ξερω γω.. λεω να πιω ενα μπουκαλι τζακ να ξεχαστω..
Printable View
ξερω γω.. λεω να πιω ενα μπουκαλι τζακ να ξεχαστω..
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/7926694.stm
A Brazilian archbishop says all those who helped a child rape victim secure an abortion are to be excommunicated from the Catholic Church.
The girl, aged nine, who lives in the north-eastern state of Pernambuco, became pregnant with twins.
It is alleged that she had been sexually assaulted over a number of years by her stepfather.
The excommunication applies to the child's mother and the doctors involved in the procedure.
The pregnancy was terminated on Wednesday.
The Catholic Church tried to intervene to prevent the abortion going ahead but the procedure was carried out on Wednesday.
Now a Church spokesman says all those involved, including the child's mother and the doctors, are to be excommunicated.
εχω να δω την εκφραση "excommunicated" απο τοτε που επαιζα Medieval Total War και το κρατιδιο του Παπα με αφοριζε επειδη την επεφτα σε αλλα χριστιανικα κρατη, και γω κατεβαζα 10.000 στρατο εξω απ τη Ρωμη και τους γαμουσα το παξιμαδι.
Ti paixnidara!Eixe k kati kammena opws childrens crusade k tetoia alla golden horde klp epic
το εχω τερματισει πανω απο 40 φορες.
Vghke kai to Empire: Total War kai lene einai epos. ;)
το ξερω, αλλα επειδη τα πισια μου και τα δυο δεν παιζουν ουτε το Empire των Queensryche, αναμενω να τελειωσω τη θητεια για να κανω αναβαθμιση και αγορα παιχνιδιου.
Εκει φτασαμε.
να περιμενω να τελεψω το στρατο για να πολεμησω.
Ξεχασα να σημειωσω οτι μετα απο αποτυχημενη προσπαθεια να κοιμηθω και επιτυχημενη προσπαθεια να κανω μπανιο, που συνοδευτηκε απο αποτυχημενη προσπαθεια να κοιμηθω, η αθηνα ειναι η καλυτερη πολη για να οδηγεις, αυτη την ωρα της νυχτας.
Μετρο Αττικη - Κεντρο - Συγγρου - Πειραιας - Λιμανι - Φαληρο - Κηφισσος - Μετρο Αττικη.
Ωραια βολτα.
Εχω κανει απειρες μεταμεσονυκτιες (αρκετα) βολτες με το αμαξι και ειναι τελεια.
Η υπογραφη σου μου θυμιζει οτι καποια στιγμη πρεπει να:
when it goes to 11.999 then I rise and there I post.
εχεις δικιο, μου ελειψε και η Ηγεσια, αλλα δεν ειναι μερες για τετοια πραματα.
Απο βδομαδα (sic)
μολις επεστραψα απο εργασιακο γαμησακι
αφου η αρχιδω που εχω για διευθυντρια με σκεφτηκε σαν καταλληλο ατομο να συνοδευσω 2 φινλανοδυς πελατες για athens by night
και ηταν και γαμωφλωροι
ΠΑΛΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΣ
κλαίω απ'τα γέλια. αγαπάμε Μιτς. :pink:Quote:
Originally Posted by Darkling
http://social.answers.microsoft.com/For ... d5cb1a7605
KARALOOOOOOOOL!!!!!
Στο σέξιον εχει μόνιμα κατι γκεστς, που βαρανε παχιές όλη την ώρα.
Μπήκες
απότομα σαν ένα "πάρτα!"
Κι είπες
"Που λες
θα συγκατοικησουμε σε λιγάκι."
Ε, ξερωγώ, συγκατοικήστε.
Τι να κάνουμε.
Θα το αντέξω.
Δες, είμαι ήρεμος.
Σα σφυγμός πτώματος.
:|