ρωτα οσους με ξερουν αν ειμαι φλωρακος , κουραδα.κι αν γουσταρεις νταηλικι ανεβα μια βολτα απο τα μερη μας να τα πουμε απο κοντα.εχω καιρο να σπασω μπουκαλι σε ΚΕΦΑΛΕΣ
Printable View
ρωτα οσους με ξερουν αν ειμαι φλωρακος , κουραδα.κι αν γουσταρεις νταηλικι ανεβα μια βολτα απο τα μερη μας να τα πουμε απο κοντα.εχω καιρο να σπασω μπουκαλι σε ΚΕΦΑΛΕΣ
Gayzor κλασε μας ενα αχλαδι ρε φιλος.
ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΑΚΑ GAYZOR ΡΩΤΗΣΑ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :rofl: :rofl: ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΪΣΩ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥΣΤΑΚΟ;Quote:
Originally Posted by Razor
:|Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
Ε τι να μη ρωτήσω; Σαν κλέφτης να φύγω απ'το σπίτι :?:
kamenos user detected!
μην τον τσιτωνετε γιατι αυτος σπαει μπουκαλια.
piges i ksereis kanenan pou pige?Quote:
Originally Posted by The Nerd
re gmt akouo diforoumenes gnomes tora, apo ti mia mou len na paro anavoli, apo tin alli mou lene oti einai kala.
TI ston poutso?
mipos iparxoun 2 monades sti rodopoli????
re geoules ti aderfes eiste
keyboard warriors oloi. xalarwste
o enas spaei mpoukalia o allos ta trwei eiste gia to peos
egw thn exw terastia ara eimai pio antras apo esas
a kai sas gamaw sto xulo 3 -3 mazi.alla de to kanw thema
apla gelaw
kai lew malakies mpas kai psarwsei kana mounaki sto er
kalo to anekdoto e?
o mits o malakas olo kati gamata sxolia kanei kai de me afhnei na ton antipathisw
ti tha ginei re gaure? grapse kamia malakia na se vrisw mh me porwneis me timia sxoilia
Λουκάθερ, μην δηλώνεις από την αρχή εννιάμηνο και δήλωσέ το μετά την δεύτερή σου μετάθεση. Μπορείς ως και τελευταία μέρα να το ζητήσεις (αξιοματούχος μου το πε). Αλλιώς 7 μηνάκια κοντά Έβρο ή όπου αλλού. Δεν παλεύεται.
Quote:
Originally Posted by H.
filos pou apolithike to maio mou eipe oti an to diloseis arga ti psilogamises.
Episis το όνομα είναι Λούκαθερ
θενξ
Φίλος απόστρατος Νατοϊκός μου είπε ότι έκανα μαλακία που στην αίτηση διακοπής της αναβολής μου δήλωσα προστάτης οικογενείας γιατί είναι αναφαίρετο δικαίωμα στον οποιονδήποτε δικαιούχο και δε μπορεί να του απορριφθεί το αίτημα μειωμένης θητείας όποια στιγμή τη ζητήσει αυτός από στρατιωτικό νόμο και τραβάω τα ανύπαρκτα μαλλιά μου. Ποιος κερδίζει λες?
Και στην τελική, δεν είπαμε να το κάνεις τελευταία στιγμή απαραίτητα. Μόλις βγει η δεύτερή σου μετάθεση είπα.
kanto ligo liana giati mperdeftika
exei dikaioma o kathe dikaiouxos na apofipsei to aitima meiomenis thiteias>?
Lol, μπέρδεψες τα μπούτια σου. Λέω απλά ότι αν είσαι δικαιούχος δεν έχει δικαίωμα κανείς να σου στερήσει το δικαίωμα αυτό, ακόμα κι αν το δηλώσεις τελευταία στιγμή. Και αυτό το λέει κάπου στο δίκαιό τους.
Edit: Οκ, είχα ξεχάσει τρεις λέξεις στο προηγούμενο post μου.
αν δεν ειχα καλο διοικητη και γενικως αν η μοναδα δεν ηταν καλη με τα δικα μου κριτηρια θα το εκανα κι εγω αλλα η μαλακια ειναι οτι οντως ψιλοπαιζει προβλημα με το 9μηνο και τη μειωμενη θητεια.
αν θελουν να σε γαμησουν μπορουν. στους περισσοτερους δεν εχει κατσει αλλα σιγουρα υπαρχει περιθωριο να σε γαμησουν.
πως? με 2 τροπους , ο ενας ειναι να μεινει η κατασταση ως εχει και αφου παρεις τη 2η μεταθεση σου να συνεχισεις κανονικα το 12μηνο που ειναι το χειροτερο και ο 2ος ειναι να σε γυρισουν πισω στην παραμεθωριο να το κανεις αμεταθετο.
εχει συμβει._
συνηθως ομως δε σου κανουν τιποτα και εσυ απολυεσαι στο 9μηνο με την 2η μεταθεση που θες.
Το πρώτο ενδεχόμενο ρε man, δεν παίζει να έχει συμβεί. Είναι αδιανόητο δηλαδή...
Αν αργήσει να εγκριθεί το 9μηνο παίζει και παραπαίζει. Σειρά μου περίμενε πως και πως το σήμα για το 9μηνο, κάθε μέρα τηλέφωνο στρατολογίες κι έτσι, και ήρθε 1 μέρα πριν απολυθεί. Ούτε άδειες πρόλαβε να πάρει ούτε τίποτα, και το έσπρωξε και λίγο το πράγμα. Αλλιώς θα καθόταν κανά μήνα παραπάνω μέχρι να έρθει το σήμα της απολύσεως.
re poustim, iparxei lisi?
vasika paizei na to po egkairos kai na mi mou spasoun ta tetoia oi karavanades ?
Quote:
Originally Posted by H.
παιζει ακου που σου λεω..σπανιο..αλλα παιζει
το καλο ηταν οτι ειχα τον αρχιλοχια τον στρατολογο απο κοντα , του γραφα και κατι τσοντες με γριες που γουσταρε και με ενημερωσε για ολα τα ενδεχομενα ..μου κανονησε και ολες τις αδειες και κανονησαμε και το 9μηνο τσακ μπαμ.
αυτος μου τα χει πει αυτα που σας λεω.20 χρονια στο στρατο ειχε ...εχει δει τα παντα.
τι ακριβως θες να κανεις?Quote:
Originally Posted by Lukather
Χμ, εμένα δεν μου φαίνεται τόσο τραγικό το να μείνεις αμτάθετος λόγω 9μήνου. Ειδικά για τον Λούκαθερ που είναι από Θεσσαλονίκη και λογικά θα πάει Εβρο. Παλεύεται δηλαδή, θα έχει και εξτρά άδειες παραμεθορίου, οπότε...
Είναι ρίσκο πάντως να μη δηλώσεις το 9μηνο από την αρχή, ξέρω κι εγώ περιπτώσεις παιδιών που πήγαν για μαλλί και στο τέλος έκαναν 12μηνο.
Εμένα πάντως δεν υπάρχει ούτε μισό άτομο που να μη μου έχει πει να το κρύψω στην αρχή όσο και να με ρωτάνε, τι να σας πω. Α, και τα βύσματά μου ακόμα το ίδιο μου είπαν.. Πρώτη φορά τα ακούω αυτά που λέτε..
koita oute emena me xalaei na pao evro, isa isa exo sogia ekei kai tha perno kai dianikterefseis.
To gamisi stis ipiresies fovamai logo enniaminou....
μπαρδον :?:Quote:
:mov:
δεν υπάρχει πιο υποκειμενικό πράγμα από την θητεία.Quote:
δηλαδή, ακόμα κι αν ρωτήσεις 2 άτομα που ήταν στο ΙΔΙΟ στρατόπεδο, με τον ΙΔΙΟ διοικητή, ΙΔΙΑ σειρά, μπορεί ο ένας να σου πει ότι ήταν καλά και ο άλλος που ήταν σε λόχο με πουτάνας γιο λοχαγό να του έχει βγει η Παναγία. Αυτό έγινε σε μένα στην Αλεξανδρούπολη, είχαμε λοχαγό γαμώ τα άτομα, ενώ στον άλλο λόχο ο δικός τους τους έκανε κάθε μέρα επιθεωρηση ξερω γω.
οπότε, λύση δεν υπάρχει.
Πάντως, σε καμία περίπτωση η Ροδόπολη δεν είναι για αναβολή.
Για αναβολή είπαμε, ετοιμάσου αν πας Πετρίτσι. :)
tora loipon, exei meinei mono i anamoni. kala pou fevgo diakopes tis deftera
fandango σειρα,μοναδα?
293, παρουσιάστηκα ροδόπολη (569), μετά Αλεξανδρούπολη (526) και το τελευταίο 6μηνο ήμουν στο φυλάκιο του Ρούπελ (569 Πετρίτσι)
φυλακιο αβαντα, παλαγια δεν πηγες να φανταστω καθολου ? επειδη εγω ημουν με αρκετους πεζικαριους απο 526
όχι, όσο ήμουν στο 526 πήγα 2 φορές σε φυλάκιο, την πρώτη στο εφ Πόρος και την 2η στο εφ Εγνατία. Στο πρώτο ήταν μουνόπανο ο δόκιμος, στο 2ο περάσαμε γαμάτα, αλλά όπως και ναχει καμία σχεση τα φυλάκια με το τάγμα, ε. Υπνος φαι κακα και σκοπιά.
ma oute enas poustis evro?
εγω ημουν στον εβρο 2 χρονια πριν
7 ΛΔΒ Προβατωνας
γαμημενα γκατζολοπτερα
και γω ετοιμαζομαι για τρελη παραμεθοριο. Θα ακροβατω με τον κινδυνο, θα ζω στην περιπετεια.
να προσεχεις τα σκυλοψαρα
xax AIMA leme!Quote:
Originally Posted by Magellan
http://i77.photobucket.com/albums/j5...st0neBro-1.jpgQuote:
Originally Posted by Daffy
8)
Με σημα την κοτα..
Μαυρη ταξιαρχια;
αχαχαχ αυτο το "οι μπροσταρηδες" εχει μεγαλο γελιο.
εννοουν το "οι για τις πρωτες, τις γρηγορες" αλλα δεν ειχαν χωρο να το γραψουν!
ναι, τουλάχιστον έτσι μας έλεγαν, εμείς που είχαμε πάει 350 άτομα για ΛΥΒ μια χαρά περάσαμε με 1 μέσα 8 έξω και 24ωρες για τα 3 από τα 4 σαββατοκύριακα. :DQuote:
Originally Posted by Neuroscar
Ti seira hsoyn?Quote:
Originally Posted by Magellan
Kai file, provatonas einai tzami etsi? Freska ola xtismena, ti paraponiesai ...
Gkatzoloptera ftw, se tsimpagan panw apo thn parallagh kai to koynoypelaio :)
ποιος παραπονεθηκε?
ειδικα για το κτηρια
οι υπηρεσιες απο την αλλη...