Powerania βάλε Πίσσα και Πούπουλα
Το 2 δευτερόλεπτα ε?
Printable View
Powerania βάλε Πίσσα και Πούπουλα
Το 2 δευτερόλεπτα ε?
molis ma8ame oti to 69 einai megalos erwtas ths poweranias...etsi, swsta galouxismenh apo mikrh!!! :D
Άλλαξε το σονγκ τέλους.
Ντροπή.
τιμη και δοξα σε αυτους τους ανθρωπους. να τους φιλησω τα χερια. να αφησω ενα λουλουδι στον ταφο τους. δε θα τους ξεχασω ποτεQuote:
Ibuprofen was developed by the research arm of Boots Group during the 1960s[2]. It was discovered by Stewart Adams, with colleagues John Nicholson and Colin Burrows
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Σαν το ντεπόν είναι;
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;
για να καταλαβεις, αν το ντεπον ειναι Γ εθνικη (παρακεταμολη), το ibuprofen ειναι all star A με τρεις τονους.
(προσπαθησα να κανω συγκριση με γυναικες, αλλα δε μου βγηκε)
Καραγουσταρα σημερα σαμπατακ. Μεγαλος ερωτας το 69 νε. Μονο εσυ με καταλαβες.
Manowar απο δευτερα παλι.
ε, δεν εχω αλλεργιες
και πηρα 750 mg στις 3 και με πιανει ακομα. η γαμωπαρακεταμολη 1 ολοκληρο γραμμαριο κραταγε 2 ωρες μονο
νιωθω λιγο αλλου, αλλα δεν ποναω
αγαπητε μου Μπλαηντζο, κοπελα ασκουμενη φαρμακοποιος (σικ) μου ειπε οτι αυτα με το Μεσουλιντ ειναι πιπες της κωλαρας (καρασικ) και οτι να μη λετε μαλακιες.
Πες μου ποιος εχει δικιο.
πολεμος στον ΚΛΑΔΟ??
μιληστε.
έφτασα 22 χρονών και συνειδητοποίησα ότι θέλω να γίνω καουμπόης με το μπάντζο, το μπέρμπον, τα γελάδια και την τεξανή μου γυναικα =)
τσιριπικος
Πόσο λατρεύω τις παλιές καλές ελληνικές ταινίες με την Έλενα Ναθαναήλ/whatever στο ρόλο της μοιραίας γυναίκας και τον πληγωμένο ΑΝΤΡΑ που πονάει γιατί την αγαπάει την καριόλα αλλά είναι φτωχός και δε μπορεί να την έχει βασίλισσα και πνίγει τον πόνο του στο ΚΑΠΗΛΕΙΟ και όταν τάχει κοπανήσει ρίχνει και μια ζεϊμπεκιά για πάρτη της υπό τους ήχους του επίσης μοναχικού λαϊκού τροβαδούρου ο οποίος, αν και μόνος στο μαγαζί, ακούγεται σαν ολόκληρη ορχήστρα. :touched:
To bold ta leei ola. Pes sthn filh sou loipon oti o EOF esteile perusi egguklio oti to mesulid exei bre8ei oti se makroxronia xrhsh prokalei alloiwseis sto hpar pou mporei na odhghsoun se kirrwsh kai karkino tou hpatos, kai etsi prepei na dinetai mono me suntagh giatrou. Epishs se merikes xwres (Ispania sigoura) exei apagoreutei h xorhghsh tou.
Epishs h ibuprofainh den exei kammia sxesh me aspirinh. Anoikoun sthn idia kathgoria ousiwn (MHSAF) alla den einai to idio pragma.
αν το ηπαρ μου περιμενει να χαλασει απ το Μεσουλιντ, καλα κρασια (!!) πες του.
Τελικά τη γάμησες τη mara9 εσύ;
Σε παρακαλω.
για ποιον με περασες?
Αρχικα, κοκκινο καρω τραπεζομαντηλο, 2 κερια αντικρυστα, φουα γκρα κουκουναρι και chateau de la jaman fou του 56 (εξαιρετη χρονια). Στη συνεχεια βιολι, κοιταγμα στα ματια και ποιηση για την σημασια του αμοιβαιου ερωτα. Εν τελει, βαλς υπο το σεληνοφως και τον Λουτσιανο Καπικιοννι να ερμηνευει με τη βοηθεια της κυλιομενης σκαλας του Μιλανο, Χαρυ Μπελαφοντε.
μετα απ αυτο θα δουμε.
3,5 ώρες μέχρι το ΤΕΛΟΣ :dfinger:
Καλημέρα.
τι ώρες δουλεύεις; 5-1?!
4ωρος φαντάζομαι.
Στις 1 φεύγει το τραίνο!! Η Λάρσα θα αποτελέσει παρελθόν!!
για καμιά βδομάδα. FML.
α οκ
εγώ έχω 6 ώρες ως τη λύτρωση απο το καταπληκτικό εργασιακό μου περιβάλλον και 9 ως την πτήση μου :touched:
postpix of εργασιακό περιβάλλον.
δε χρειάζεται
αρκεί να σου πω ότι το αφεντικό μου από προχθες ΔΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ. Πολύ ώριμη αντιμετώπιση προϊσταμένου προς υπάλληλο: "θα δει τι θα πάθει τώρα που μου αντιμίλησε, δε θα της ξαναμιλήσω μέχρι τη βδομάδα του πάσχα, γονατιστή θα έρθει και θα μου ζητήσει συγνώμη"
εντιτ: εγώ φυσικά κάνω την πάπια και περνάω τη μέρα μου παίζοντας bridge και διαβάζοντας τον αναπτυξιακό νόμο, άμα θέλει να γίνει δουλειά να έρθει να το ζητήσει.
Εγώ δε μπορώ να τα κάνω αυτά πάντως γιατί παίζει να με αποκληρώσει (το αφεντικό).
ντάξει αλλά είναι αυτό πιο επώδυνο από εμένα που δε μου μιλάει;; έχω πληγωθεί βαθιά.
Πάντως παιδιά χθες βγήκα έξω για φαγητό και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το πόση πιτσιρικαρία έχει η Λάρσα. Όχι ότι δε τοχα καταλάβει νωρίτερα, αλλά χθες ψιλοέπαθα σοκ. Αν δε κάνουμε κάτι θα εξαπλωθούν, να το θυμάστε αυτό, σε μερικές δεκαετίες η Ελλάδα (για να μη πω ο κόσμος) θα είναι γεμάτη Λαρισαίους. Οι οικολόγοι γιατί κάνουν τα στραβά μάτια;
χαχαχαχα :dfinger:
Τι κυρώσεις υπάρχουν για γενοκτονία εξ αμελείας;
θα τη βγάλεις με αναστολή :P
Ama se dikasoun ston Bolo blepw na a8wwnesai kiolas.
Λιγότερο από 2 ώρες ρε μουνιά :dfinger:
Αν έχει καθυστέρηση...
Δε θα έχει καθυστέρηση.-
βαις, δουλευεις εκει που σε ρωτησε ο τυπος αν εχεις πτυχιο;
ton telefteo kairo kanw poli astato ipno, alla x8es mou eipe i aderfi mou pos erixna xristopanagies gia kana pentalepto.
de 8imame k ti evlepa.
i xristopanagia den exei alli diastasi auti ti vdomada?
amne. an einai na pas gia genoktonia larissewn erxome mazi k exw k enan filo pou to psinome [kala autos spoudaze kiolas ekei opote exei asximes empiries]
:shock: ρώτησε τέτοιο πράγμα;
Κατ αρχην το κανω και γω αυτο το λαθος, και κατεληξα οτι ειστε ολοι λαθος γιατι ειναι ΣΤΙΣ ΜΙΑ αφου στην ουσια μιλαμε για τις 13:00. Αν λεγαμε για βραδυ τοτενες θα ειχατε δικιο.
Και δεν ειναι ωρα να ανοιξω τοπικ "ΣΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΙ"
Ειναι οπως το ειμουν, εισουν. Ειστε ολοι λαθος. Και τα λεξικα. Τραγέλαφοι.
Κατα δευτερον, εγω για να πω ΤΕΛΟΣ πρεπει να κατσω μεσα ως τις 10 το πρωι της Μ Παρασκευης. Οι Ρωμαιοι θα μπουζουριαζουν το Χριστουλη μας και γω βαρδια στο Πολεμικο μας Ναυτικο. (Εμβατηριο.)
αισθανομαι σκατα, στηριξτε με. Μεχρι αργα το βραδυ θα ειμαι στο ΜΣΝ για ψυχολογικη υποστηριξη. Ελατε να φτιαξουμε διαδικτυακο φανταρικο ΠΑΡΕΑΚΙ.