Originally Posted by Vampyra
Βρε γλυκέ μου βρε χρυσέ μου, δε μιλάω καν για τους guild masters. Τα παλικάρια ποτέ δεν μου φέρθηκαν ως noob ή κάτι. Το αντίθετο μάλιστα και τα εκτιμώ πάρα πολύ. Αυτό που με ξενέρωσε και με ανυσήχησε ήταν ότι είχαμε φτάσει στο σημείο να τσακωνόμαστε με τους ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ (ακα Ingolemo, Ithilmir, Ratamahata και λοιπούς) και να κοντεύουμε να μην ξαναμιλήσουμε (ώρες ώρες βέβαια, όχι πάντα ε), ε, και αυτό για μένα ήταν τόσο έντονα ψυχοφθόρο και εκνευριστικό που ασυναίσθητα μου δημιουργήθηκε μια σιχαμάρα και απώθηση για το παιχνίδι. Τις μόνες λέξεις που θυμάμαι να λέει ο Ingolemo τους τελευταίους 5-6 μήνες ήταν "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΚΑΝΩ MC/ZG/TARXIDIAMASKOUNIOUNTAI INSTANCE".... :evil: :evil: :evil: Πόσο άνετα ψηνόμουνα να του βάλω το wow στον κώλο και λοιπά. Να μην πω για τον μυθικό τσακωμό με τάβλια να φεύγουν στον αέρα και παραλίγο και μπουνιές όταν τόλμησε κάποιος να κατεβάσει κάτι όταν ο Ingolemos ήταν σε pvp. αααααχ, χέστε με με το κωλοπαίχνιδο! Στο μόνο που βασίζεται μετα το 60 είναι στην απληστία και ξυσαρχιδίαση του οποιουδήποτε δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει στη ζωή του!!! Ε, γαμώ το σπίτι του δηλαδή.