-
Tunnel vision. Έχουν μάθει να οδηγούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, πάντα βάσει ΚΟΚ, 0 βούληση/κρίση.
Ευτυχώς εδώ έχουμε τόσους κάφρους μοτοσικλετιστές και οδηγούς γενικότερα που, αναγκαστικά, έχουν εκπαιδευθεί να περιμένουν τα πάντα από παντού οι περισσότεροι που κυκλοφορούν στους δρόμους. Σε αυτόν τον τομέα, παίζει να είμαστε από τους καλύτερους παγκοσμίως.
-
Υψηλό το τίμημα όμως για να είμαστε οι καλύτεροι παγκοσμίως. Πολλοί αδικοχαμένοι.
-
Ναι... θρηνούμε περίπου 3πλάσια θύματα από Αγγλία και Δανία. Αλλά σε αυτό παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες και, κυρίως, η ανύπαρκτη παιδεία. Μεγάλο θέμα...
-
Ναι μέγαλο ζήτημα η ανυπαρξία παιδείας. Ας μην το συζητήσουμε.
-
αλο! ειχα μια μινι τρακα και γω. τεσπα ολα καλα. αλλα πατηκωσα φρενα και με κοπηκε το μπροστα. ποσο πανω κατω μπορει να παει το μαλλι?
ενα honda astrea εχω να ουμε. ειμαι και σκραπας με αυτα.
-
Περαστικά. Τι σου κόπηκε; Η ντίζα; Να'χει 5€ και άλλα τόσα τα εργατικά; :p
-
θενκς, μακαρι τοσο να βγει γιατι αλλον ενα μηνα εκτος μπατζετ δεν τον εχω.
-
Ε όχι ρε. Και μόνος σου την αλλάζεις. Άντε αγόρασέ τη και έλα να στην αλλάξω όποτε θες. ;)
Άντε να σου βγει 15-20€ μαξ συνολικά. Αν σου ζητήσουν περισσότερα, πήγαινε αλλού.
-
Ρε αγιογδύτη. Πινατερέ, έλα να την αλλάξουμε παρέα ρε τη ντίζα κι ασ' τον αυτόν! :p
-
Δεν εννοούσα ότι ΕΓΩ θα του πάρω τόσα. Του έδωσα το μέγιστο ποσό που ίσως του ζητήσει ένα συνεργείο, μαζί με το ανταλλακτικό. Εγώ προσφέρθηκα να το κάνω τζάμπα, εννοείται.
-
Εγώ θα τον πληρώσω κιόλας!
-
ντιζα ρονο οριτζινάλε. θελω 50 μπροστα κι αλλα 50 μολις τελειωσει η δουλεια.
θα παω σε γνωστο τελικα οποτε γλυτωνω και τα εργατικα.
-
Ώπα, κάτσε. Σου ζήτησαν 100€ για να σου αλλάξουν μια ντίζα φρένου σε παπί;
:lol:
-
Θα ήταν από χρυσό η ντίζα...
-
nomizw einai i tarifa tou gia episkepsi ston onibotso :rolleyes: