ζηλεύω λίγο.
Printable View
ζηλεύω λίγο.
μιας και θυμηθηκα το θρεντ, ηρθε η ωρα να ρωτησω, lucid dreaming? anyone?
το "...να ξες..." το λέτε και οι Αθηνέζοι ρε Κοιλιά;
Ήμουν στο σπίτι στην Ελλάδα και ήξερα ότι πρέπει να πάω να σκοτώσω κάτι τύπους (απροσδιόριστο το γιατί). Είχα μια καραμπίνα ακουμπημένη στην καρέκλα που καθόμουν και συναρμολογούσα μια πανοπλία τύπου μεσαίωνα που σκόπευα να φορέσω, αλλά βγήκε η γιαγιά μου να μου πει που πάω με την πανοπλία θα με σκοτώσουν με τα πιστόλια και εγώ να της λέω "Μην ανησυχείς γιαγιά θα βάλω και αλεξίσφαιρο από πάνω" σε φάση όπως πας να βγεις από το σπίτι αν κάνει κρύο και σου λένε να βάλεις μπουφάν κλπ...
ειδα ενα σουπερ ουαου νεκροταφειο καπου δω κοντα στο σπιτι μου , το οποιο ειχε γαμω τα θεματικα παρκα με ζωακια και δελφινια και τετοια !! και μεγαλη απλα..
συμβολισμο για το Ελληνικο τον κοβω .
Ήμουν λέει με ladykiller στην άθωνος και εκεί που περπατάμε ανάμεσα στα μαγαζιά σκάει raven lord με choper και προσπαθεί να την παρκάρει. Του προτείνω να κάτσουμε να πιούμε τίποτα, και λέει όχι γιατι βιάζεται. Επιδεικτικά, μας γυρνάει πλάτη και φεύγει.
Θα φταίνε οι 2 φέτες ψωμί με βούτυρο που φαγα πριν κοιμηθώ.
ήρθα να σε στοιχειώσω. τι βούτυρο ρε σατανά? :P
Αφού η μαρμελάδα δεν τρωγότανε, ένα ημίρευστο πράγμα με μυρωδιά αχλαδιού που υποτίθεται πως ήταν ροδάκινο.
Φορούσες και ένα δερμάτινο μπουφάν.
Χελώνα να εμφανίζεται μέσα από την χέστρα, να καταφέρνει να βγει και να σκαρφαλώσει, να πέσει μέσα στον κάδο με τα ρούχα που όμως είχε και πίσσα μέσα, να βγει από κει να φτάσει στο περβάζι, να της ανοίξω το παράθυρο, να με κοιτάξει και να πηδήξει κάτω και πηδώντας να πάρει μέγεθος θαλάσσιας χελώνας, να πατήσει στην γη και να φύγει. Της είπα να ρίξω λίγο νερό να φύγει λίγο η μαυρίλα αλλά δεν ήθελε.
τα ρουχα σου θελουν πλυσιμο.
Την Πεμπτη που μας περασε πεθαινε ο παππους του Μικελ και στελναν μηνυματα οτι μεχρι της 2 το μεσημερι θα δινουν τσαμπα καφεδες.Ενας φιλος μου εστειλε το μηνυμα κατα 8.15 το πρωι που κοιμομουν.Ξυπνησα,το διαβασα,ξανακοιμηθηκα και εβλεπα ονειρο οτι ειμαι στα μικελ της γειτονιας μου και οτι μου δινουν καφε τσαμπα και ελεγα οχι οχι 3 ευρω για το φραπε ειναι πολλα δεν μπορω και μετα εσκασε ο παππους και με το χαμογελο του και την ζεν ηρεμια του μου ειπε ''Παρε αγορι μου ,τι ψυχη εχει'' και του λεω χαμογελοντας πως με επεισε και να βαλει μια κ.γ bailey's (γαμει).Οταν ξυπνησα αναρωτιομουν τι φαση με τα μικελ αφου δεν εχω πιει καφε απο εκει αλλα μετα θυμηθηκα το μηνυμα.
Στον ονειροκριτη παντως λεει οτι αμα δεις νεκρο στο ονειρο σου ειναι καλο:grin:
De 8imame polles leptomeries, alla metaksi allwn, o Brendan Rodgers efyge gia Real i Barcelona kai h Liverpool anakoinwse oti o neos texnikos 8a einai o Michel.
eida ston ipno mou to minmin. kratouse kati sinti k to ena itan sa ministry alla de mporesa na sigoureutw. mou milouse arketi wra alla de mporousa na katalavw tpt ap auta pou elege k stenoxwriomoun
Good Son, είχες χτυπήσει το πόδι σου και σε ρώτησα πώς έγινε, μου είπες "κάνοντας μονόζυγο με γρατζούνισε μια γάτα", για να μου το δείξεις ανέβηκες στο μονόζυγο και έπεσες κάτω (δεν εμφανίστηκε η γάτα).
Spoiler
Ήμουν με Σώτο και πήγαμε και βρήκαμε Ονιμπότσο στη δουλειά του (σε ψιλικατζίδικο όμως για κάποιο λόγο, όχι σε περίπτερο) και πήγαμε όλοι μαζί για μπίρες και υπήρχε μια αγάπη παντού. Τι διάολο
Eίχα βγει με ικονοκλαστ και γκουντσαν... Κάπου στο κέντρο, σε ένα κυριλλέ αραβικό, και τρώγαμε κεμπαμπ. Ο,τι να'ναι.
Δεν θα ταν φρέσκος ο κιμάς.
Καλά ρε, φίλους εκτός ER δεν έχετε; :touched:
φανταζομαι αν γραψει καποιος "ημουν με τον Μπαμπη και τη Μαρια και καναμε σκι" κανεις δε θα δωσει ενα σκατο.
Ειδα οτι ημουν για σκι στο Σαμονι με το Μπαμπη και την Μαρί και ηρθε ο Λεοπολδ και μου εδωσε ενα σκατο.
Χθες το βράδυ, είδα σε δύο διαφορετικά όνειρα την φίλη που είχε τη Σπηλιά των Κόμικς. Στο πρώτο, το πιο σύντομο, είχε καινούργιο κομικσάδικο (not true btw) το οποίο δούλευε τις ώρες που η αγορά ήταν κλειστή, aka καταμεσήμερο και μετά τις 21:00 και στο δεύτερο, πήγα στο σπίτι να την δω και της πήγα τον Ορφέα κι άρχισε να τον θηλάζει... Περιττό να πω ότι ξύπνησα άρρωστος (πάλι εν όψει live) και κάτι με τρώει να της στείλω μήνυμα, μπας και τους έχει βρει κανένα κακό... :(
έχει ωραία βυζιά γενικά;
οι ιδιοι ειχαν την σπηλια των κομιξ στην Μυκονο ? ειχα παει πιτσιρικας και κωλογουσταρα...
Ζούσα σε μια οικοδομή γεμάτη γέρους (εν μέρει ισχύει) και σε έναν συνωστισμό στο ασανσέρ τους εξηγούσα γιατί ρίχνουμε ξύλο στους φασίστες...
htan kati san avli panepistimiou kai eixe kosmo kai partaki kai se kapia fasi skaei san dj o freak bro paw na ton xeretisw kai o kosmos arxise na fevgei kai den i3era giati
tou milaw tou lew gia ti kaneis kai tetia kai ton rotaw pos kai dj kai mou apantaei pos roufianevei stous mpatsous pioi pernoun narkotika kai san antalagma ton ekanan dj
lew ma den se goustarei kanenas edio3es olo ton kosmo
kai mou apantaei nai den me niazei paizw gia mena pinw 3idia kai goustarw :frik:
meta ton paratisa giati vrika ena tromero trapezi kai prospa8ousa na to klepsw
paizame mpala se kati valtonera me ton coloccini enan diasimo(?) ispano paikti kai emena, gia ta plaisia mias ekpompis stin tileorasi.:thumbsup:
ksafnika eidame ton mick jagger:fear: na pathainei krisi kai na lipothymaei kai na spartaraei kai emeis prospathousame na tou dwsoume ligo nero na synelthei
:-)
α το χθεσινοβραδινό ήταν φανταστικό.
έβλεπα σαν από κάμερα ασφαλείας ξενοδοχείου. και έσκασε μέσα στο λόμπι λέει ένας λατίνος με ίσιο μακρύ λαδωμένο μαλλί κουστουμαρισμένος και με μυτερές καουμπόικες μπότες. ο οποίος είχε εκπαιδεύσει έναν στρουθοκάμηλο σαν κιλλινγκ μασίν και ο στρούθος γύρναγε και πυροβολούσε κόσμο. 7 νοματαίους έφαγε λέει.
φανταστικό κρέας ο στρουθοκάμηλος btw.
Ο ντράμερ ιστορικού πατρινού συγκροτήματος είχε δει κάποτε όνειρο ότι παίζαν, λέει, οι Metallica στην Πλατεία Όλγας, αλλά δεν είχε μαζέψει κόσμο, επειδή προτιμούσαν όλοι να απολαμβάνουν τον καφέ τους στις καφετέριες περιμετρικά της πλατείας, όπως συνήθως συμβαίνει. Μέχρι που ξεκίνησε ο πατρινός ντράμερ να παίρνει σβάρνα τα καφενεία και να φωνάζει με τρόμο και αγανάκτηση «Καλά κάθεστε και πίνετε καφέ; Παίζουν οι Metallica, δεν το ακούτε;».
ειχα παει σε ενα μικρο θεατρακι να δω τον Σπρινγστιν να κανει ακροβατικα... και ειχε ελαχιστο κοσμο ... αλλα ο Μπρους πολυ φιλικος.. και του λεω.. αναδουλειες ε? και μου λεει -μην εισαι μαλακας , στα λαιβ ειναι τα λεφτα .
αυτα
βασικα ειδα εφιαλτη
να περπαταω την σταδιου προς συνταγμα,ελαχιστα φωτισμενη μαυρα μεσανυχτα , με τον τροπο που περπαταμε στα ονειρα,ισως πετωντας
με το που μπαινω συνταγμα να βλεπω μια πλατεια κατασκοτεινη και εναν με ενα οπλο
(πραγματικα η φαση που στριβω εκει που ειναι ενα ξενοδοχειο και κανει μια κουρμπα και μπαινω συνταγμα και βλεπω μια κατασκοτεινη πλατεια ειναι ολα τα λεφτα..
α η υπερφυσικη λεπτομερεια ειναι οτι εχω οπτικη αποψη ολης της πλατειας με το που στριβω ,πραγμα π δεν ισχυει πραγματικα )
μετα η επομενη σκηνη ειναι να βλεπω παλι σταδιου(απο ψηλα σαν να βλεπω απο ταρατσα) εναν παλιο μου συμμαθητη εξω απο ενα κτηριο που ηταν και καλα τα γραφεια της χρυσης αυγης
ο φιλος μου νομιζω κινηθηκε εναντιον τους
και αυτοι τον πυροβολησαν ανελεητα με οπλοπολυβολο που εξειχε απο τον πρωτο οροφο ενος κτηριου
ενα πιο ευθυμο ονειρο π ειχα δει μια αλλη μερα
ημουνα στο σπιτι του μαθηματικου που μου εκανε ιδιαιτερα
δεν ξερω πως , αλλα αυτος ελειπε και ημουνα με τη μανα του και την ελενη ραντου
ξαφνικα να βρισκομαι ξαφνικα στο χωριο μου , μερα μεσημερι και με κανα πενταευρο στην τσεπη
αυτο σημαινει οτι δεν μου φτανουν για να παρω το κτελ για αθηνα ,μονο για να φαω κατι
και ξαφνικα βλεπω μια θεια μου
και με ρωταει τι στο καλο κανω εδω περα εργασιμη μερα(Αφου στο χωριο παω μονο για διακοπες)
και τα χω παιξει και πραγματικα δεν ξερω τι να της πω γιατι δεν υπαρχει λογικη εξηγηση
και η συζητηση παει στον μαθηματικο μου
και με ρωταει η θεια μου αν ο μαθηματικος ειναι πλουσιος/high society
και της λεω οτι ειχε ερθει σπιτι του η ραντου αρα ειναι πλουσιος
είδα τον Μιχαλολιάκο να παίζει σκουος μονος του στο σπιτι μου και να μη με αφηνει να περασω