ti 8imasai kiolas re afou den empaines.
Printable View
ti 8imasai kiolas re afou den empaines.
1ον έμπαινα 1-1,5 χρόνο περίπου πριν αποφασίσω να μετέχω σε συζητήσειςQuote:
Originally Posted by NuC
2ον αυτή η ατάκα ήταν γραμμένη μέχρι πριν λίγες μέρες
Που στην εβαλε? :PQuote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
Καντιρου, η "ατακα" που λες ηταν λαθος το οποιο ειχε εξηγησει ο Ντραγκονλορντ καποια στιγμη πως ακριβως ειχε γινει, αλλα προφανως μπορουσες να το καταλαβεις κι απο μονος σου... δεν υπηρχε περιπτωση να ειναι 500 ατομα ονλαιν καποια στιγμη....
ε ναι, φανταζεστε να ήταν 500 πραγματικοί χρήστες του ερ συγχόνως ονλαιν? η πυκνότητα της καθυστερησης θα είχε δημιουργήσει μαύρη τρύπα.
Χαχα νομιζω τα παραλες, αλλωστε ο καθενας μενει σε διαφορετικο προαστιο απο οσους μενουν στην Αθηνα, οπου και συγκεντρωνεται το μεγαλυτερο ποσοστο χρηστων.
kai akolou8ws i eksaplwsi tou iou tou aids
Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
αχαχαχχαχαχχχαχαχαχαχαχ :rofl:
τότε ευτυχώς δεν μετείχα γιατί μπορεί να φτιάχναμε κρίσιμη μάζαQuote:
Originally Posted by Raven Lord
ώστε ντράγκολορντ και false promo-tricks;
...........
Το 500 ήταν αποτέλεσμα ενός (κακοφτιαγμένου) DoS attack.Quote:
Originally Posted by Candiru
τι απογοήτευση και αυτή! τόσον καιρό να νομίζεις ότι έχεις την τιμή να μετέχεις στο πιό δημοφιλές φόρουμ της χώρας :cry:
Gi auto sou lew re, gamhse tous, tous malakes pou se koroideuoun, mhn asxoleisai me to mikro, geloio forum mas, pane paikse se kana indymedia h' sto forum tou cosmopolitan k adeiase mas th gwnia.
:tease:Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
μ' αρέσει που μερικοί τσιμπάνε
ή απλά έχουν φτάσει στα όρια της απελπισίας.
υπαρχουν και ψυχοφάρμακα για να κουλάρουν/ρεγουλάρουν τη βιοχημεία τους. :PQuote:
Originally Posted by Kveldssanger
Ti tsimpane re 8eio? Dld paizei sobara na pisteua oti 8a sto lega auto k 8a efeuges? M' aresei pou (nomizeis oti) bgaineis k apo panw... opote auto mallon einai katantia gia mena e?!
άσε, ανηψιέ, το κρύωσες.Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
re candiru eisai vlakas re :|
...
Ήρθε το πρόγραμμα του εξαμήνου. Κατάθλιψη. Ποιος σηκώνεται 9:00 την Δευτέρα να πάει να μάθει Πιθανότητες ρε γαμώτο...
κανείς...
θα καταλάβεις πολλά πράγματα στη πορεία ,πρωτοετή :P
καλο μηνα να εχουμε
:)
kalomoira
:)
2o έτος, άσε κατάλαβα αρκετά στο 1ο :P
Αν δεν παρακολουθήσεις ανάλυση κυκλωμάτων, θα τα περάσεις του αγίου πούτσου. Σκατοσχολή :P
Υπάρχουν και χειρότερα. Πώς σου φαίνεται μάθημα κάθε μέρα στις 8:00; :)Quote:
Originally Posted by Shadowking
Λες και πρόκειται να πηγαίνει κανένας μετά τον πρώτο μήνα.
Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
και όπως είπαμε ε.
Πάνω πάνω και κέντρο θα κάτσεις.
Να κόπσεις ολα τα γκομινάκια.
iparxoun lama stin 8esprwtia? :roll:
Δεν έχω δει κανένα.
Γαμάτο. Εγώ έχω εναποθέσει πολλές ελπίδες σε γκομενάτσια πρώτου έτους, ψαρωμένα. Είναι μια καλή αφορμή να παρακολουθήσω και progI που πρέπει να περαστεί οπωσδήποτε εφέτο.
Ευτυχώς τέτοια πρωινά μαθήματα τα παρακολουθώ από το σπίτι. Τηλεκπαίδευση for teh win.Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
Θα προτιμήσω το ρήαλ θινγκ :|
paketo.kai mena ta ma8hmata stis 8 htan sto prwto eksaminou.pragma pou shmenei pws ksypnaga apo tis 6.alla meta ksepsarwsa k stamathsa na phgenw sta prwina :D
τηλε-what; Μην μου πεις...
Γεια παιδιά! Έχω 1μιση ευρώ και θέλω να πάρω τσιγάρα.
Μπορώ να πάρω τίποτα; Ποια από αυτά δε θα με σκοτώσουν στα 22 μου;
gr
Τσεστερφιλντ ρε ανάπηροι.
ποια γκρ.
Αυτά τα ολντ νέηβη λένε τίποτα?