Ρε - συγχώρεσέ μου το - μαλάκα, τόσο πολύ σε κόφτει να σηκώσεις χρήμα και κολλάς σ αυτό; πιστωτική χρεωστική δεν έχεις; ebanking;
Printable View
μάθε τι συμβαίνει:
https://www.youtube.com/watch?v=Osfy-Btwj3M
Quote:
ο νεοδιορισθείς από την κυβέρνηση πρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) Στάθης Τσοτσορός αποφάσισε να αυξήσει τις ετήσιες αποδοχές του κατά 110.000 ευρώ.
Όπως αναφέρει το thetoc, ο κ. Τσοτσορός μεθόδευσε την απόφαση της γενικής συνέλευσης των ΕΛΠΕ, στις 25 Ιουνίου, στην οποία πλειοψηφεί μετοχικά το ελληνικό Δημόσιο, που... εκπροσωπείται από τον ίδιο. Στη συγκεκριμένη λοιπόν γενική συνέλευση, ο βασικός μέτοχος, δηλαδή το ελληνικό δημόσιο, που εκπροσωπείται από τον Στάθη Τσοτσορό, ενέκρινε ...την αύξηση των αποδοχών του, από τις 170.000 ευρώ που έπαιρνε ο προηγούμενος πρόεδρος ( Γ. Παπαθανασίου), σε 280.000 ευρώ.
Πηγή: http://www.voria.gr/article/o-dioris...Speed=noscript
και αφού το βάζεις που το βάζεις σήμερα και όχι εχτές, παραιτήθηκε το παιδί από την θέση του "εκτελεστικού διευθυντή " μετά τον σάλο που έγινε.
Επίσης δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει το άρθρο
Να σου πω τι έγινε ακριβώς: μου το είπε μια θεία τώρα στη δουλειά, αλλά άκουσε λέει για τον πρόεδρο των ΕΛΤΑ. Λέω από μέσα μου "ρε πούστη, 280 χιλιάρικα για πρόεδρο ταχυδρομείων, σαν πολλά να είναι" (όχι ότι δικαιολογούνται από άλλα προεδριλίκια, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας)
Πρόχεριο google search και ποστάρισμα για συζήτηση.
Το σήμερα κι όχι εχθές, δεν το σχολιάζω. Λες κι ό,τι ποστάρουμε είναι μόνο φρεσκαδούρα1 :P
Περί παραίτησης (αναφέρει ότι τον έβγαλε λίγο κάρτα κι ο Λαφαζά)
ρε μπαγάσα λέω ότι σήμερα κυκλοφόρησε τι έγινε , δλδ ότι αυτός "απλά" πήρε ότι δικαιούται
Είναι γενικά κλασσική μαλακία σε μεγάλες εταιρίες, 5 θέσεις 5 μισθοί
Με τι κριτήρια διορίζεσαι σε 5 θέσεις με 5 μισθούς; #menoume_neapoli
Ενταξει κι εγω αμα γραψω καπου 200 πιθανα σεναρια ε 1 θα το πετυχω :P
μπανκ ραν , για συμφωνια που δε θα περασει και δημοψηφισμα ..
25/2
δε με αφηνει να κανω εντιτ και να γραψω
ΤΑΤΣ ΜΙ !! :P
Χμ, και γω ετσι πιστευα στην αρχη, αλλα εχουν λυσσαξει τοσο οι καναλαρχες που δεν ξερω. Ο,τι συμφωνια και να γινει σιγουρα τα μετρα θα ειναι βαρια, το θεμα ειναι αν θα βγουμε πολυ, ή λιγο γαμημενοι απ την ολη ιστορια.
η ερώτηση στον εαυτό σου είναι θέλω να με γαμήσουν ή όχι