χαχα
μπορείς να πεις στον πατέρα σου να έρθει και από εδώ λίγο μπας και καταφέρει να διώξει το αφεντικό μου;;;
Printable View
χαχα
μπορείς να πεις στον πατέρα σου να έρθει και από εδώ λίγο μπας και καταφέρει να διώξει το αφεντικό μου;;;
3000 ΘΡΑΣΑΡΙΣΤΑ ΠΟΣΤ :touched:
παω επαρχεια να κανω πασχα με εναν κολητο , το προβλημα ειναι οτι θα κανω πασχα και με την ξαδερφη του , την γυναικα που μου χει ριξει δεκαδες χυλοπιτες... και σαν να μην εφτανε αυτο .. θα κοιμαμαι και στο σπιτι της οικογενειας.. ελπιζω να μην τα κανω πουτανα ολα...:roll:
καλα εσυ μπζηλε παιζει να εχεις φαει περισοτερες χυλοπιτες κι απο μενα,ΛΟΥΖΕΡ
:(
Ελεος με τη λέξη μετσαλ. Από που προέκυψε αυτή η πατάτα?
Χεβη μετσαλ.
Σημερα εχω παλι εκπομπη. Θα αρχισω μια ωρα μετα, 7-οσοθελω δηλαδη.
Αν ειναι να ακουσει κανεις ας κανει κανα req απο δω ή σε πμ αλλιως προβλεπεται αφθονο γιουροπαουερ.
η σωστή ορθογραφία είναι χέβη μαίταλ
πήγα χθες και αγόρασα χρώματα γύρω στα 100 ευρά [καλά 85 γιατί πείρα κ μια βαφή για τα μαλλιά] κ τώρα που έχω αρχίσει να σχεδιάζω εδώ και κανα δυο ώρες συνειδητοποίησα πως δεν πείρα μαύρη σινική μελάνη, που την χρειάζομαι και άμεσα.
πόσο βλάκας, πια!:sad:
δεν πειράζει, αποκτάς πήρα με άλλα χρώματα
:touched:
ladykiller postare tis kallitexnies ki as min exoun teleiwsei.
Έρχομαι στη Μεταλάρισα τα τελευταία 62 χρόνια και σήμερα χάθηκα για 3456η φορά. Δε με θέλει η γαμημένη και μου το δείχνει συνεχώς.
είναι επειδή τη συμπαθείς. :P
Αυτή φταίει τώρα. Παραδέξου το.
Σκέψου τι τραβάω εγώ οταν σκάω μύτη στην Αθήνα χαχα.Σε ποιά περιοχή κατάφερες να χαθείς;
Ήμουν στην τρίγωνη πλατεία και ήθελα να πάω σε κάτι εκδοτήρια του ΟΣΕ στην Παπακυριαζή αν θυμάμαι καλά. Πήγα πανεύκολα, αλλά στο γυρισμό τόχασα εντελώς. Στάνταρ άλλαξαν οι δρόμοι όσο έβγαζα το εισιτήριο, δεν εξηγείται αλλιώς.
Ή στανταρ δεν την παλευεις καστανο στον προσανατολισμο.
Basika den exeis paei pote Larsa, gi'auto to les.
vasika, ontos h larsa mas einai ligo periergi sti rimotomia tis kai polis kosmos pou den einai apo edo xanetai.Alla ama erthei kaneis 2-3 fores ta mathainei.Oso gia ton Amnesiac, ypesti to mystiko programa allagis dromon pou exei thespisei o yperdimarxos ton 4 ipiron kai ton 5 thallason pou exoume, etsi oste na xanontai oi athinaioi kai na tous poulame mouri (ikano ton exo)
eipame esy eisai eidiki periptosi. asxeto: pantos ama psineste kapoia stigmi as kanoume en ER meeting : Larsa Department.
απο 40 κ/σ κατεβαζω με 800... :touched:
Αmnesiac, τι κάνεις εσύ στη λάρισα κάθε τρεις και λίγο?
μέχρι κ το τζι πι ες είχε τελαθεί στη λάρσα
κ χαμένος με το αυτοκινούμενο, στη λαρσα.. δεν είναι κ ότι καλύτερο
Γκομενέτο? Βαριέμαι οικτρά στη δουλειά
Paule paizeis kanonika simera etsi? Tha peraso na pioume mpyres kata tis 12 -12:30.
Burnin tha peraseis etsi? Gia na travixtoume kai ston Pano meta!
E, ekane kai alla 2 meta apo auto.
http://radio.kapsimo.net
και σημερα, για μια ωριτσα μονο.
ας μπει καποιος για να πει μετα στον σαμπατακ οτι εβαλα Μπακαλη. \m/
to akousa.
den akousa prologo, alla gia sou re rania metallou. \m/
λολ για τη φωνή ρε!
χαχχαχαχα
1400 γαρυφαλλα σημερα καθαρισμα! ξυνομαι ολοκληρος! ολοι οι εσταυρωμενοι στην πιστα!!!
http://www.ortsa.gr/articles_imgs/ar...223443/011.JPG