arketa kalos o PAOK , anyparkti i AEK , eprepe na to kerdisoume . episis gia allo ena paixnidi poly sklira markarismata apo tous antipalous .
gelaei o kosmos me ton Kako , eidika gia tis kartes se olo to paixnidi .
Printable View
arketa kalos o PAOK , anyparkti i AEK , eprepe na to kerdisoume . episis gia allo ena paixnidi poly sklira markarismata apo tous antipalous .
gelaei o kosmos me ton Kako , eidika gia tis kartes se olo to paixnidi .
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=153041
χαχαχααχαχαχαχαχαχχχααχαχχααχαχχχααχαχχαχ
συγκινητικός Κάκκος απευθείας κόκκινη σε Μανωλά και Δέλλα για να μην παίξουν με γαύρο (σταρχίδια του ο παοκ)
επίσης γιατί μας λένε χανούμια (και) οι παοΚτσήδες;
παλι καλα που δεν σας εβγαλε τον πατσατζογλουγλου...τοτε θα ειχατε σοβαροτατο προβλημα
σφαγη της αεκ να διαβασω αυριο στα πρωτοσελιδα σας...αυτο μονο θελω
τεσπα...μπονους τρακ...
http://www.sportdog.gr/UserFiles/Ima...ok/xanthia.jpg
(περουκα?)
ευχαρίστως, μόλις μου εξηγήσεις την κόκκινη του Μανωλά.
επειδή μάλλον είσαι περισσότερο βλαμμένος, δεν είπα ότι έχασα λόγω σφαγής, οι κόκκινες πήγαιναν αλλού, διάβασε ξανά αυτό που έκανες quote, διάολε
και επίσης ας αποσυρθεί ο πατσατζόγλου και ας αφοσιωθεί σε φιλανθρωπικά παιχνίδια βετεράνων, εκεί ίσως κόψει και κανέναν
την κόκκινη του Μανωλά την είδα μόνο σε ριπλέι από την κάμερα του αγώνα,
edit, 2:36
όπου εγώ βλέπω να τον κλαδεύει, αλλά άντε πες πήρε μπάλα, μαζί σου. την κόκκινη την έδωσε γιατί ίσως κατάλαβε ότι μέχρι τότε τα είχα κάνει όλα πουτάνα, μαλακία του.
σειρά σου τώρα, η κόκκινη στον Μαστροκώστα που πέταξε μπουκάλι στην κερκίδα ήταν για να μην παίξει με τον ολυμπιακό; και όπως γράφεις, πες και για την κόκκινη που δεν έδωσε στον Τζιμπούρ.
προφανώς κόκκινες μαρς και οι δύο. (μα ποιός να το περίμενε αυτό από τον Τζεμπούρ)
αναλύστε λίγο και αυτό με τα «χανούμια» γιατί σε λίγο θα λέτε και τους αριανούς «βούλγαρους»
εντάξει, κόλλησες τώρα με τους λίγους μαλάκες που υπάρχουν σε όλες τις κερκίδες, εδώ οι αρειανοί φώναζαν "εκεί εκεί στη β' εθνική" όταν έπαιζαν με τον ουραγό, δε θυμάμαι τώρα ομάδα. εγώ σκάλωσα με αυτό που έγραψες για τον Δέλλα, αφού ήταν κόκκινη μαρς τι σχέση είχε ο συγκινητικό Κάκος; απλά είναι καθυστερημένος, αν έψαχνε αφορμές για να κοκκινίσει παίκτες σας για το ματς με οσφπ ο Τζιμπούρ του έδωσε την καλύτερη αλλά αυτός κιτρίνισε τον Γκαρσία από καθαρό κόμπλεξ.
γιατι να τους αλλαξομε εθνικοτητα τους Μαρμουριανους? εβραιοι ειναι αφου
Μπροστά μου ακριβώς πάντως η ενέργεια του Μανωλά φάνηκε σαν αυτόφωρο. Έπρεπε να είναι στη γραμμή για να δει ότι δεν τον παίρνει (πολύ) τελικά. Και προφανώς την πρόθεση τιμωρεί.
ε ακριβως αυτο λεω..και φετος περιμενα να δω λιγη μπαλιτσα επιτελους.... Π Α Π Α Ρ Ι Α