ε τοτε και εγω σταματαω να σου ανεβαζω τους Circle!!!!
:P
Printable View
ε τοτε και εγω σταματαω να σου ανεβαζω τους Circle!!!!
:P
exeis ton kiske gia avatar kai future world gia location ara 0.Quote:
Originally Posted by H.
:moutza:Quote:
Originally Posted by Candiru
Rush θα μου εξηγήσεις αυτήν την χαοτική θεωρία σου?
Edit: πρώτη φορά βλέπω wannabe πολιτικό να υπερασπίζεται το υπόβαθρο του αρχιτέκτονα. Αλλά λογική Integralzzzz είπαμε.
-Είναι άσπρο το ταβάνι
-Μα όχι είναι μαύρο (μόνο και μόνο επειδή εσύ λες ότι είναι άσπρο)
Mperdeythka. Ante kai gamhsou e.Quote:
Originally Posted by H.
Candiru pernw pisw th moutza. Pardon.
Quote:
Originally Posted by H.
apanthses monos sou kanontas edit.....
αχαχαχχα κάντε σπλιτ!!!
βασικά η διαφορά πολιτικού - αρχιτέκτονα είναι η διαφορά επιστήμονα/δημιουργού - καλλιτέχνη/ουτοπιστή :P
όχι και δημιουργού!Quote:
Originally Posted by Raven Lord
o politikos einai dhmiourgos? :me scratches head:Apo thn allh ti kserw egw?Emena mou ma8an mono pws klanei to mparmpouni (literally) kai twra paleyw me tis boreies pagwmenes trapezes... :(
Μα καλά, έχει βγει νέος γαμιστερός δίσκος Manowar κι εσύ μας ρωτάς για μονάδες ΔΒ στη Θράκη; :twisted:
Γι' αυτό που ζητάς ψαρούλη δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά νομίζω ότι ο Raven Lord ήταν εκεί, όχι ΔΒ βέβαια (ίσως ξέρουν και τα παιδιά από Ξάνθη, Σώτος, distortion κ.λπ.).
Μαγειρεία λίγο δύσκολο να τα γλιτώσεις (εντελώς). Τουλάχιστον τους πρώτους μήνες.
Τώρα είναι τόσο ρευστά τα πράγματα από μονάδα σε μονάδα, που δεν γίνεται να σου πει κανείς κάτι με σιγουριά, εφόσον δεν ξέρεις κι εσύ πού ακριβώς θα πάς. Εδώ στην ίδια μονάδα και από καιρό σε καιρό αλλάζου τα πράγματα (ανάλογα με τον διοικητή).
Πάντως προετοιμάσου ψυχολογικά για πολύ πιο δύσκολα πράγματα τις τρεις πρώτες εβδομάδες στη μονάδα. Ουδεμία σχέση με την κατασκήνωση του ΚΕΝ δηλαδή. Η πίκρα δεν θα φαίνεται τόσο μεγάλη βέβαια, επειδή θα έχεις καθημερινά εξόδους στην αρχή (βδομάδα προσαρμογής κι έτσι).
16i merarxia didimoteixou einai mia kali periptosi giafto pou psaxneis
Εγώ φυσικά έχω διαφορετική αντίληψη του Κέντρου της Καλαμάτας από τον Steel Assasin , οπότε η προοπτική πίκρας στη μονάδα δεν μου καλοφαίνεται..ήδη δεν την παλεύω στο γαμημένο κέντρο-ίσως να έφταιγαν οι κωλοαναφορές-παρελάσεις-κάμψεις-απαράδεκτο φαγητό-τα εξωτερικά αφοδευτήρια τα οποία επισκεπτόμουν μία φορά στις δύο μέρες κ.τ.λ.
kala mh koitas emena, egw eixa neous gia tis douleies autes :D
enallaktikh apanthsh:
a, den to xerame oti oi true warriors pane sto polemo me th proswpikh tous paradouleftra gia na kanei tis deutereuouses douleies....
Κομο, πάντως, οι διαβιβαστές τα έξυναν. αν και δεν πρέπει να είχε πολλούς. για το θέμα της εμφάνισης, εκπαίδευσης κτλ παίζει ρόλο μόνο ο διοικητής και ο ταξίαρχος΄και αυτά τα δύο ως γνωστό, αλλάζουν συχνά.Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Υ.Γ. καντίρου, εμείς φτιάχνουμε έργα ρε! και βάζουμε κι απ'την τσέπη μας με το κωλοσύστημα των διαγωνισμών :P