ghoul de mporw na ta balw me kapoion apo ton planet satan
Printable View
ghoul de mporw na ta balw me kapoion apo ton planet satan
apo to mad world tou gary jules.to kommati htan k sto donnie darko sto telos ths tainias. tous exw postarei k sto cinema/dvd forum se ena donnie darko thread.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
gamw ta kommatia.-
Βαριέμαι/νυστάζω. Ice Tea Green. Τώρα θα χτυπήσει ο Paul Booth το κουδούνι και θα μου πει "Hi, I'm Paul Booth and last night I had this weird dream: I was tattooing your back. So I decided to fly over from NJ. Will you make my dream come true?" Και τότε θα κάνω τη δύσκολη και μετά από λεπτά δολοφονικής σιγής θα του πω "please be my guest". Τότε θα το πάρει κυριολεκτικά, θα πάει στο ψυγείο, θα φάει το περιεχόμενό του, θα φάει το ψυγείο, το σκύλο μας, τον αδερφό μου, τη μάνα μου και τους ενοχλητικούς γείτονες εκτός από αυτόν που ακούει stoner και θα πάει να φάει τους δίσκους μου. Τότε θα του υπενθυμίσω γιατί ήρθε και τέλος πάντων, μετά από πολλές ώρες θα κάνει το καλύτερο tattoo της ζωής του. Πάνω μου. Μετά, όπως υπαγορεύει το έθιμο, θα κάτσει πάνω μου για να βγάλουμε φωτογραφία (που πρέπει κάποιος να την τραβήξει, οπότε από το πουθενά θα ξεπροβάλει ο stonerάς γείτονας που -τι περίεργο!- θα είναι ο... JB που φυσικά θα με ερωτευτεί επί τόπου) Να, σαν αυτήν εδώ:
http://www.tattooz.com/paul__1.jpg
(ο τύπος από κάτω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαμογελάει - του είπε ο Booth "αν κάτσω πάνω σου, θα σου χτυπήσω free όλη την πλάτη; Είναι το χαμόγελο πριν το θάνατο; Ετοιμάζεται να πάθει το πρώτο του έμφραγμα; Who knows...)
Χμ, έχω μάθημα σε λίγο και βαριέμαι.
:worship: :worship:Quote:
Originally Posted by MoRmEnGiL
9 kai shmera! :D :D :D
8)
Varieme.....pote 8a paei 5 na tin kana me elafra......VARIEME REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
e3imisi wres akoma :? :? :?
KALHMERA ELLADA
KALHMERA VIETNAM
SWEET HOME KALAMBAKA
YATI GRAFOUME ME KEFALAIA?
egw giati fwnazw se olh thn ellada kalhmeraaa!!!!!!!!
nai mwre!! PIESH!
hello me brothers ...
xeloou re
n/p SLAYER - HUMAN DISEASE
lathos thread e? :P
-GOOD MORNING MY NEIGHBOURS!
- FUCK YOU!!
-YES, YES, FUCK YOU TOO MY NEIGHBOURS!!