Ο άλλος λέει ότι θα σκότωνε άνθρωπο επειδή χτύπησε σκύλο και σκάνε οι υπόλοιποι και τον πινκάρουν.
Σκατά στην Sun παρεμπιπτόντως.
Printable View
Ο άλλος λέει ότι θα σκότωνε άνθρωπο επειδή χτύπησε σκύλο και σκάνε οι υπόλοιποι και τον πινκάρουν.
Σκατά στην Sun παρεμπιπτόντως.
Άνοιξε μας τα μάτια ρε υβυ...
Όχι απαραίτητα.
και με διαφορα αλλα ψυχοτροπα ντραγκζ .
Καλά πέρα από αυτό, παίζει ρόλο και η διάθεση και τα ερεθίσματα. Και με ένα τσιγάρο μπορείς να φας μπανττριπ. Η διαφορά με το μονοξείδιο του άνθρακα μάλλον είναι ότι ως ισχυρό δηλητήριο σε αναγκάζει σε μια τέτοια κατάσταση.
@φαντομ:
Προφανώς. Προφανώς όμως και δε θα τον σκότωνε ε.
Μεγάλη συζήτηση ρε συ όμως. Με 2 λόγια, δεν αναγνωρίζω διαφορά σε κάποιον που αφαιρεί οποιαδήποτε ζωή, κακομεταχειρίζεται ανθρώπους ή ζώα κτλ. Αλλά αν κάποιος κλωτσάει αδέσποτο σε κεντρικό σημείο και δε νιώθει, αύριο μεθαύριο θα μοιράζει φόλες. ή και όχι βέβαια, αλλά πιστεύω δείχνει ένα κάποιο δείγμα της σαπίλας της ψυχής του ε. κλωτσομπούνια σίγουρα.
Σίγουρα παίζει μια αναλογία, τι πήρες -ποιοτικά και ποσοτικά- και πώς σου σκάει, αλλά γενικότερα νομίζω δε πρέπει να υποτιμάμε το ανθρώπινο μυαλό και το πόσο εύκολα μπορεί να αρπάξει. Υπάρχουν 1002 παράγοντες άλλωστε που μπορεί να παίξουν ρόλο. Υποσυνείδητο, περιβάλλον, κτλ.
χεχ, δεν ήθελα να αρχίσουμε τις συνδικαλιές, κι εγώ θεωρώ ανώμαλο όποιον ξεσπάει σε ζώα αλλά δεν τα εξισώνω με τους ανθρώπους. αλλά τώρα δεν μπορώ να κρατηθώ πριν την πλημμύρα μούτζας, σκεφτείτε αν είστε ψαράδες, τι κάνετε τα κουνούπια και τις κατσαρίδες και πόσους τόνους κρέας έχετε φάει στη ζωή σας και πείτε μου ότι σέβεστε κάθε ζωή το ίδιο.
Εγώ βάζω μια διαχωριστική γραμμή που λέει πως και ο άνθρωπος μέρος της αλυσίδας είναι. Από κει και πέρα, έχει παίξει τόση σαπίλα και εκφυλισμός, που σκοτώνουμε περισσότερο από ότι χρειαζόμαστε να καταναλώσουμε και νιώθω πως υποβόσκει και μια τάση εκδικητικότητας προς τη φύση. Μάλλον επειδή είμαστε τόσο εγωιστές για να την αποδεχθούμε, δε ξέρω.
ΖΩΑ είναι, get a grip.
Spoiler
Αν το δούμε εντελώς ψυχρά οι άνθρωποι είναι κατά κάποιο τρόπο ρατσιστές προς τα ζώα. Αγαπάνε τα γλυκά και τα όμορφα και αδιαφορούν/σιχαίνονται τα άλλα. Είναι σαδισμός να κλωτσάς ένα σκύλο αλλά δεν τρέχει τίποτα αν κόψεις το κεφάλι ενός φιδιού ή ενός ποντικού. Πέρα από την εμφάνιση και το ότι είναι πιο φιλικοί προς τον άνθρωπο, τι διαχωρίζει τους σκύλους από οποιοδήποτε άλλο θηλαστικό; Όλα τα ψάρια και ζώα που τρώμε/σκοτώνουμε δεν έχουν νευρικό σύστημα; Δε νιώθουν πόνο;
κατ' αρχας τα φιδια και τα ψαρια δεν ειναι θηλαστικα οποτε μονο πουτσα και ξυλο εκει
Σωστά. :oops:
προφανώς κάποιοι είναι τόσο σκατόψυχοι και χέστηδες που ξεσπάνε πάνω τα ζώα γιατί δε μπορούν να κάνουν κάτι αντίστοιχο στους ανθρώπους χωρίς συνέπειες
Για όσους (όπως ο ubu) θεώρησαν ακραίο το γεγονός ότι πήγα με σχεδόν κρύο αίμα να τελειώσω έναν πούστη, ας σκεφτούν το εξής μπροστά τους:
Ένας ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ, αρκετά πρησμένος, με την γκόμενα δίπλα, να μασουλάει σάντουιτς. Φουκαράς σκύλος, τον κοιτάει με τα ματάκια του, επειδή πεινάει. Ο πουσταράς, σηκώνει το πόδι του, ΧΑΙΔΕΥΕΙ τον σκύλο κάτω από το σαγόνι, και έπειτα, ΑΠΟΤΟΜΑ, του ΠΑΤΑΕΙ κάτω το κεφάλι, και τον κλωτσάει. Ο σκύλος αλυχτάει πονεμένα, φοβισμένα, απορημένα.
Ε αυτόν τον πούστη, κρατιέσαι να μην του σκάσεις τον κάδο στο κεφάλι? Κρατιέσαι να μην τον βαράς μέχρι να ψοφήσει? Κρατιέσαι να μην πας να τον κεντήσεις ολόκληρο?
Αλλά το πιο τραγικό ήταν, πως το μαγαζί ήταν γεμάτο, σε κεντρικό σημείο, και κανείς δεν έκανε κίνηση, γιατι α)αδιαφορία β)που να πας με τον πρησμένο ναούμ τώρα.
3 δάχτυλα έσπασα πάνω στα μούτρα του, και παρακαλούσα από τα χτυπήματα να πάθει εσωτερική αιμορραγία και να πεθάνει μετά από μερικές μέρες.
Εγώ λυπήθηκα όσες φορές πάτησα φίδι ή σαύρα με το αυτοκίνητο πάντως.
Είναι λίγο διαφορετικό να μιλάς για το "σκοτώνω ένα ζώο για να το φάω επειδή πρέπει να φάω κρεας" και το "χτυπάω και σκοτώνω ένα ζώο επειδή έτσι μου κάβλωσε κι επειδή είμαι μαλάκας στον εγκέφαλο".
Φυσικά κι άν ένα φίδι μπει στο σπίτι μου θα το κυνηγήσω γιατί κινδυνεύει η ζωή μου, κι αν αυτό είναι αρουραίος επίσης το ίδιο θα κάνω, κι αν ένα άγριο σκυλί παέι να με δαγκώσει θα του κοπανήσω στο κεφάλι ό,τι βρω μπροστά μου αλλά το να το κάνω από χόμπι κι από αρρώστια στο μυαλό είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα....
Η φύση ενέχει βία και ο άνθρωπος είναι παμφάγο ον, που σημαίνει ότι ανέκαθεν τρεφόταν και με κρέας, το οποίο για να το κερδίσει έβγαινε από τη σπηλιά και πήγαινε για κυνήγι. Βέβαια, λόγω της όλης διαδικασίας, καθώς και της συνειδητοποίησης του τι έκανε εκείνη τη στιγμή, ένιωθε ένα κάποιον κορεσμό αλλά και αξιοποιούσε στο μέγιστο το θήραμα του, φτιάχνοντας ρούχα από το δέρμα του και εργαλεία/όπλα από τα κόκαλα αυτού.
Επίσης, ο άνθρωπος όντας ζώο, προφανώς και έχει ανταγωνιστές ή και επικίνδυνους εχθρούς, μιας και δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από ένας κρίκος στην αλυσίδα. Το ότι κάπως έσκασε και κάτι έγινε και ανέπτυξε λογική σήμαινε πως μπορεί να τους αποφύγει ή τέλος πάντων σε δεύτερο βαθμό να τους περιορίσει ή και να τους αντιμετωπίσει αν τυχόν ερχόταν αντιμέτωπος με τέτοιου είδους ζώα. Η χυδαία κυριαρχία του είναι το ερώτημα. την οποία κυνηγά μανιασμένος λες και θα καταφέρει κάτι.
Από΄κει και πέρα, ναι, ο άνθρωπος φυσικά και είναι ρατσιστής με τα ζώα, εδώ είναι με τους ανθρώπους. Παίζει να πάθεις ζημιά από ένα αρούρι ή ένα φίδι, προσωπικά όμως θεωρώ πως δεν είναι αναγκαία η χρήση βίας αφού μπορείς να τα παγιδεύσεις εύκολα και να τα ελευθερώσεις στη φύση. Αν και γενικά, από προσωπικές μου εμπειρίες, τα φίδια έχουν μετατραπεί σε ανακόντες μέσα από μύθους, θρησκείες και άλλες τέτοιες πίπες και ο κίνδυνος βρίσκεται μόνο στο μυαλό μας.
Η διαφορά με τους σκύλους -αλλά και με άλλα ζώα γνωστά ως κατοικίδια- από τα θηλαστικά εκεί έξω είναι το ότι μπορεί να επιτευχθεί αρμονική συμβίωση μεταξύ αυτών και του ανθρώπου αρκετά εύκολα. Ωστόσο ακόμη και σε αυτό το σημείο, πολλές φορές αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα ή ιδιοκτησία και λόγω ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΦΟΒΟΥ από μέρος του ανθρώπου, αρκετές φορές κακομεταχειρίζονται κτλ. Πράμα που αναιρεί αυτό που γράφεις περί αγάπης, αφού καθείς κάνει ότι αντιλαμβάνεται βάσει μιας χ ηθικής, επειδή του επιτρέπεται λόγω σωματικής και νοητικής ανωτερότητας του, εις βάρος του ζώου. Πιουρ σαδισμός.
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ή είχαν κατοικίδιο και δεν αγαπάνε όλα τα ζώα. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε μάλλον η σχέση τους με το κατοικίδιο που επέλεξαν για ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, περιορίζεται/περιοριζόταν στο να αποτελεί απλά ένα αξεσουάρ. Για αυτό πιστεύω πως όσοι αγαπάνε τα ζώα, αγαπάνε όλα τα ζώα.
Μεγάλη κατάρα η λογική εν τέλει ε.
To πεπτικό σύστημα του ανθρώπου πάντως, καθώς και τα δόντια του, μαρτυρούν φυτοφάγο ζώο, λένε. Λένε επίσης πως επειδή οι παγετώνες γάμησαν τα πάντα στο πέρασμά τους, στράφηκε ο άνθρωπος στα ζώα σε αναζήτηση τροφής.
κοίτα, λατρεύω τους σκύλους και θα ήθελα να σπάσω κι εγώ το κεφάλι του τύπου που λέει ο πάνκης. απλά η λογική δε λέει αυτό στο οποίο καταλήγεις, γιατί από τη μία λατρεύω τα σκυλιά, από την άλλη έχω φάει τόσες αγελάδες και γουρούνια που οκ δε νομίζω ότι γενικά ο άλλος είναι κτήνος επειδή βαράει και δυο φάπες στο ζώο (καθυστερημένος σίγουρα). και οι αρουραίοι μια χαρά ζώα και θηλαστικά είναι αλλά στο εργαστήριο έχω σκοτώσει μερικά με βασανιστικό θάνατο επειδή έπρεπε να γίνει το πείραμα, αν έβλεπα ένα αντίστοιχο ζώο, πες χαμστεράκι φίλου, θα έκανα όλο χαρές και νάζια και θα έφτυνα όποιον το στριφογύριζε από την ουρά.
η λογική λέει ότι είμαστε μαλάκες γιατί κάνουμε διαχωρισμούς με καθαρά τυχαία κριτήρια όπως το ποιο ζώο έχει πιο ωραία μύτη (πιο πιθανό είναι να σε ξεσκίσει σκύλος παρά ένα ποντίκι), αυτό ήθελα να θέσω και να πω ότι η κακομεταχείριση σε άνθρωπο είναι διαφορετικής ποιότητας, μην τρελαθούμε.
Ζετέμ =)
Η λογική λέει ότι είμαστε μαλάκες, επειδή πέρα από ότι εμπεριέχει 986459236 επεξηγημένες αναπαραστάσεις που δεν έχουμε βιώσει, πνίγει ένστικτα, διαιωνίζοντας τέτοιες καταστάσεις. Αφού επικίνδυνο ή "κακό" είναι αυτό που δεν έχουμε ή δε μπορούμε να εξουσιάσουμε και έτσι το μετατρέπουμε σε κάτι αναλώσιμο. Για αυτό τη θεωρώ κατάρα.
Ως προς το ότι η κακομεταχείριση σε άνθρωπο είναι διαφορετικής ποιότητας, δε διαφωνώ, αλλά δε μου λέει και κάτι. Ίδιοι μηχανισμοί, ίδια σαπίλα.
Εγώ είπα τι λένε. Άλλοι. Όχι εγώ. Κρεατοφάγος είμαι, μη μουτζώνετε!
Ε τότε όταν αυτοί οι άλλοι τα ξαναπούν πες τους και εσύ το είδος των ατιδράσεων που προκάλεσαν αυτά, τα οποία λένε, σε ένα φορουμ στο ιντερνετ.
Το μεγαλύτερο έγκλημα του σπισισμού πάντως (γιατί έχει κάνει πολλά!) είναι σίγουρα η απενοχοποίηση των ιδιοκτητών. Εγώ σιχαίνομαι εξίσου τις κωλοθείες με τα σκυλάκια τους όσο και τα ίδια τα γαμώσκυλα. Κατί τέτοια μπασμένα, σιχαμένα, με ηλίθιες φάτσες, περνάνε τη θλιβερή ζωή τους σε ένα μπαλκόνι όπου κλαίνε, σε ένα σπίτι όπου μπλέκονται στα πόδια και αφήνουν τρίχες ή στο δρόμο που χέζουν και κατουράνε ό,τι βρούνε. Εγώ όποτε βρω ευκαιρία ναι, τα κλωτσάω. Τι; Αμφιβάλλεις; Ναι, τα κλωτσάω. Στοχευμένα, να σπάσουν κάνα πόδι να τα έχουν τουλάχιστον κλεισμένα στα κωλόσπιτα τους. Το ίδιο κάνω και με τις θείτσες: κλωτσιές. Να καθαρίσει η γειτονιά, να ξεβρωμίσει ο τόπος.
αν το κανες με γατα θα σε πινκαρα τωρα αυτη η λογοτεχνικη σου προσπαθεια με την εξαρση κρεσεντο στη μεση και λιγο στο τελος με αφησε αδιαφορο.
Σε μέγιστο βλάκα Ιρλανδό στο ebay διαβάζουμε...
'Postage not only includes the postage rate but it also includes the materials used to pack the items envelopes, bubble wrap etc. and my time used to wrap up / bring the parcel to the post office this takes a lot of time.'
και λίγο πιο κάτω....
'I live around the corner from the post office so the item will be dispatched as soon as payment is received.'
ποσα φραγκα θελει να πας απο στο ριο στο αντιριο? για κουρσα λεμε
Θέλω μια βοήθεια, κυρίως από τους παλιούς που ήταν και IRC.
Υπήρχε τότε (εποχή που μόλις άρχιζαν να επεκτείνονται οι οικιακές ADSL) ένα clipάκι ενός Έλληνα πιτσιρίκου, φοιτητή στην Αγγλία, που ηχογραφούσε ένα βιντεάκι για την κοπέλα του στην Ελλάδα, εντός του οποίου έπεφτε τρελό σιρόπι και σε μια φάση, για να θυμηθείτε, σταματούσε να είναι μπρος στο pc και της έβαζε ένα τραγουδάκι ενώ από πίσω έσιαχνε κάτι ρούχα (ή τα φορούσε? Κάτι τέτοιο).
Αντίστοιχα το "υλικό" αυτό έπεσε αν θυμάμαι καλά στο Πλοκάμι του Καρχαρία που κάναν ένα αντι-βίντεο για αυτό, σκέτη καφρίλα.
Ξέρει κανείς που μπορούμε να τα βρούμε αυτά?