Rumors swirl over bin Laden's fate
http://edition.cnn.com/2006/WORLD/europ ... cnn_latest
Printable View
Rumors swirl over bin Laden's fate
http://edition.cnn.com/2006/WORLD/europ ... cnn_latest
εφτάψυχος είναι, απλώς ως τώρα έχει χάσει 3-4 ψυχές :lol:Quote:
Originally Posted by Bullet
ώρε βρόχα!
ωραία είναι η βροχή όταν είσαι μέσα στο σπίτι και την ακούς να πέφτει βεβαια,γιατί έξω καλύτερα να έχουμε καλοκαίρι όλο το χρόνο(έστω μια μεταβατική περίοδος,άνοιξη ας πούμε)
Kai perysi thymamai evrexe alla oi Mogwai paiksane :DQuote:
Originally Posted by Griffith
oh yeah!!!!
ena xrono argotera omws ta nera tis pagkosmias mousikis skinis tarazei to parakatw mwro http://www.karlota.gr/home.html
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ!!!
Kαι καλες κουμπαριες.
Γερασε και μυαλο δεν εβαλε. :shock:
...βασικα στις φωτο που κανει modeling ως αγορακι, καλος φαινεται.
i'm on a rofl
:yawn:
gamimenos kairos , arxise na brexei kai 3exastike....
mhn vrizeis ayton ton kairo.
Αυτος ο καιρός πάντως είναι απο τα λίγα καλά που μου συμβαίνουν τώρα τελευταία.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Πόσο καριόλα είναι η ζωή.
Το σκηνικό:
Κάποιες μέρες πριν με παίρνει τηλέφωνο παλιά φίλη που είχαμε χαθεί για ένα-δύο χρόνια και μου λέει να βγούμε. Ωραία, ωραία. Βγαίνουμε, γαμάτα αυτή έχει γίνει ωραίο κομμάτι και ψιλοψήνεται μια κατάσταση. Αυτή έχει και καλά "ελεύθερη σχέση" με έναν τύπο, αλλά στον μπούτσο μας.
Σήμερα κανονίζουμε να βγούμε, εγώ, αυτή, η ελεύθερη σχέση και μια φίλη της. Ωραία, ωραία (τι ωραία...). Πάμε για κρασά, αρχίζει η ελεύθερη σχέση κουβέντα με την φίλη της για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ, κόβω φλέβες εγώ, ξεσπάω στο ημίγλυκο (μπλιαχ κανονικά, αλλά ας όψεται η περίσταση) και ρε πούστη σε κάποια φάση εν μέσω μιας διαφωνίας για το αν οι Super-άδες κάνουν ντρόγκες (...) πάει η κουβέντα στα ναρκωτικά και συγκεκριμένα στο :weed:
Και εκεί μαθαίνω ότι η φίλη της είναι ΚΝίτισσα και αρχίζει να παίζει την κασσέτα "εμείς είμαστε εξαρτημένοι από την ζωή - η μεγαλύτερη ηδονή είναι η ομορφιά του αγώνα - ναρκωτικό είναι ότι σου δίνει το παρών σύστημα για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του και να ναρκώσει το λαίκό κίνημα etc etc". Σε κάποια φάση κάτι της λέω ότι γαμώ την προπαγάνδα που σας ταίζουν και δεν έχετε προσωπική άποψη και γυρνάει και μου λέει "καλύτερα η προπαγάνδα του Κόμματος παρά αυτή που σου ταίζει εσένα το σύστημα".
Ε, κάνα 10' μετά σηκώθηκα, χαιρέτισα την Επανάσταση και έφυγα. Ρε πούστη, πόσο 0 πια;
Epithdes efere th KNItissa, gia na mh ginei kati.
Sobara twra, PARA polu mhden.
Εντελως.
...είπαν.
:rofl:
να με και 'γω!
:rofl:Quote:
Originally Posted by Solo Carriera
MA POSA PINKS PIA? RazzQuote:
Originally Posted by carheart
[quote=Kingdom Gone]:rofl:[/quote:2om0zyxl]Quote:
Originally Posted by "Solo Carriera":2om0zyxl
:lol: :lol: :lol: σωστό είναι ρε τρόμπα.
apla lol.
reeeeeeeeee.............
eleozzzzzzzz.......... :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :greece:
Ε ενταξει, εξαρταται, αμα ηταν εμφανισιμη και ενδιαφερουσα η κοπελα κατα τα αλλα, σταρχιδια μας οι πολιτικες της πεποιθησεις και οι αποψεις της για προπαγανδα...
Σου το αφιερωνω φιλε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally Posted by Fixxxer
I LIKE TO LAUGH AT RETARDS
I LIKE TO LAUGH AT CRIPPLES
I LIKE TO MAKE FUN OF GAYS
I LIKE TO BEAT WOMAN
I LIKE ASSUMING BLACK PEOPLE STOLE SOMETHING
I LIKE ASSUMING JEWS JERK OFF TO PHOTOS OF BANKS
I LIKE ASSUMING CHINESE PEOPLE CANT DRIVE
I LIKE ASSUMING WOMAN ARE DUMB CUNTS
I LIKE BEING IGNORANT
I LIKE BEING IGNORANT
I LIKE BEING IGNORANT
I LIKE BEING IGNORANT
I LIKE ASSUMING BLACK PEOPLE STOLE SOMETHING
I LIKE ASSUMING JEWS JERK OFF TO PHOTOS OF BANKS
I LIKE ASSUMING CHINESE PEOPLE CANT DRIVE
I LIKE ASSUMING WOMAN ARE DUMB CUNTS
I LIKE BEING IGNORANT
I LIKE BEING IGNORANT
I LIKE BEING IGNORANT
I LIKE BEING IGNORANT
I DON'T WANT TO READ THE PAPER
I DON'T WANT TO SEE THE NEWS
I DON'T WANT TO KNOW WHAT IS GOING ON
I JUST WANT TO KEEP HATING YOU
Σ'ευχαριστω να σαι καλα φιλε μου!!! Καιρο ειχα να νιωσω τη θαλπωρη και την ευτυχια μεσω της επικοινωνιας με ενα ευαισθητο ανθρωπινο ον σαν κι εσενα. Ωσαννα
anal cunt einai?
Αμε!
Φιξξξερ με εκπλησει ευχαριστα η απαντηση σου. :D
Ε ημουν αναμεσα σε αυτο που σου εγραψα και στο να σου απαντησω οτι σε ευχαριστω για την αφιερωση και οτι θα το τραγουδησω σε λιγο στην αδερφη σου που θα ερθει απο δω, αλλα μετα σκεφτηκα οτι μπορει αμα με δεις να μου χωσεις κουτουλια με καραφλα στο στηθος και να πεσω κατω οποτε το μετανιωσα. Ασε που ταιριαζε περισσοτερο στην ηλικια μου η απαντηση που επελεξα.
Παντως λιγο πιο σοβαρα και οχι τοσο επιτηδευμενα σουρεαλιστικα, πρεπει να εχεις παρεξηγησει τις αποψεις μου για την κοινωνια και την πολιτικη.
αξιζε το γκομενακι?Quote:
Originally Posted by Shadowking
Ειδες ρε Εης? Ολοι το ιδιο σκεφτονται πρωτα. :D
:rofl: :rofl:Quote:
πρωτα απο ολα οταν την γαμας , γαμας και αυτο που πρεσβευει.. υπαρχει καλυτερος τροπος να δειξεις την αντιθεση σου στα πιστευω της?Quote:
Ετσι! Πουτσα στα μουνια της ΚΝΕ!Quote:
Originally Posted by freak brother
[quote=Boom!]Ετσι! Πουτσα στα μουνια της ΚΝΕ![/quote:1etvok78]Quote:
Originally Posted by "freak brother":1etvok78
γενικα το λεω :P
πόσο καριόλα είναι η ζωή ή πόση μαλακία σε δέρνει!Quote:
με ένα πρόχειρο ψυχογράφημα που έκανα στα λεγόμενα της κνίτισας, γούσταρε να την πάρεις και αυτήνα ρε!
φαντάζομαι τι θα λέγαν μετά αυτές: τι μαλάκας!
εθνικός συναγερμός:
http://kostas-666.blogspot.com/2006/09/ ... st_11.html
ok.
Να μην επιτραπεί στους σφετεριστές η συμμετοχή στη Γεροβύζιον αν δεν αλλάξει η σημαία του κράτους τους. (πχ. να κοπεί το ένα κεφάλι και να μείνει μονοκέφαλος ο αετός).
Candiru, έτσι σου την πέφτουν εσένα;
είναι ένας τρόπος πεσίματος, πάντα ξεκινάς από τα απλά, και κλισέ "τι ώραίος καιρός σήμερα" σε τυπικές καταστάσεις, έτσι κι εδώ, απλώς η γκόμενα ανήκει σε κάποιο πολιτικό χώρο και σε φλέρταρε με τον ίδιο κλισέ τρόπο, αλλά σε πιό αλτερνατίφ & ιντελεκτουέλ στυλάκι.Quote:
Εσύ αν γουστάρεις κάνεις πως συμφωνείς, ή διαφωνείς σε επουσιώδη, και προπαντός το παίζεις αντισεξιστής, διότι ο αντισεξισμός είναι το καλύτερο μέσο για να πηδάς γκόμενες του "χώρου"