Υποπτεύομαι οτι ποστάρεις απο Τζαμάικα έχοντας βγάλει τρελό χρήμα χθες, γνωρίζοντας εξαρχής, τον ξερό (dry) άσσο της ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ, και το γκόλ του ΤΟΡΟΣΙΔΗ (ποντάρισμα πρώτου σκόρερ στον αγώνα και παει λέγοντας). Καλοφάγοτα φίλε :thumbsup: :wink:
Printable View
Υποπτεύομαι οτι ποστάρεις απο Τζαμάικα έχοντας βγάλει τρελό χρήμα χθες, γνωρίζοντας εξαρχής, τον ξερό (dry) άσσο της ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ, και το γκόλ του ΤΟΡΟΣΙΔΗ (ποντάρισμα πρώτου σκόρερ στον αγώνα και παει λέγοντας). Καλοφάγοτα φίλε :thumbsup: :wink:
σιγα μην επαιζα τον Ολυμπιακο χτες.
oti nanai ola ma ola simera
xalara den evgale kaneis panw apo 1 mats se kathe deltio
Περιμενα το Μπενφικα - Λεισοες να κλεισω ωραια τριαδουλα στη bwin.
στο 65' ειναι 2-0.
η Μπενφικα εχει χτυπησει 1 πεναλτυ
η Λεισοες εχει φαει 7 κιτρινες και 2 κοκκινες.
ειν ωραιο να πληρωνεσαι παραγκισια.
302 κιεβο-αταλαντα 1 2,00
310 εργοτελης-πανθρακικος 1 1,55
319 σαντερλαντ-γουλβς 1 1,65
329 χοφενχαιμ-χερτα 1 1,40
358 μπορντο-ρεν 1 1,60
_________
11,46
Εν τω μεταξύ έχει γαμηθεί ο πουστης ο οπαπ με τις αποδόσεις. Απο 1,8 τον άσσο της Λουκερνης, το πήγε 1,5 , και το διπλό της Τουρκού απο 1,65 , πάλι στο 1,5. Ξέρει κανεις ποτε θα ανοίξουν κι αλλες εταιρίες (εκτος ιντερνε) πρακτορεία; κατι είχα ακούσει οτι νομικά πλέον μπορεί να σπάσει το μονοπώλιο, αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. Όπως και να 'χει, σήμερα πρέπει να πάμε ταμείο γιατι πολύς μαζεμένος κουβάς έπεσε τελευταία...
Αυτό σε πείραξε, όχι ότι τώρα πια κρατάει 10% από όλα τα κέρδη...
Γενικά δεν έχει νόημα να μην παίζεις Online. Ποντάρεις από την άνεση του σπιτιού σου φορώντας μόνο το βρακί ξέρω'γω.
o vasikoteros logos einai epeidi eimai poli asxetos me ayta kai den ksero ti xreiazetai, oute exo pistotiki, paypal klp pou ypotheto oti etsi ginetai to ntaraveri :-|
τσκ τσκ, λοιπόν είναι πανεύκολο και δε θες πιστωτικές και μαλακίες με ιστορίες.
Πας σε μια τράπεζα η οποία να δίνει χρεωστική κάρτα που να μπορείς να χρησιμοποιήσεις για αγορές στο ίντερνετ, πρόσεξε είναι σημαντικό αυτό γιατί όλες βγάζουν χρεωστικές αλλά νομίζω κάποιες δεν αφήνουν χρήση μέσω net.
Συνεχίζουμε: Τους λες πως θες να ανοίξεις έναν απλό λογαριασμό (τον κλασσικό που ανοίγει και με μισό ευρώ) και να βγάλεις χρεωστική κάρτα γι αυτόν. Τέλος.
Οι χρεωστικές κάρτες δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, απλά μια ΑΤΜ κάρτα που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό σου και δεν έχει ούτε συνδρομές, ούτε επιτόκια, ούτε τίποτα. Ούτε πίστωση ε, οπότε αν έχεις στο λογαριασμό 20 ευρώ και θες να πάρεις ένα DVD που κάνει 22 τότε θα πάρεις τα αρχίδια σου, κάτι που σημαίνει πως ακόμα και αν στην κλέψουν μια στο εκατομμύριο (γιατί τόσο θέλει πια, εκτός και αν είσαι ηλίθιος) δε μπορούν να σε χρεώσουν τίποτα.
Από εκεί και μετά, αν σταμπάρεις κάτι που σου αρέσει και θες να το πάρεις, βάζεις τα λεφτά στο λογαριασμό και την επόμενη μέρα που θα μπουν σαν διαθέσιμο υπόλοιπο στη κάρτα, πας και το αγοράζεις. Απλό.
Για στοίχημα κάνεις account σε όποια εταιρία θες και τους δίνεις από τη κάρτα ένα ποσό που θα χρησιμοποιείς για στοιχήματα.
oti eipe o panw...egw edw kai 2 xronia exw kyprou kai den eixa kanena apolytws provlima.....se ola ta sites tin apodexontan...epeidi den einai terastia trapeza(ethniki px) den exei pote kosmo kai ola mia xara...kai sxetika me asfaleia oti eipe o panw...a)apeiroelaxistes pithanotties na ginei malakia...b) kai na ginei efoson einai xrewstiki(mporei kapoios na parei mono osa lefta exeis mesa) den yparxei logos fovou
edit: a kai btw ta perissotera stoiximatika sites sou dinoun kai 100% bonus eggrafis...px an valeis arxika 40 eurw kserw gw automata sou pistwnontai alla 40 kai exeis 80 synolo :)
Επίσης βλέπεις κάτι σαν αυτά εδώ και λες να πάει να γαμηθεί με τη κωλοφαρδία του και παρατάς το στοίχημα
http://img514.imageshack.us/img514/3...oixima3.th.jpg
κλίκυ-κλικ!
εδιτ: αφού κλικάρουμε τη pic και πάμε στο site του Imageshack παρατηρούμε κάτω χαμηλά τις related pics.
Αχαχαχαχ έπιασε το 3-3 σκορ στο Γουότφορντ-Λέστερ, δεν γίνονται αυτά
βαλε ενα γκολ μωρη γαμιολα Εσπανιολ. (ριμα)
με τα σαπακια παιζετε.
Τα κέρδη μπαίνουν στο account στο site της εταιρίας. Από εκεί και μετά μπορείς να κάνεις ανάληψη κερδών και να τους πεις πόσα απο αυτά θες να σου τα δώσουν στο τραπεζικό σου λογαριασμό.
Παράδειγμα, έχεις 500 ευρώ στο account και πας από τις επιλογές να κάνεις ανάληψη τα 200 τα οποία θα μπουν στο λογαριασμό οπότε μετά θα έχεις 300 για να παίζεις. Αν θες τα σηκώνεις και όλα.
Από εκεί και μετά κάθε εταιρία έχει και δικούς της κανόνες τους οποίους είναι καλό να διαβάσεις κατα την εγγραφή. Για παράδειγμα κάποιες επιτρέπουν μία ανάληψη ανα μήνα δωρεάν και από εκεί και μετά αν κάνεις περαιτέρω αναλήψεις θα σου χρεώνουν και τα έξοδα μεταφοράς των χρημάτων.
έχω καιρό να παίξω αλλα θυμάμαι πως κάτω από 50 euro κέρδος δε σε αφήνει να κανεις ανάληψη
30 στη bwin και στη ladbrokes (αν δεν κάνω λάθος), με ελάχιστη κατάθεση τα 10.
Συγκινησις. οι μεγαλες επιτυχιες του Σκ:
με 6 ευρω συνολο 38,6. πιασαμε μαντσεστερ, σριουμπερι, αρσεναλ, βασιλεια και οβερ σε ρεαλ και αιντχοφεν.
με 6 επισης πιασαμε αστερα, παο, εργοτελη, πανσεραικο, βυζα μεγαρων και βεροια. συνολο 52,01.
και με 10 πιασαμε ναπολι, νοτιγχαμ και λα κορουνια. συνολο 53,73.
Νομιζω ήταν πολυ καλο το σκ τουτο. Αν καθοταν και το αλλο δελτιο που δεν περασε τελικα θα ταν μαγικο.
thanx για τις ινφο dudes ;)
σημερα κουβά λόγω ΠΑΟ. Την τελευταία στιγμή το έπαιξα over αντι για διπλό. Αν είναι να χάνω το στοίχημα ας το χάνω πάντα για τέτοια εξέλιξη :P
ευχαριστώ για τα info αγαπητοί φίλοι.
Λέω λοιπών να κινηθώ προς bwin ... έχουμε σοβαρούς λόγους να ΜΗΝ?
Είναι χορηγός των Μίλαν, Ρεαλ, Μπάγερν :P
εγω δεν εχω προβλημα. εκει ειμαι
και γω μπι γουιν
οταν ειχα βαλει παλαιοθεν λεφτα στην τραπεζα κυπρου κατι μου χαν παρει προμηθεια... παντως αποτι θυμαμαι.. και κατι με χρεωναν καθε συναλαγη αλλα δεν ειχε λογαριασμο εκει γιαυτο ισως δεν ξερω.
1 euro είναι η προμήθεια.
Και 0,20 για κάθε 10 ευρώ που καταθέτεις στο τζογολογαριαζμό σου.
yeah..βεβαια νομιζω με Paypal δεν παιρνει τιποτα ενω υπαρχει και η δυνατοτητα να βαζεις λεφτα μεσω paysafe(παλι δεν παιρνει τιποτα νομιζω)... http://www.paysafecard.com/gr/
πας σε ενα ψιλικατζιδικο περιπτερο που το βρισκεις απο το σαιτ..ζητας μια καρτα(βγαινει σε 10-25 και 50 ή κατι τετοιο)...την αγοραζεις και ειναι λες και βαζεις χρηματα στο καρτοκινητο σου...
εγω με πεισειφ παιζω...
επαιξα εναν οπαπ ομως
αρσ - γαυρ 2-3 γκολ
χ αλκμααρ
χ ρειντζερσ
διπλο λιβερπουλ
perimena na mpei o nasum edw kai na pei ti gamata prognwstika tou edwsa simera :P
Φενερ
Φουλαμ
Σπορτινγκ
ΗΖΗ ΜΑΝΗ, που θα λεγε και ο Τζων Κοννορ το 1992.
Bwin κι εγώ btw, μέσω Paypal. Στην κατάθεση η προμήθεια είναι 0, στην ανάληψη κάτι πρέπει να χρεώνουν οι τράπεζες αλλά δεν θυμάμαι γιατί έχω πολύυυυ καιρό να βγω απ'τον κουβά :razz:
14/10/2009 7:16 μμ Μονό στοίχημα
Ελλάδα - Λουξεμβούργο (Πόσα γκολ θα σημειωθούν;) Κάτω από 3,5 Κάτω από 3,5 6.42 1.95 12.52
10/10/2009 11:40 μμ Μονό στοίχημα
Πορτογαλία - Ουγγαρία (Χάντικαπ 0:1) Πορτογαλία Πορτογαλία 6.00 1.55 9.30
μαζευε και ας ειν και ρωγες!
σε λιγο προταση Μιτς για τριαδα Αγγλιας.
επαιξα τον ασο του ηρακλη.
χαχαχ δε σε προλαβα μαλλον.
τα ματς ειναι πιο δυσκολα απ οτι φαινονται και πολλα που δινονται σε 1,50-1,60 αποδοση ειναι για γελια.
ακομα και το 1,75 της Νταγκεναμ, ειναι ψιλοαστειο, και το φοβαμαι το ματς γι αυτο και δε ζμπρωχνω τον ασο.
Εν τουτοις θα παω με
Ασο ΜΚ Ντονς.
Ασο Μιντλεσμπρο
Ασο Κρου.
η Κρου ειναι λιγο ιδιαιτερη φαση, παιζει ντερμπυ με πορτ βεηλ και βαθμολογικα επισης δεν δειχνει να ειναι καλυτερη της, αλλα νομιζω οτι θα κερδισουν σημερα.
Οποιος κωλωνει για Κρου, ωραιο ειναι και το διπλο της Τοτεναμ κι ας μην ερθει. με τους υπερπεθαμενους παιζει.
υ.γ. με επιφυλαξη και διπλο Σριουσμπερη (μουνια, μη ξεχνιομαστε) με τους -ακομα-πιο-πεθαμενους Νταρλιγκντον.
Οι δικες μου καμμενιές σήμερα είναι:
126. Σεντ Τζονστον - Ρειντζερς 2 (1.40)
127. Αστον Βίλλα - Τσέλσι 2 (1.65)
137. Νορτσελαντ - Οντενσε 2 (1.75)
235. Μονπελιε - Σεντ Εντιεν 1 (2.10)
249. Λα Κορουνια - Σεβίλλη over (1.70)
Και ενα στοιχηματάκι με πολύ πιο ρίσκο:
135. Τουρκου - Χονκα 2 (2.50)
145. Ασκολι - Τορινο 2 (2.35) (του πούστη δεν θα νικήσει επιτελους το κωλοτορίνο;; )
149. Μόντενα - Φροζινόνε 2 (2.85)
θα χασεις σεντ ετιεν και ισως και τσελσι.
χεχ.