: Ε;
δυστυχως/ευτυχως οχι.
tzoni kas ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
edit : ή τάγκο και kas?
τζόνυ δαγκωτό!
χωρις να θελω για κανεναν λογο να υποτιμησω τον τζονυ η επιλογη του νικ προερχεται απο μια ερωτικη ιστορια καθημερινης τρελας(μπουκοφσκι).παμε το κραξιμο..
Έλα τρεις σελίδες φάγαμε με τη καθυστερημένη, σοβαρευτείτε.
Ο επόμενος νέος γιούζερ παρακαλώ.
Kalhmera se olous. Epesa tyxaia sto forum sas psaxnwntas gia queensryche sto wikipedia!!! :lol: :lol:
Apo osa diabasa sto wiki kai osa eida lourkarontas edw gia kamia bdomada 8a perasoume poly wraia.
Kai gia na prolabw opoion me rwthsei, eimai arren kai Paniwnios. Euxaristw.
Welcome κ σε σένα.
βάλε εικονίτσα και υπογραφή να χουμε κατι να κραξουμε καθότι το πανιώνιος δε μου λεει τιποτα
kalytera twra? ta ekana ligo proxeira bebaia...
ωραία τώρα κατσε και περίμενε να μπεί κανα τζιμάνι να σ'αρχίσει
κυνηγός μόνο να μην είσαι
Αν είσαι κυνηγός, εγώ πάντως μαζί σου. Μόνο και μόνο για να δω τον καθυστέρα οικολόγο να τραβά τα βυζιά του.
Munchkin :dfinger:
Κάτι φίλοι μου έπαιζαν 6ωρο :roll: Πάνω που πήγαινε ο ένας να κερδίσει, έπεφταν όλοι να τον φάνε.
Ναι, γαμάει, αλλά μετά από μερικά παιχνίδια που έχεις μάθει όλες τις κάρτες απ' έξω καταντά βαρετό. Βεβαίως, με τα 20 διαφορετικά expansions σώζεται η κατάσταση.
Το Chez Geek, από την SJ Games επίσης, δεν είναι τόσο αστείο όσο το Munchkin, αλλά ως παιχνίδι γαμάει.
H alh8eia einai pws eimai munchkin ek pro8esews oxi mono sto paixnidi to munchkin. Alla auto den einai to katallhlo thread na sxoliasw ton munchkismo ws filosofia. 8a kateu8yn8w pros to nekro sub-forum me ta rpg....
Deggial dwse kana info gia to chez geek. Apo to site tou de mporw na krinw kai polla gia to an einai endiaferon h oxi.
Στο Chez Geek όλοι οι παίκτες είναι συγκάτοικοι. Στην αρχή του παιχνιδιού, διαλέγεις τυχαία μία δουλειά (από τις αντίστοιχες κάρτες) που ρυθμίζει πόσα λεφτά παίρνεις κάθε γύρο και πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις. Στον ελεύθερο χρόνο σου κάνεις κάποιες δραστηριότητες (ψώνια, σινεμά, πάρτυ, σεξ, οτιδήποτε γράφουν οι αντίστοιχες κάρτες) και κάθε δραστηριότητα δίνει κάποια slack points. Ο σκοπός είναι να φτάσεις πρώτος έναν συγκεκριμένο αριθμό slack points. Και, βεβαίως, μπορείς να παίξεις διάφορες πουστιές στους συγκάτοικους σου για να χάσουν πόντους.Quote:
Originally Posted by munchkin
γαμάει το munchkin. καλως ήλθες!Quote:
Originally Posted by munchkin
Φθινόπωρο κι ένας ακόμα άχρηστος χρήστης θα προστεθεί στη λίστα.
γεια σου νεε . καλο καψιμο
Quote:
Originally Posted by fortune-teller
Το παν ειναι η αυτογνωσια.
ΒΑΝ τους n00bs ρεεεεεεεεεεεεε
Όχι ban, απλά να μην κάνουν απανωτά threads/posts το ένα πίσω απο το άλλο, προσπαθόντας να ανεβάσουν το Post count τους. Κατα τ'άλλα καλώς να έρθουν και ας αράξουν να παίξουν με τις τάπες των βαρελιών περιμένοντας το ουΐσκι να οριμάσει ασδφασασ.
Καλησπέρα. Μόλις γράφτηκα άρα μάλλον είμαι στο κατάλληλο τοπικ για πρώτο ποστ.. :)
ωραίο άβαταρ! καλωσήρθες.
ευχαριστώ .. είναι απο το deviant :D
κανας θρασας θα μπει να φτιαξω κι εγω κλικα?
Mporeis gia thn wra na voleuteis me tous hlithious tou er.
παλαιοθρασάς δεν ήταν ένας βουλευτής;
Ναι τον καημένο.Quote:
Originally Posted by Khalkji