Και εγώ λόγω του όποιου κινδύνου το εννοούσα, αισθητικά-εικαστικά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι να συζητήσουμε
Printable View
Και εγώ λόγω του όποιου κινδύνου το εννοούσα, αισθητικά-εικαστικά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι να συζητήσουμε
Λοιπόν, αυτή η δημοσίευση έχει απενεργοποιημένα smilies και επιπροσθέτως γίνεται από εταιρικό πισί οπότε μπορεί να σταματήσω απότομ..
ουφ ήρθα, το γεγονός δεν είναι να μελετήσουμε γιατί ένας άστεγος κάθεται σε εισόδους πολυκατοικιών, αυτό γίνεται και στις πιο εξελιγμένες χώρες του γαλαξία, άσε που έχω αρχίσει να πιστεύω πως αρκετός κόσμος μένει άστεγος από επιλογή, πράγμα που δεν είναι απαραιτήτως αναποδιά της ζωής, αλλά επιλογή.
Πέρα από αυτό, ο κρετινισμός του βλακαμπάτσου που είχε και θα έχει πάντα τη δυνατότητα να ξεσπάει εκεί που τον παίρνει, είναι ΑΠΈΙΡΩΣ πιο επικίνδυνο και αναξιοπρεπές και αντιαισθητικό και από την πιο μοβόρα συμμορία αστέγων που βιάζει δεκάχρονα κοριτσάκια, όπως ακούμε κάθε μέρα στις ειδήσεις.
Δεν είναι απλά θέμα του να κοροιδεύεις και να καταβρέχεις ένα μεθυσμένο. Αυτό είναι απλώς κρετινισμός. Το θέμα είναι βαθύτερο, εμπλέκονται οι καθημερινοί τρόποι ζωής του οποιουδήποτε κρίνει κάτι ως "αντιαισθητικό" και "επικίνδυνο", καθώς και το κλασικό σύνδρομο της αντιμετώπισης κάποιου πράγματος που *εμείς* δεν αντέχουμε ως κάτι απαραίτητα κακό, μίασμα.
Ο τύπος μπορεί κάλλιστα να βρέχεται από την βροχή, έχει η ζωή γυρίσματα και βρέθηκε εκεί, αλλά φτάνει η βροχή. Γιατί δεν είναι απλά νεράκι αυτό που έριξε ο μπάτσος, είναι προσβολή αξιοπρέπειας. Και πιστεύω πως το τελευταίο που χρειάζεται ένας άστεγος, είναι μια γουρουνιάρικη έλλειψη ανθρωπιάς, απλά για τη μαγκιά του πράγματος. Είναι εμετικό.
Και φυσικά δεν πρόκειται να το μελετήσω με γνώμονα την ασφάλεια των κατοίκων της πολυκατοικίας, γιατί αυτή είναι μόνο η μια πλευρά του ζητήματος, και επειδή προσωπικά ζω ανάμεσα σε Αιγαιες, dead in magazines, ladykillers και εκατομμύρια ακόμα τέτοιους, μπορούμε κάλλιστα να κάτσουμε να συζητήσουμε τις απόψεις μας στο ποιός είναι στα αλήθεια αντιαισθητικός και επικίνδυνος.
Αν θέλετε να μιλήσουμε για το φαινόμενο/κοινωνική κατάσταση "άστεγος", μιας και δε θυμάμαι να το έχουμε κάνει, μπορούμε όλοι να κάτσουμε στους αφράτους καναπέδες μας, να συνδεθεί και ο Deggial, και να ορίσουμε και αυτών τη μοίρα!
Τσάμπα μπάνια και φάπες; Εγκλεισμός σε ιδρύματα κατα τους ολυμπιακούς; Πυρπολήσεις και μπουνίδι απο πλουσιόπαιδα; Κράτος πρόνοιας; Αν το επέλεξαν τότε είναι και παράσιτα, είναι και βλάκες λολ!Quote:
Originally Posted by carheart
Υπάρχουν και κάποιοι που απαρνούνται στα αλήθεια την ιδιοκτησία ικονοκλάστη!
Δεν το φωνάζουν απλά!
Έχω μιλήσει με τέτοιο άνθρωπο.
Σίγουρα υπάρχουν, δεν είναι ο κανόνας. Σκάω τώρα και παω να διαβάσω τους ά8λιους γιατί δε με παίρνει!
εντάξει, πάω και γω να την πω σε κάναν άλλο, για να με πάρει!
περνάς από μια πολυκατοικία, βλέπεις τον χρήστη άθειστ στη γωνία μιας πόρτας να κοιμάται επειδή η ζωή τα έφερε έτσι, του τραβάς μια κλωτσιά, του πετάς μια χλέπα και στο τέλος τον ανάβεις με ζιπέλαιο αδίστακτα.αν μη τι άλλο, αντίθετα με τα συνήθη παράσιτα, μετά από τόσο νίτσε, υπάρχει τουλάχιστον μια άλφα αλληλοκατανόηση!Quote:
Originally Posted by Atheist
Ξυπνάς την 7300η μέρα της ζωής σου, διαβάζεις ένα ποστ σε ένα φόρουμ που δεν κλαίγεται για το πόσο φτωχός είναι ο ζητιάνος ή πόσο αρχίδης ο μπάτσος, συμπεραίνεις πως λέει τα αντίθετα, πως καλά να πάθει ο πούστης ο ζητιάνος ο άχρηστος η λέρα η μηχανή καταστροφής οξυγόνου Υπερανθρώπων και πόσο επιεικής ήταν ο μπάτσος που απλώς τον μπουγέλωσε, κάνεις ένα ποστ σχετικά με αυτό και περιμένεις την αντίστοιχη αυριανή κολοφώνα της 7301ης μέρας που δε θα σε έχει κάνει σε τίποτα καλύτερο από τον μπάτσο, τον ζητιάνο και τον άθεηστ που κοιμάται στη γωνία μιας πόρτας.Quote:
Originally Posted by Griffith
Όχι οτι 8α έβγαζε νόημα αλλά νομίζω είναι "ο κολοφώνας". Εκτός αν είναι λογοτεχνική αδεία, οπότε πάσο.
Θες να σου δώσω μια λίστα αστείων λέξεων που κάνω καλαμπουράκια με, θες να τα βάζω στα μπολντ, τι θες ΠΑΣΑ ΜΟΥ (έτσι) εσύ;;;;;
πράγματι, διάβασα ένα ποστ που έλεγε τις αλήθειες της ζωής με θάρρος και οξυδέρκεια.την επόμενη φορά που θα δω έναν άστεγο θα τον ενημερώσω για τους κανονισμούς του κλαμπ έτσι ώστε να μην κοιμάται στο ωράριο καταστημάτων και να πίνει το ζεστό νερό του στις 17:00 ακριβώς.αυτός θα ευχαριστήσει εμένα επειδή η γνώση είναι δύναμη και την τύχη του που ο νόμος της ζούγκλας δεν αποτρέπει τους ανθρώπους ενός επιπέδου από το να είναι τζεντλμεν!
εντάξει σούπερμαν
Το πόσο η κοινωνία μας μπορεί να χαρακτηριστεί ανθρωπιστική και δίκαιη και και και ορίζεται από το πως αυτή αντιμετωπίζει το περιθώριο της (είτε είναι επίτηδες περιθώριο ή αναγκαστικά, είτε είναι πραγματικό περιθώριο ή ψευτοπεριθώριο), πως το διαχειρίζεται και πως προσπαθεί να το βοηθήσει. Αυτά που δηλαδή, οικονομικά ΔΕΝ είναι πρωτεύοντα πράγματα, αλλά ηθικά (σύμφωνα με την δικιά μου ηθική) είναι απολύτως. Παράσιτο δεν είναι κανένας άνθρωπος ζωντανός, δεν χρωστάει για να του φερθούν με την βασική, απολύτως βασική αξιοπρέπεια σε κανέναν μπάτσο ή άλλο κρατικό όργανο το παραμικρό έργο.Quote:
Και εσείς κολλάτε στο ότι αποκάλεσα έναν άνεργο αλκοολικό άστεγο "παράσιτο". Νταξ, καταλαβαίνω πως μερικοί το χρησιμοποιείτε μόνο ως βρισιά μετά από χρόνια χαμένης ετυμολογίας εδώ μέσα [...] αλλά σόρρυ παιδιά, ο τύπος ΔΕΝ προσφέρει τίποτα. ΌΧΙ, δεν θα τον μπουγελώσουμε γι' αυτό, αλλά όσο να 'ναι, εγώ προσωπικά, δεν ξέρω για 'σας δε θα 'θελα να χέζει κάποιος τέτοιος στην πόρτα μου επειδή τα πράγματα δεν πήγαν καλά γι' αυτόν και να ρισκάρω να μου σκάσει κάνα μπουκάλι στη μάπα μεθυσμένος.
Αυτά που πιστεύεις για παράσιτα και άξιους, είναι για τα βουνά με τους λύκους, όχι για κράτη δικαίου, τα έχουμε ξαναπεί. Αν θέλεις να είσαι φιλοσοφικά συνεπής, δεν πρέπει να είσαι εδώ μαζί μας, πρέπει να σκίζεις τις σάρκες του ζαρκαδιού τώρα.
Γενικότερα, κάνετε λες και η άποψη Atheist είναι άξια τηλεπαραθυρικού διασυρμού, για no-man's land πολύ politically correct σκάει το ER.
Μλκ όσο σκέφτομαι πόσο πιο απλά θα ήταν τα πράγματα αν είχα απλώς γράψει "απλώς βράχηκε".
Γιατί να είναι πιο απλά? Καλά έκανες που έγραψες το μεγάλο ποστ σου, καλά που γίνεται αυτή η συζήτηση και να το βάλεις κάτω να δεις ποιες είναι οι προεκτάσεις της Νιτσεϊστικής φιλοσοφίας σου και γιατί αυτή ταιριάζει στους αγρούς και τα βουνά και όχι σε κράτη δικαίου. Θα είναι χρήσιμο σε εσένα νομίζω!
Δεν ενδιαφέρομαι, θενξ όμως.
Χελμ, ριχνεις πολλα γκομενακια οταν τους μιλας ετσι?
Αν κρίνω από το σουξέ που έχει εδώ, μάλλον ναι.
1ον. Κουτσομπολιο, μοιρασου το, αλλιως δεν εχει πλακα.
2ον. Ορδες απο γυναικες στο ΕΡ.
Γιατί, εσύ άμα ήσουν γκομενάκι δεν θα γούσταρες, δεν θα τον κοίταζες με ανοιχτό το στόμα από θαυμασμό; :P
Τεσπά, να τον πειράξω ήθελα (τον Χελμ) με το από πάνω ποστ, απόπειρα πλακός ήτο. :D
Όταν μιλάω εγώ για τη φλυαρία σου.. :PQuote:
Originally Posted by Atheist
Φάντασμα, ευτυχισμένα δεσμευμένος είμαι οπότε δεν ξέρω, ο,τι πέφτει, πέφτει μόνο του στο δάσος και αφού δεν είμαι εκεί να το πιάσω είναι λες και δεν έπεσε.
αααχ
wow. eleipa oli mera xthes kai ilpiza to thema na eixe parei auti tin ekseliksi gia na mporeso na po oti edo exoume ton atheist sto rolo tou astegou kai tous ypoloipous fileleutherous filous mas sto rolo tou mpatsou. eimai xaroumenos pou den apogoiteutika :)
a kai kapou sto vathos o carheart sto rolo tis fonis tis aplis logikis pou fysika pernaei aparatiriti ektos apo mia grammi pou de mas kathetai kala kai asxoloumaste mono mautin me apotelesma tin paranoia.
oops 22.
Club?
Catch θα ελεγα εγω!
Αμα ο ά8εηστ είναι ανυπεράσπιστος σαν άστεγος, τότε να μη το ζορίζομε το 8έμα.
http://www.youtube.com/watch?v=RdNeaSgqcFg
http://i42.photobucket.com/albums/e3...at/boomjo9.gif :gun: :behead: :blaser: :bash: http://i42.photobucket.com/albums/e3...ghting0024.gif :toilet: :rip:
Αχαχαχαχαχα τρομακτικό είναι όταν πεύτει. Καλά, ο τύπος δεν τον κρέμασε μετά απο το καλώδιο του μικροφώνου?
Το ειδα χθες στην τηλεοραση!!!
Ειναι καλο! :D
εδιτ:το ειδα και ξανασκεφτηκα το ταξιδι για ολλανδια :|
http://youtube.com/watch?v=dW4oLXFAFSg
Nai alla:
http://www.youtube.com/watch?v=pFlcqWQV ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=1UaJWzw79GI
Arostia kai ta 2 :rofl:
http://www.youtube.com/watch?v=K3mjQGPsNZs
Ελληνες του εξωτερικου!