Είπα να κοιμηθώ καμιά ωρίτσα στις 9.30 για να είμαι ΦΡΕΣΚΟΣ στο Σπιρτόκουτο και ξύπνησα 4 παρά :-( Αν ήξερα ότι θα το κρατούσατε τόσο θα ερχόμουν.
Printable View
Είπα να κοιμηθώ καμιά ωρίτσα στις 9.30 για να είμαι ΦΡΕΣΚΟΣ στο Σπιρτόκουτο και ξύπνησα 4 παρά :-( Αν ήξερα ότι θα το κρατούσατε τόσο θα ερχόμουν.
οποιος διαβαζει αυτο το ποστ και δεν εχει χανγκοβερ η ειναι ο Μπαρκας η ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ!!
εχω ελεγχομενο χανγκοβερ.
ειμαι καλα.
ειμαι καλα.
ειμαι καλα.
ειμαι μια χαρα.
λοιπόν, επειδή γάμησε το χτεσινό, κάποια στιγμή να το ξανακάνουμε, απλά όχι πολύ σύντομα, μη βαρεθούμε, να μαζέψω κι άλλο υλικό κλπ (αν και έχω ήδη αρκετά που δεν μπήκαν ούτε χτες)
βασικα θα ηταν επικ αν κανονιστει ενα 90s παρτυ..μονο μπιγαλης ρακιντζης κωνσταντινα κλπ..ε προφανως μετα απο 2-3 ωρες που θα γινεται ο χαμος θα μπουν και τα απαραιτητα σκυλαδικα :P κανονιστε το οταν θα εχω αδεια ορκομωσιας 18-19 του μηνα
ρισπεκτ στον τυπο που σκαει στο μπαρ και μου λεει ενω επαιζε τσιφτετελια - εγω ερχομουν εδω γιατι επαιζε ροκιες ...τωρα τι ειναι αυτα? αλλα γουσταρουμε γιατι πινουμε νταξει....
kala otan akoysa james brown is dead dakrysa apo sygkinisi :touched:
Γνώρισα Jack The Ripper (καλή θητεία αγαπάμε keep posting)
Freak απλά ΞΕΠΕΡΑΣΕ τις προσδοκίες
Κάποιος κάποια στιγμή έκανε ένα άκυρο σχόλιο και δεν έδωσα βάση
Comte πουσταρά είσαι ο Dennis Rodman του ΕR, τσιμπάς τα rebounds άσχετα από θέση και που πήγαινε η μπάλα
Δεν έχω κοιμηθεί ακόμα, FML
ακομα και λογω στρατου θα ποσταρω σε καμια αδεια :pink:
α, ρε σεις, αν μου ζητήσατε τίποτα και δεν το έβαλα (ενώ το είχα) σόρι, σε άσχετες φάσεις μου έσκασαν κανα δυο φορές κομμάτια που είχα πει ότι θα βάλω αλλά δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει από όταν μου τα είχαν ζητήσει :/
Είστε όλοι ΤΟΣΟ σκυλάδες ,που με κάνετε και ντρέπομαι.
μάκια!
ε κλασικά, διπρόσωποι μεταλλάδες. μην ακούσουν λίγο τσιφτετελάκι, είδες τι έγινε...
μονο λιγοι κρατησαν ψηλα τη σημαια της τιμιοτητας.