Re: Post a pic of your instrument
Quote:
Originally Posted by Milton
δεγγιαλ γιατι διαλεξες μπασο και οχι καστανετες ας πουμε ή κατι αλλο;
Δε διάλεξα καστανιέτες γιατί δε μου αρέσει να παίζω κρουστά. :P
Διάλεξα μπάσο για δύο βασικούς λόγους. Ο ένας είναι επειδή προτιμώ τον ρόλο του σε ένα συγκρότημα, δηλαδή τον ρυθμό και τον τόνο της μουσικής, παρά την μελωδία. Μικρός έπαιζα πιάνο και δε με συγκινεί καθόλου η ιδέα να το ξανάρχιζα. Ο δεύτερος είναι πως μου αρέσει πολύ ο ήχος του σε κάθε είδος μουσικής, είτε όταν είναι στο προσκήνιο (π.χ. στην funk ή στην reggae), είτε όταν απλά υποστηρίζει τη μουσική. Επίσης μπορώ να ακούω πιο εύκολα σολαρίσματα μπάσσου παρά κιθάρας ή πιάνου. Ε, και μερικοί jazzίστες όπως Marcus Miller, Jaco, κλπ παίξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση. :P
Το μόνο άλλο όργανο που σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω είναι κοντραμπάσο, για τον υπέροχο ήχο του στην jazz.
εσυ λοκαστ γιατι διαλεξες το μπασο;
γιατί τα χρόνια που είχα να παίξω κιθάρα(6) ήταν περισσότερα απο τα χρόνια που είχα να παίξω μπασο (απο το τελευταίο λαηβ που εκανα με λουνα - κάτι τζαμαρίσματα που κάνουμε με τον καρχαρια που και που δεν μετράνε γιατί πιο πολύ πίνουμε παρα παίζουμε) οπότε το έχω πιο φρέσκο (περίμενα να βγάλω φουσκάλες στο δεξί, πράγμα που ευτυχώς δεν συνέβη), χωρια που μετάνοιωσα που άφησα το παλιο μου μπασο στην αγγλια.
To καινούργιο ονομάζεται Πέτρος.
γιατι το αφησες στην αγγλια το μπασο σου λοκαστ;
άφησα/πούλησα αρκετά πράγματα γιατί δεν με συνέφερε/δεν χωρούσαν να τα μετακομίσω
αφησες το μπασο ή πουλησες το μπασο; εχει διαφορα.
χαχαχαχ καλο, ΠΟΥΣΤΑΚΙ :!:
Ayta einai, se ligo 8a eimaste pio polloi apo toys ki8aristes :P
Quote:
Originally Posted by Vicotnik
Korgάκιας είσαι;