:moutza:
Printable View
:moutza:
πέρα από τις μαλακίες και τα χαβαλέ/σοβαρά εδώ , είναι υπανθρωπίλα αυτο το πράγμα (όπως και το περσινό)
Δηλαδή εντάξει ... μαγκιά κλανιά και κώλος φιλιστρίνι.
Και δεν μπαίνω στην διαδικασία "Ας τα έκαναν με τους άντρες" , τα ίδια σκατά.
ε καλα κατσε να μαθουμε και τι εγινε ομως ως τωρα αυτο που εχει περασει ειναι οτι σφαξανε κατι εμβρυα και χαντακωσαν κατι 90χρονους σε αναπηρικα καροτσακια και μην το παρει κανας καννιβαλος οτι στηριζω οτι καναν σε ΟΠΟΙΟΝ το καναν ε? μεγαλοι ανθρωπες ειμαστε τεσπα αναμενομε επικη ανακοινωσις απο την καγκελαρια
τι σημαινει κατσε να μαθουμε τι συνεβει γαμω τον λαμπρο
εννοαω οτι ειναι καπως υποφτο να εχει πεσει τοση διαφημιση για ενα ΤΕΤΟΙΟ ματς πριν τον αγωνα,και να γινετε οτι λεγετε οτι εγινε αφου η ΠΑΕ ζητησε 5 χιλιαρικα για τον βαζελο...προβοκατσια μου κανει...το οτι κοπανησαν και ατομα με ΠΑΟΚτσιδικα διακριτικα το περνανε στα ψιλα...κατα τ'αλλα εμετικη ανακοινωσις απο την στοα
καμια προβοκατσια,απλα καποιοι χτυπησαν ΠΡΙΝ το παιχνιδι κατι μπαμπαδες με παιδακια με μπλουζακια ΠΑΟΚ και δωθηκε η απαντηση.
αυτα.
τζιτζι βγαλε το σκασμο ρε μαλακα.
αχα...παλι οπως στην Θερμη ε? μαλιστα
Πάντως ξεκαθαρίζω, εγώ δεν κοιτάω ούτε ποιος τα έκανε ούτε την αιτία, απλά το θεωρώ υπανθρωπίλα
κοιτα κοιλια,
οταν καποιοι εχουν χαρακωσει προσφατα ενα 14χρονο ορφανο παιδακι στο προσωπο επειδη ηταν με μπλουζα αντιθετης ομαδας,
ή οταν καποιοι χτυπανε μια ολοκληρη γυναικεια ομαδα που αποτελειται απο κοριτσακια,
το αποτελεσμα ειναι αυτο.τοσο απλα.αναλογικα παει,δραση-αντιδραση.
και τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα γραφουνε,δεν χτυπηθηκαν ουτε παιδια ουτε μπαμπαδες.
ληξτε το εδω
Ρε φίλος , δεν λέω ούτε θα μου έκανε εντύπωση αν τα έχουν παραφουσκώσει, απλά δεν το γουστάρω , δηλαδή μετά θα πρέπει να πηγαίνουν συνοδεία τα 15χρονα να παίξουν τα ματσάκια τους?
Ψευτονταηλίκια τα θεωρώ , γενικά το όλο σκηνικό με τους οπαδικούς τσαμπουκάδες , δεν ταιριάζει στο "πολιτικό " μου προφίλ (ατάκα που δανείζω με χαμηλό επιτόκιο) .
Πραγματικά το βρίσκω ανούσιο , και να τα καλοσκεφτείς , και εσύ ανούσιο το βρίσκεις :)
sportdog:
Να φανταστείτε ότι μία μητέρα πέταξε στο γήπεδο την πεντάχρονη κόρη της για να σωθεί από τα επεισόδια», ήταν τα λόγια του Στέφανου Γιόρη.
απάνθρωπο.
μπα?τωρα να σταματησουμε και να μιλαμε?σωπα ρε....αν το εκανες εσυ ομως τωρα θα ειχες χυσει πανω σου.
κοιλια δυστυχως πλεον τα πραγματα εχουν ξεφυγει προ πολλου απο το καθαρα οπαδικο επιπεδο,και εχουν παει σε προσωπικες κοντρες.
Ανουσιο το βρισκω.Αλλα οταν η προκληση και οι επιθεσεις ξεφευγουν απο καθε οριο(μπουκες μεσα σε σπιτια,ξεγυμνωμα μικρων κοριτσιων δλδ ελεος),το βρισκω λογικο να γινονται κατι τετοια.Δηλαδη φανταζομαι ρε φιλε να γυρνουσε σπιτι η δικια μου μικρη αδερφη(αν ειχα) και να ηταν γυμνη και χαρακωμενη.
για αυτο σου λεω,δεν ειναι οπαδικο το ζητημα.αν ηταν θα παιζαμε μπουνιες μεταξυ μας και θα καναμε χαβαλε μετα με συνοδεια μπυρας.
υγ-μεγαλο ψεμα αυτο με την μανα που δηθεν πεταξε το παιδι της.ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.γαμω τις προπαγανδες.
Εντάξει τώρα μάθαμε πράγματι τι συνέβη. Όλα κουλ. Ευχαριστούμε ρητζεκτ.
παραιτηθηκε ο Ζαγορακης