Το σήκωσα τη στιγμή που το έκλεισες. Δεν ξέρω πώς το κάνεις. Πάντα παίρνεις τηλέφωνο τις χειρότερες στιγμές. Σόρι, έπαιζε τρελό πήξιμο εκείνη τη στιγμή (δουλειά όμπβιουσλι).Quote:
Originally Posted by Fixxxer
Printable View
Το σήκωσα τη στιγμή που το έκλεισες. Δεν ξέρω πώς το κάνεις. Πάντα παίρνεις τηλέφωνο τις χειρότερες στιγμές. Σόρι, έπαιζε τρελό πήξιμο εκείνη τη στιγμή (δουλειά όμπβιουσλι).Quote:
το πιο κρίσιμο μάθημα του εξαμήνου, το περιμένω 2 μέρες να βγει, βγαίνει και στη λίστα λέει πως "δεν προσήλθα", ενώ έχω παραδώσει και εργασία. πόσο δύσκολο πρέπει να το κάνουν πια? =(
Μήπως δεν είχες περαστεί στον κατάλογο και έγινε κανα μπερδεμα απο εκεί?
εγώ ψυλλιάζομαι πως έχει γίνει μπέρδεμα με την άλλη παρασκευοπούλου. τεσπά, θα δούμε σε 10' που θα τους ξαναπάρω τηλ.
edit: :)
ε, το πέρασες;
Ti ennoei o carheart k ti esu? Poioi 8a kanoume sekta k esu giati den tairiazeis?Quote:
πω 2η μέρα ως μόνιμος κάτοικος τρικάλων και άρχισε να γίνεται απάλευτη η κατάσταση :P
Κατεβα εκει που πρεπει τοτε.-
θα αναπολείς το στρατό σε λιγο, δηλαδής;Quote:
Originally Posted by Raven Lord
ναι ναι, γι'αυτό και το χάπι σμάιλι στο προηγούμενο ποστ, απλά είχαν ξεχάσει να περάσουν το βαθμό μου =)Quote:
Originally Posted by enitharmon
Προφανως ο καρχαρτ σπουδαζει Φυσικο Αθηνας, εσεις οι δυο στη Θεσσαλονικη, ο Μιτσμαν εχει τελειωσει Φυσικο Αθηνας αποτι ξερω, επισης αν θυμαμαι καλα Γκαμπριελ και Καρκας ηταν στο Φυσικο κι εγω ειμαι το μπασταρδο που σπουδαζω Πολυτεχνειο Σεμφε, κλαδο φυσικου.Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
Κατερινα :( Ημουν Ζωγραφου παλι και ειπα να σε παρω κανα τηλ να βρεθουμε. Θα ειμαι παλι Σαββατο μεσημερι. Και καποιες μερες την αλλη εβδομαδα. Και καποιες μερες την παραλλη εβδομαδα. Και αποτι φαινεται θα ειμαι και τον Ιανουριο αρκετα συχνα, και τον επομενο Ιουνιο και ισως και τον επομενο Σεπτεμβριο. :(
Σιγα μην τελειωσα.
με ποιο τρόπο θα μου έχει περάσει ένα κρύωμα μέχρι αύριο; πείτε.
μια βόλτα θα κατέβω, από βδομάδα.
Τα προηγουμενα 3 ποστς διαβασμενα μονα τους χωρις να εχει διαβασει κανεις τιποτα πιο πριν ειναι οτι πιο σουρρεαλ εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο. :rofl:
χαχαχαχαχαχ.
πες τώρα.
Phge enas filos mou ekei ki egw to eixa pio katw stis epiloges.Einai toso dyskoli sxoli oso fainetai?Tha kaneis metaptyxiako?Quote:
ΟΜΓΚ 2 κεφάλαια των 35 σελίδων σύνολο δεν πρόλαβα να διαβάσω, έβαλε 2 ολάκερα θέματα από αυτά.
Γαμώ το σπίτι των QR.
Γιατρος ειμαι? Ρωτα τον Dr Death. :P
Παρε απειρα χαπια και σιροπια και κανε και αναλυτικο ποστ να ερθει ο Καντιρου με 4 λινκς και 7 ερευνες για καθε ενα απο αυτα.
Σοβαρα τωρα, δεν ξερω. :(
πώς λένε μια μαλακία, σταγόνες ή κάτι τέτοιο είναι, που σου περνάει το συνάχι αμέσως :?
Ειναι αρκετα δυσκολη, κυριως γιατι πρεπει να μαθεις ενα σωρο πραγματα για ολους τους κλαδους της Φυσικης, αρκετα Μαθηματικα, Προγραμματισμο, Φιλοσοφιες και τετοια σαν δευτερευοντα μαθηματα αλλα ειναι υποχρεωτικα, και αντιστοιχα αν εισαι στον κλαδο Μαθηματικου αλλαζεις στην προηγουμενη προταση τη λεξη Φυσικη με τη λεξη Μαθηματικα. Δηλαδη πρεπει να ξερεις αρκετα σε καθε επιστημονικο κλαδο. Κατα τα αλλα εχει και μερικους μαλακες καθηγητες, ειναι και σχετικα καινουρια σχολη (1999) οποτε σε καποια μαθηματα καλως η κακως δεν εχει οριστικοποιηθει το προγραμμα σπουδων, οποτε ναι, πιστευω οτι ειναι αρκετα δυσκολη. Βεβαια αν εισαι επιμελης τη βγαζεις και στα 5,5 χρονια πολυ ευκολα, αρκει να παρακολουθεις, αλλα αυτο ισχυει για οποιαδηποτε σχολη, οποτε... Μεταπτυχιακο? Θα δουμε. Ελλαδα, Αγγλια, Αμερικη, οπου με βγαλει, σουβλατζιδικο περχαψ.Quote:
Originally Posted by Not_saved
χαχχαχα τους θυμάμαι τους καθηγητές σας. ατάκα του παντελίδη (μαθηματικός στο τότε "γενικό τμήμα"): μερικούς φοιτητές τους ξέρω καλύτερα κι από τη γυναίκα μου.
τι εννοεί ο ποιητής? :?
Ο συγκεκριμενος ειναι γιατοπουτσο ατομο. Υπαρχουν κι αλλοι που ειναι πολυ καλοι και σοβαροι επιστημονες βεβαια.
ναι ρε, αυτόν τον είχαμε όλοι στη μπούκα. μιλάμε για ακραία περίπτωση :lol:
United Forces of Physics dld... Foberh sxolh to fusiko, eidika sto Aristoteleio opou lamprainoun me thn parousia tous to tmhma episthmones megalou kurous k die8nous belhnekous opws o astrofusikos k.k. Barboglhs k o MEGAS purhnikos fusikos k.k. Xardalas. A k o bapsomallias o Xrhstidhs k o Psinakhs o proedras... 8EE MOY TI KARNABALI!
P.S. O gabriel pou einai? Giati mas aparnh8hke?
ο ζερεφός σε χαλάει?
(κάνει διδακτορικό ένας φίλος μου στο φυσικό ΑΠΘ)
τίποτεQuote:
Originally Posted by Raven Lord
mdma.Quote:
Originally Posted by Candiru
8a ksexaseis oti exeis sinaxi.
Μόλις μου βαλε κάρτα ένας τύπος που νόμιζε ότι ήμουν γκόμενα.
Γαμεί.
lolQuote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
xaxaxa oraiiiios!
"Έχω δει την ip σου φίλε και θα πάθεις ζημιά."
:rofl:
msn μαλάκα βραδινές καίλες τσακίσου
Και λοιπά. Και λοιπά. says:
"μη νομιζεις οτι μ επιασες μαλακα. δεν την αγορασα"
Και λοιπά. Και λοιπά. says:
"εχω συστημα που βγαζει κωδικους για καρτες"
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ti malakes kyklwforoun xaxaxaxa
Την ώρα που ο αμερικανικός στρατός παραμένει ασφυκτικά εγκλωβισμένος σε Ιράκ και Αφγανιστάν και σχέδιο απεμπλοκής φαίνεται ότι δεν υπάρχει ούτε σε σκοτεινά συρτάρια του Πενταγώνου, η στρατιωτική ηγεσία αντιμετωπίζει ένα νέο μεγάλο πρόβλημα. Δεν εμφανίζονται νέοι για να καταταγούν στο στρατό… Ο θείος Σαμ προφανώς δεν πείθει, ουδέ καν ως αφίσα με το απειλητικό δάκτυλο να σε καλεί, κατά τούτο οι ιθύνοντες του Πενταγώνου στράφηκαν σε πιο μεταμοντέρνες λύσεις.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ ζήτησαν από τα τέκνο-φρικς που απασχολεί να δημιουργήσουν βιντεοπαιχνίδια φίλα προσκείμενα στον αμερικανικό στρατό, στα οποία οι περήφανοι αμερικανοί Ράμπο κατατροπώνουν όλους τους κακούς (και τουρμπανοφόρους αν μη τι άλλο) εχθρούς «σπέρνοντας» (όχι τη διχόνοια) τη δημοκρατία! Όπερ μεθερμηνευόμενο, τα όνειρα του προέδρου Μπους σε video game.
Κοντολογίς, αυτό το νέο δημιούργημα του αμερικανικού στρατού μπορεί να λειτουργήσει ως άλλος Φρόιντ της νέας εποχής και να εισέλθουμε στα ενδόμυχα πάθη του Τζορτζ W Μπους… Τα παιχνίδια συντίθενται από εικονικές μάχες ψηφιακών ηρώων κατά (τι άλλο;) Ιρακινών και Αφγανών. Έτσι ο αμερικανός στρατιώτης μπορεί πριν τη συμμετοχή του σε πραγματικές μάχες να «παίξει πόλεμο» στους υπολογιστές του στρατολογικού κέντρου.
Τα παιχνίδια όμως αυτά καθίστανται προσιτά και στο ευρύ κοινό καθώς πωλούνται σε καταστήματα, ενώ έχουν κατασκευαστεί και πλαστικές φιγούρες των ψηφιακών ηρώων.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι τα συγκεκριμένα games δεν λειτουργούν μόνο προπαρασκευαστικά, αλλά και ως «αλοιφή» που επουλώνει τις μετατραυματικές πληγές. Να εξηγηθούμε. Τα εν λόγω παιχνίδια θα εργαλειοποιηθούν για την ψυχολογική υποστήριξη των στρατιωτών που επιστέφουν από τις εμπόλεμες ζώνες.
Οι βετεράνοι του Βιετνάμ επέστρεφαν στην πατρίδα με σοβαρά ψυχικά τραύματα. Με συμπτώματα κατάθλιψης, αισθήματα φόβου και συνεχή Flash back τρόμου. Το σύνδρομο του Βιετνάμ αποτελεί μέχρι σήμερα εφιάλτη για το 30% των παλαιμάχων αυτού του τόσο ατελέσφορου πολέμου για τους Αμερικανούς.
Το 2004 το 18% των στρατιωτών που επέστρεφαν από το Ιράκ έπασχαν από παρόμοιες μετατραυματικές ψυχικές διαταραχές. Οι υπεύθυνοι του προγράμματος του αμερικανικού στρατού εκτιμούν ότι τα βιντεοπαιχνίδια ενδεχομένως να έχουν και θεραπευτικές ιδιότητες, καθώς βοηθούν- όπως υποστηρίζουν- τους βετεράνους να ξαναζήσουν μια τραυματική κατάσταση και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν παίζοντας το παιχνίδι. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου να προσθέσουμε εμείς…
Και για να μην ξεχνιόμαστε- καθώς όπως έλεγε και ο Αγγελάκας «οι άγγελοι δεν κλαίνε, ούτε γλύφουν πληγές»- οι ψηφιακοί Ράμπο είναι άτρωτοι, κάτι σαν τον Μπρους Γουίλις στο σίκουενς Die Hard. Δεν πεθαίνουν (με τίποτα…) και (ασφαλώς…) δεν πάσχουν από μετατραυματικό στρες.
re. RE TINAFTO. me tous kinezous sto skai. twra. diladi... GIATI?
:shock:
E είπαμε, είναι εξαιρετικό. Εκεί που έπρεπε να πατάνε πάνω στις πέτρες στη λιμνούλα, σχεδόν ξεκαρδίστηκα.
και άλλα πράγματα έχασε το ER: πού είναι εκείνο το 300 ή 500 αν θυμάμαι καλά κάπου στο 2005Quote:
Most users ever online was 37 on 27-09-2006 15:02