Τι FML ρε, πλάκα σπας? Σιδεροκέφαλος.
Printable View
Τι FML ρε, πλάκα σπας? Σιδεροκέφαλος.
μωρε ναι όντως καλά τα λες αλλά τι δουλειά έχω 'γω στη σαπιούπολη με μια άσχετη δουλειά που δε μου προσφέρει τίποτα εκτός από το ότι μπορώ να παίζω φλιπεράκι μετά από χρόοοοονια (:touched:). αα ξέχασα κ τον μισθό.δεν γρινιάζομε όμως ποτέ.
προβληματισμοί σγώλεν.πανα γράψω στο ημερολόγιό μου
έγραψες
μετα απο εναν μηνα απληρωτης εργασιας , μου ανανεωσαν την συμβαση!!! γιεεεεεαα!
newsphone hellas .
από την τελεπερφόρμανς μας παιρνουν 3 φορές την μέρα κάθε φορά που μένει απλήρωτη η δόση του δανείου.
Μπακαλιαράκια τηγανητά με λεμόνι, παγωμένη φιξ, πιτζάμες, καλοριφερ και μπλακ κηζ, μετά από 12 ώρες τρέξιμο.
Η ζωή είναι ωραία 8-)
1. Ετοιμαζεσαι για μαραθωνιο? :cold:
2. Φιξ ποτε παγωμενος, μονο καυτος :cold:
Αν με πιεσω μπορει να βρω κι αλλες μαλακιες.
μετα απο ποσο καιρο πινω τσιπουρον...
λογικα ειναι φακ μαι λαιφ αλλα νιωθω τοσο γκαυλαδερος με την νικη της ΠΑΟΚαρας που εινμαι ετοιμος να σνιφαρω ολο το αποθεμα του Τιταν
The world really happens....
Το 'χουνε ξεσκίσει στο ντουμάνι οι σύριοι στο ισόγειο και μοσχοβολάει όλη η πολυκατοικία σοκολάτα.
Σχολάω απ'τη δουλειά (και καλά ντητζέης) στις 3+ το ξημέρωμα και αφού έχουν αρχίσει τα σιρόπια με κοπελίντζα που γυροφέρνω από αρχές καλοκαιριού [fixxxers, morphines, wursts και μερικοί άλλοι γιγνώσκουν] (με καλό κεφάλι και οι 2 ε) πάμε προς Λαδάδικα. Καθόμαστε για λίγο. Τέσσερις+ είναι να φύγουμε αλλά το κορίτσι θέλει βόλτα οπότε καταλήγουμε με το αμάξι παραλία Αρετσούς (εκεί κάτω στο αναψυκτήριο). Γίνονται διάφορα στο αμάξι (ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ :oops: ) οπότε αποφασίζουμε κατά τις 7 παρά να φύγουμε για το σπίτι της. Έλα όμως που κάνουμε ΜΑΛΑΚΙΑΡΑ. Βγαίνουμε από το αμάξι για ανασύνταξη και κλειδωνόμαστε απ'έξω. Έχουμε κλείσει όλες τις ασφάλειες και τα κλειδιά είναι μέσα. Εγώ με κοντομάνικο αυτή με Αμάνικο. Στις τσέπες πορτοφόλι με 20€ και κάτι ψιλά και τίποτε άλλο. Προσπαθώ αρχικά με πιστωτική μπας και γίνει τίποτα [FAIL]. Μετά παίρνω τηλ. φίλη που μένει εκεί κοντά, δεν ήταν σπίτι κι επιπλέον την ξύπνησα οπότε πήρα κι από κεί τα @@ μου. Οπότε η λύση ακούει στο όνομα ΜΑΝΑ.
Έπειτα από απαραίτητες συνεννοήσεις με τη καλή μου τη μανούλα (σα τη μάνα δεν έχει) κατέβηκα κέντρο όπου μου έφερε τα δεύτερα κλειδιά :touched:
Ξανά βουρ για Αρετσού και στα καπάκια σπίτιτσκοπελιάς. Εννιαπαρά πήγε. Καληνύχτα σας.
θες να πεις ότι ΓΑΜΗΣΕΣ;
ΌΧΙ
αλλά γενικά ήταν γαμάτη μέρα και το συμβάν πρωτόγνωρο οπότε το σεξ θα ήταν το τελευταίο
Spoiler
Παραλία αρετσούς στη γνωστή καβάτζα και δεν γάμησες? Που τα πουλάς αυτά ρε? :P
Ούτε μια μικρή εκτονωσούλα;